Sizce Özgün Kanal Mı, Mobil Uygulama Mı?

Sizce Hangisi Daha Îyi

• Özgün Kanal

Oy: 18 28,6%
  • Mobil Uygulama

Oy: 45 71,4%

• Kullanılan toplam oy
    63
Yani tabiki mobil uygulama youtube da istikrar yok.cpa affiliate gibi sektörlerde ömürlük.

Düzgün bir mobil uygulama yapma aşamasına gelmek için 2 sene çalışmak gerekiyormuş geçende bu işlere hakim birisi söylemişti genede mobil çook daha mantıklı.

İkisinide tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. %100 mobil

Herkes bir youtube kanalı açabilir fakat herkes uygulama yazamaz :) Cevap ortada

polemik yaratmak icin yazmıyorumda

mobil calısın diyosunuzda ne kadar içindesiniz olayların bilmiyorum

hadi ben mobil çalışıyim diyip de çalışılabilecek bi olay deildir mobil bilgi birikimi,tecrübe ve en önemlisi çevre gerektirir eğer bunlar yoksa sonokey ve türevi çakallar paranızı çarpar ve geçer

Editt :

bi de ufak edit yapiyim su konudan sora sırf meraktan bi r10 a bakiyim dedim hala aynı umut tacirliği ve malesef hala aynı kandırılmaya aday arkadaslar bulasmayın uzak durun !

Son düzenleme:
polemik yaratmak icin yazmıyorumda

mobil calısın diyosunuzda ne kadar içindesiniz olayların bilmiyorum

hadi ben mobil çalışıyim diyip de çalışılabilecek bi olay deildir mobil bilgi birikimi,tecrübe ve en önemlisi çevre gerektirir eğer bunlar yoksa sonokey ve türevi çakallar paranızı çarpar ve geçer

Tamam dogruda hocam arkadaş soru sormuş Özgün Kanal Mı, Mobil Uygulama Mı? diye çalışmadıgım halde mobil dedim yani kolaylıgından demedim kimsede dememiştir.

Özgün kanal çok çok sağlam bir içerik olmassa 1-2 senede anca büyürde sağlam paralar kazanmaya başlarsın. Onun yerine mobil uygulama yapmayı öğrenip onunla uğraşsan yt den daha iyi bir kar elde edilir.

Bu kinuda açtığım başlık vardı. Mobil işine bilgi sahibi olmadan girerseniz çok canınızı yakarlar. Bilgi sahibi olmakta 2 yıl. Ben 6 yıl çalıştım ve ekmeğini şimdi yiyorum şükür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri