Sizce Türk Partnerler Güvenilir Mi ?

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Yani:Özgün kanalı olupta partnere soktuktan sonra sizin özgün projenisi çalıyorlar mı ?

Benim bu konuda teredütlerim var, eğer tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini anlatırsa hem benim için hemde özgün sağlam projesi olanlar için yararlı olacağı kanaatindeyim.

Türk partnerler hangisi ki bmv ile çalışıyorum türk yetkilileri var gayet ilgililer

Gizza ile çalıştım çok memnunum. Geç ödemeleri biraz; ancak sıkıntısız ödemeleri alıyorum. Olmadı Serkan abi'ye söylüyorum o borç veriyor (o da [MENTION=9224]mNote[/MENTION] a söylüyor o borç veriyor :D) ödeme gelince oradan kesiyor parayı :D :D

Gizza ile çalıştım çok memnunum. Geç ödemeleri biraz; ancak sıkıntısız ödemeleri alıyorum. Olmadı Serkan abi'ye söylüyorum o borç veriyor (o da [MENTION=9224]mNote[/MENTION] a söylüyor o borç veriyor :D) ödeme gelince oradan kesiyor parayı :D :D

bu sistem bir ömür gider hocam :D

YouTube'da milyonlarca kisinin videolarinizi izlemesinden (sizin tabirinizle calmasindan) korkmuyorsunuz da partner sirketindeki calisanlarin izlemesinden mi korkuyorsunuz diye bir soru sordugumu farzedin. Cevabiniz ne olurdu?

YouTube'da milyonlarca kisinin videolarinizi izlemesinden (sizin tabirinizle calmasindan) korkmuyorsunuz da partner sirketindeki calisanlarin izlemesinden mi korkuyorsunuz diye bir soru sordugumu farzedin. Cevabiniz ne olurdu?

hocam şimdi şöyle bişey; milyonlarca kişi izleyici dediniz oo videoya ticari amaçlı tıklamıyor.Hatta para kazanıldını dahi bir çoğu bilmiyor.Ama bir partner şirketi bu işin içinden geliyor.bilmiyorum anlatabildim mi :(

Çalmasınlar diye bende özgün videolarımı özel yaptım :)

hocam şimdi şöyle bişey; milyonlarca kişi izleyici dediniz oo videoya ticari amaçlı tıklamıyor.Hatta para kazanıldını dahi bir çoğu bilmiyor.Ama bir partner şirketi bu işin içinden geliyor.bilmiyorum anlatabildim mi :(

Partner sirketi de sizin videolarinizdan para kazaniyor. Emin olun, sizin videolarinizi izleyen kisilerin bir cogu bu videolardan para kazanildigini biliyor artik :) Partner sirketi sahiplerinin de calisanlarinin da boyle bir seyi yapmak icin vakitleri yok. Tabiri caizse bu tur seyler yemek yedigi kaba pislemek olur. Iciniz ferah olsun :)

Partner sirketi de sizin videolarinizdan para kazaniyor. Emin olun, sizin videolarinizi izleyen kisilerin bir cogu bu videolardan para kazanildigini biliyor artik :) Partner sirketi sahiplerinin de calisanlarinin da boyle bir seyi yapmak icin vakitleri yok. Tabiri caizse bu tur seyler yemek yedigi kaba pislemek olur. Iciniz ferah olsun :)

anladım ilginizden dolayı teşekürler

evin yesiligi daima acıdır hep kendi içimize bakmısızdır baskasının bizden caldıgına bakmayız bence süper soru kategorim açık olacak ya zaten videoyu yt atarak acık acık kategori veriyorsun neyin korkusundasin almaıyorum

gizza ile calısıyorum, gizzaya güveniyorum da [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ye pek güvenemiyorum :D :D

gizza ile calısıyorum, gizzaya güveniyorum da [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ye pek güvenemiyorum :D :D

Kardeş nesini gördün SerkanYT'nin Allah aşkına.
Adam çok iyi çalışmış.
Sabahlara kadar saldırmış.
Falanca browser'la 10-15 hesap. Tamamdır

5 saniyede 250 usd

Ah garibim bekircan

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri