Sizde Daha İyi Bir Youtuber Olmak İster misiniz ?

TurkuazHosting

Hetzner Online GmbH
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.turkuazhosting.com.tr
szqB8Jz.png

Telefon : 0 212 920 0 123
Online Satış : Turkuaz Hosting - Anasayfa

Sizde daha iyi bir Youtuber olmak mı istiyorsunuz ? Yapmanız gereken sadece kendinize daha iyi bir sunucu sağlamak olacaktır.Sizin taleplerinizi daha iyi bir şekilde karşılayacak HOŞGELDİN PAKETLERİ hazırladık ve paketleri hazırlarken sizi düşünerek "uygun fiyat yüksek kalite" yolunu izledik.İndirimli HOŞGELDİN PAKETLERİNİ kaçırmamak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

HOŞGELDİN PAKETLERİ
(STOKLARLA SINIRLIDIR)

Not : Aşağıda bulunan sunucularda 32 GB RAM veya SSD Disk seçenekleri mevcuttur.

Intel® Core™ i7-3770 İşlemci (8M Cache, up to 3.90 GHz) 8 Çekirdek
16 GB Ram
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
1 Gbit Port / 200 Mbit Garanti Bağlantı
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 150 TL / Diğer Aylar : 180 TL

-----------------------

Intel® Xeon® İşlemci E3-1245 (8M Cache, 3.40 GHz) 8 Çekirdek
16 GB Ram
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 170 TL / Diğer Aylar : 200 TL

----------------------

16 GB Ram
120 GB SSD Disk
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 200 TL / Diğer Aylar : 220 TL

---------------------------------------------------------------------------------------

- Fiyatlarımıza KDV DAHİLDİR.

Web : Turkuaz Hosting - Anasayfa
Online Satış/Destek : Turkuaz Hosting - Anasayfa
E-Mail : [email protected]
Ticket : Turkuaz Hosting - Ana sayfa
Telefon : 0 212 920 0 123(09:00/19:00) - 0 531 250 27 28
Adres : Macar Kardeşler Cad. Ali Emiri Sok. Yılcay İş Hanı No:5 / Kat:4 / Ofis: 58 - Fatih/İstanbul

Yer Sağlayıcı No : 1774
Vergi Dairesi : Fatih
Vergi Numarası : 0480558074 - Serkan Alan

# Ofisimizden Bir Kare ;

20150107_194635_HDR.jpg

szqB8Jz.png

Telefon : 0 212 920 0 123
Online Satış : Turkuaz Hosting - Anasayfa

Sizde daha iyi bir Youtuber olmak mı istiyorsunuz ? Yapmanız gereken sadece kendinize daha iyi bir sunucu sağlamak olacaktır.Sizin taleplerinizi daha iyi bir şekilde karşılayacak HOŞGELDİN PAKETLERİ hazırladık ve paketleri hazırlarken sizi düşünerek "uygun fiyat yüksek kalite" yolunu izledik.İndirimli HOŞGELDİN PAKETLERİNİ kaçırmamak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

HOŞGELDİN PAKETLERİ
(STOKLARLA SINIRLIDIR)

Not : Aşağıda bulunan sunucularda 32 GB RAM veya SSD Disk seçenekleri mevcuttur.

16 GB Ram
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 150 TL / Diğer Aylar : 180 TL

-----------------------

Intel® Xeon® İşlemci E3-1245 (8M Cache, 3.40 GHz) 8 Çekirdek
16 GB Ram
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 170 TL / Diğer Aylar : 200 TL

----------------------

16 GB Ram
120 GB SSD Disk
2 x 3 TB Harddisk
1 IP Adresi
Almanya Lokasyon

İlk Ay : 200 TL / Diğer Aylar : 220 TL

---------------------------------------------------------------------------------------

- Fiyatlarımıza KDV DAHİLDİR.

Web : Turkuaz Hosting - Anasayfa
Online Satış/Destek : Turkuaz Hosting - Anasayfa
E-Mail : [email protected]
Ticket : Turkuaz Hosting - Ana sayfa
Telefon : 0 212 920 0 123(09:00/19:00) - 0 531 250 27 28
Adres : Macar Kardeşler Cad. Ali Emiri Sok. Yılcay İş Hanı No:5 / Kat:4 / Ofis: 58 - Fatih/İstanbul

Yer Sağlayıcı No : 1774
Vergi Dairesi : Fatih
Vergi Numarası : 0480558074 - Serkan Alan

# Ofisimizden Bir Kare ;

20150107_194635_HDR.jpg
sunucuları deneme şansımız var mı

Paket 3tekini 4 e bölebilirmisiniz 4gb ramden ayrıtten 120gb ssd var ssd de cye kurulur hepsıne boyleıkle kasma vs az olur d yede 1er tb dısk olur boyle mumkunmu?

Valla Başlıgı okudum içeri girdim iyi reklam oldugunu anladım sadece :D Bence iyi bir youtube olmak [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe Abimizin Botu Videoyap'tan geçiyor :D

Paket 3tekini 4 e bölebilirmisiniz 4gb ramden ayrıtten 120gb ssd var ssd de cye kurulur hepsıne boyleıkle kasma vs az olur d yede 1er tb dısk olur boyle mumkunmu?

Gerekli bilgi skype üzerinden veriliyor teşekkür ederiz.

Bunun youtuber olmakla alakasini cozemedim ... biri aciklarmi bana?

Youtube ile ilgilenen kişiler bilirler ki dedicated her zaman vds ye yada evdeki pc ye göre daha iyidir, daha iyi bir dedicated daha iyi işlemler demek ve daha iyi bir kazanç demek.

Bende başlıgı olur okumaz girdim ama sonuç ortada :D

Valla Başlıgı okudum içeri girdim iyi reklam oldugunu anladım sadece :D Bence iyi bir youtube olmak [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe Abimizin Botu Videoyap'tan geçiyor :D

Yani göreceli bir konu biz ise bizim sektör ve sattığımız ürünü baz alarak böyle bir görüş belirttik, tabiki daha farklı yazılım/ürünler ile daha farklı veriler elde edilebilir.

İyi Bir Youtuber Olmanın Bottan Geçtiğini Düşünmek Bana Göre iyi Bir Youtuber Olmadığının Göstergesidir. İyi Bir Youtuber Aylık 450-500 TL Server Parası Ödeyip de, Bir Kanal Oluşturmak için Geceler Boyu Emek Veren Spamcı Arkadaşını 20-30 TL Lik Botla Spamlamaz. Başlık Doğru ve Yerinde Olmuş... İyi Bir Youtuber Olmak için Mutlaka Server Sahibi Olmalı ve Mutlaka Render ile Kanalları Oluşturmalısınız. Kazancınızın ve Kanalınızın index ALma Durumunu Nasıl Olduğunu Göreceksiniz...

Alıntı:
y4mur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Youtube ile ilgilenen kişiler bilirler ki dedicated her zaman vds ye yada evdeki pc ye göre daha iyidir, daha iyi bir dedicated daha iyi işlemler demek ve daha iyi bir kazanç demek.

Basliginiz cok asiri yaniltici oldugu icin yetkililer tarafindan duzeltilmesi gerektigine inaniyorum...
Ayrica benim masamdaki pc senin en iyi pc nden daha yuksek performansli...
Reklam amacli yaniltici bi baslik ki tek yanilan ben degilim gordugum kadariyla.. firmaniz icinde hos olmayan bi durum olduguna inaniyorum...

Alıntı:

Reklam amacli yaniltici bi baslik ki tek yanilan ben degilim gordugum kadariyla.. firmaniz icinde hos olmayan bi durum olduguna inaniyorum...
sizin iyi özellikli pc nizde ttnet yada en fazla süperonline bağlantısı vardır...upload,download hızlarını sunucuyla kıyaslamayalım bile yoksa sizin pc tost makinası gibi kalır yanında :D ayrıca reklamın iyisi kötüsü olmaz.

sizin iyi özellikli pc nizde ttnet yada en fazla süperonline bağlantısı vardır...upload,download hızlarını sunucuyla kıyaslamayalım bile yoksa sizin pc tost makinası gibi kalır yanında :D ayrıca reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Youtuber kelimesi kullanildi burda.. youtuber video cekip duzenleyen bunu yt uzerinde paylasan kisi diye biliyorum... bu dediginiz seyin yurtdisinda olmasi benim bideoyu yt ye atmamda ne degistirir yani... iyi spamci olmak icin basligi yapilmaliydi... uzattim biraz kusura bakmayin ama :D

Alıntı:
y4mur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Basliginiz cok asiri yaniltici oldugu icin yetkililer tarafindan duzeltilmesi gerektigine inaniyorum...

Başlıkta bir problem yok yanıltıcıda değil çünkü insanları kandırarak bir satış yapmıyoruz, konu içerisinde belirttğim gibi bizim sattığımız ürün bu şekilde lanse edilebilir.Reklam amaçlı zaten başlık burası satış konusu, siz yanlış bakıyorsunuz sanırım içeriğe, tekrar göz gezdirirseniz satış konusu olduğu için reklam türü şeyler yapmamız gayet normal.

Başlıkta bir problem yok yanıltıcıda değil çünkü insanları kandırarak bir satış yapmıyoruz, konu içerisinde belirttğim gibi bizim sattığımız ürün bu şekilde lanse edilebilir.Reklam amaçlı zaten başlık burası satış konusu, siz yanlış bakıyorsunuz sanırım içeriğe, tekrar göz gezdirirseniz satış konusu olduğu için reklam türü şeyler yapmamız gayet normal.

Başlık yanıltıcı değil diyorsanız öyleyse Youtuber'in tam olarak anlamını bilmiyorsunuz bana göre. Youtuber benim bildiğim belli bir kategoride sürekli video yapıp paylaşan, zamanla az ya da çok bir hayran takipçi kitlesi oluşmuş ve bundan da para kazanan kişilerdir.

Bir Youtuber'in yaptığı videoyu paylaşması için çok iyi bir sunucuya ihtiyacı yoktur. Kendi bilgisayarı kendi işini görür. Spamcının çok iyi bir sunucuya ihtiyacı vardır.

Bir kanala girdiğiniz zaman size hitap eden birisi varsa karşınızda, o kişi Youtuber'dir.

Atıyorum, içerisinde yüzlerce çizgi film olan, kanal adı tamamen sallanmış, Felix Mathias adlı kanalda size hitap eden bir insan olmadığından orada bir Youtuber yoktur, ne kadar izlenimi ya da abonesi olursa olsun. Oradaki Spamcı kardeştir.

Bana göre spamcı = Youtuber değildir. Bence başlık da "Sizde Daha İyi Bir Spamcı Olmak İster misiniz ?" diye değiştirilmeli :) Hatta "Siz de Daha İyi Bir Spamcı Olmak İster misiniz ? olarak değiştirilmeli çünkü oradaki de ayrı yazılır :p (şaka)

Başlık yanıltıcı değil diyorsanız öyleyse Youtuber'in tam olarak anlamını bilmiyorsunuz bana göre. Youtuber benim bildiğim belli bir kategoride sürekli video yapıp paylaşan, zamanla az ya da çok bir hayran takipçi kitlesi oluşmuş ve bundan da para kazanan kişilerdir.

Bir Youtuber'in yaptığı videoyu paylaşması için çok iyi bir sunucuya ihtiyacı yoktur. Kendi bilgisayarı kendi işini görür. Spamcının çok iyi bir sunucuya ihtiyacı vardır.

Bir kanala girdiğiniz zaman size hitap eden birisi varsa karşınızda, o kişi Youtuber'dir.

Atıyorum, içerisinde yüzlerce çizgi film olan, kanal adı tamamen sallanmış, Felix Mathias adlı kanalda size hitap eden bir insan olmadığından orada bir Youtuber yoktur, ne kadar izlenimi ya da abonesi olursa olsun. Oradaki Spamcı kardeştir.

Bana göre spamcı = Youtuber değildir. Bence başlık da "Sizde Daha İyi Bir Spamcı Olmak İster misiniz ?" diye değiştirilmeli :) Hatta "Siz de Daha İyi Bir Spamcı Olmak İster misiniz ? olarak değiştirilmeli çünkü oradaki de ayrı yazılır :p (şaka)

Bakın hala konuyu başka yere saptırma uğraşında olanlar var, biz burada bir yt işi ile ilgilenenlere yönelik dedicated satış konusu açtık burada youtuber ne, nasıl daha iyi olur nasıl olur bilgisi vermiyoruz bu bir reklam başlıkta bir reklam dolayısıyla satış konusu, burada bunun tartışmasını yapmamanızı rica ediyorum.Burası bir satış konusu, gereken bilgiyi gereken arkadaşlar diğer postlarda verdiler, daha fazla bu konuyu bu kadar dallandırıp uzatmanın gereğini görmüyorum.

Biz bir ürün satıyoruz ve bu ürün yt ile uğraşanların işini gördükleri için, böyle bir başlığı uygun gördük.

Ayrıca burası bir satış konusu olduğu için yazdıklarınız genel olarak baltalama konuyu saptırma niteliğindedir.Lütfen ne konuma ne başlığıma karışınız , burada ticaret yapıyoruz.

Yardımcı olabiliceğim birşey olursa lütfen iletin.

Bakın hala konuyu başka yere saptırma uğraşında olanlar var, biz burada bir yt işi ile ilgilenenlere yönelik dedicated satış konusu açtık burada youtuber ne, nasıl daha iyi olur nasıl olur bilgisi vermiyoruz bu bir reklam başlıkta bir reklam dolayısıyla satış konusu, burada bunun tartışmasını yapmamanızı rica ediyorum.Burası bir satış konusu, gereken bilgiyi gereken arkadaşlar diğer postlarda verdiler, daha fazla bu konuyu bu kadar dallandırıp uzatmanın gereğini görmüyorum.

Biz bir ürün satıyoruz ve bu ürün yt ile uğraşanların işini gördükleri için, böyle bir başlığı uygun gördük.

Ayrıca burası bir satış konusu olduğu için yazdıklarınız genel olarak baltalama konuyu saptırma niteliğindedir.Lütfen ne konuma ne başlığıma karışınız , burada ticaret yapıyoruz.

Yardımcı olabiliceğim birşey olursa lütfen iletin.

Ürününüzü satın, iyi satışlar dilerim.

Ben sadece başlıkla ilgili düşüncelerimi yazdım. Amacımın konuyu baltalama ya da konuyu saptırma olması için, benim de belki bir sunucu satıcısı olmam gerekir. Oysa sizin ne hiç satış yapamamanızın ne de süper satış yapmanızın bana yararı ya da zararı olamaz.

Youtube ile uğraşan herkes Youtuber değildir. Yukarıdaki mesajımda bunu anlatmaya çalıştım.

Veya şöyle söyleyeyim, başlığı gördüm, ben de iyi bir Youtuber olmak istediğimden hemen içeri daldım, ancak konu içeriğinde sunucular vardı ve iyi bir Youtuber olmam için, bana hitap eden hiçbir şey yoktu bana göre. Bir forum üyesi olarak da görüşümü belirttim.

İyi satışlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri