Sizdede Bir Bitkinlik varmı

o bitkinlik ara ara bende de oluyo sonra bütün internetle olan alakamı kesip hafta sonu köyüme gidiyom

televizyonu bile açmıyorum güzel bi deşarj olma yöntemi :)

Kesinlikle 3 4 gün hatta 1 hafta falan ara vermek gerekiyor ama tabi ki tamamen değil.

ondan sonra kazanacağın parayla ne ihtiyacını falan alman gerekiyor öyle öyle motive edip tekrar başlaman gerekiyor..Daha doğrusu bıkkınlık vermeyecek bir kategori gerekiyor.

Bu iş her ne kadar çok kolay görünsede psikolojiyi yoruyor.

bugün 10 kanalım daha teliffden kapandı 1 hafta önced 4 kanal totalde 18 olan kanal sayım 4 düştü gelde 0 dan başla çok bitkinim ne umutlarla uğraştım oakdar

Hocam bu kadar mı tesaduf olur.. İnanın ayni seyleri bugun hissettim. Cok caresiz kaldim calistigim kategoriyi yedirmiyorlar. Attigim videolari duzenliyorum gina geldi artik. Indirmesi ayri dert duzenlemesi ayri dert yuklemesi ayri dert. Telifi ayri dert. Kanal acmasi ayri dert. Telefon onayi ayri dert. Kazanamamak ayri dert temiz icerik bulamamak ayri dert. Ne de cok dert varmis be biraksan sabaha kadar yazarim öyle dolmuşum dusunun halimi:((

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaslar 15 mayıs kapanması öncesi herşeyi yoluna koydum ve otomatik azda olsa gelir sahibiydim 15 mayısda kanallarımın kapanmasından sonra herşey benim için resmen bitti şuan ve üstüne birde hastalıgım eklendi 25 güne yakın tedavi ve hastalıga teshis konması sürdü şükür şuan saglık sorunum yok ama hiç bir şeyde yerli yerinde değil benim için . Bir özgün kanal olustrdum 50ye yakın video var içinde ama özgün video çekmekden çok sıkıldım spam yapayım diyorum adsensede n nedenini tam olarak bilmediğim bir şekilde kaçıyorum partnerde kanallarımı partnere baglamak bile zor geliyor arkadasın biri partner kanal hediye etti video attm dashboradını bile almaya üşeniyorum genel anlamda bir bıkkınlık var bu işten sanırım tekrar basaramama korkusu oluştu ama bu korku tam tersi beni kamçılayıpğ daha çok çalışmam gerekceğine iyice koptum işten gücten tavsiyleriniz nelerdir bana

Üzüntü ve sıkıntı anında okunacak dua

Ey Dost! Bu bölümde yüce Peygamberimizin (A.S.), sıkıntı ve musibet ile ilgili bazı emir ve tavsiyelerden örnekler vermek istiyorum:
Üzüntü ve sıkıntı anında dua
Hz. Abdullah Bin Abbasdan (R.A.) rivayet edildiğine göre, sevgili Peygamberimiz (A.S.) üzüntülü ve sıkıntılı anlarında şöyle dua buyururlardı:
Okunuşu: ‘’La ilahe illallhül-Aziymül-Haliym. La ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbul-Arşil-Keriym.’’
Manası: ‘’Halim ve Aziym olan Allah’tan başka ilah (ibadet edilecek)Allah yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah’tan başka ilah yoktur. Göklerin ve yerin sahibi olan Allah’tan başka ilah yoktur. O, arşı kerimin Rabbi (sahibi)dir.’’
Sıkıntılı anlarda okunan dua
Sevgili Peygamberimizin (A.S.), sıkıntılı anlarında çok çok okuduğu diğer bir duasi şudur:
Okunusu: “Ya Hayyu, ya kayyum! Birahmetike esteğiysü.“
Manası: „Ey devamlı var olan, ebedi ve ezeli hayat ile hayy (diri) olan ve bütün mahlukatini (yarattıklarını) varlıkta hayatta tutan = Ey Hayy ve Kayyum olan Allah‘ım! Rahmetinle yardımını istiyorum.”
Yine Resulü Ekrem (A.S.) Efendimiz, en hararetli bir şekilde, var gücüyle dua ettikleri zamanda dahi şöyle dua ederlerdi: “Ya Hayyü, Ya Kayyum!”
Sıkıntılarda okunan dua
Ey Dost! Hz. Peygamberin (A.S.) sıkıntı anında okuduğu diğer kısa bir duası da şöyledir:
Okunuşu: “Subaballahil Aziym!”
Manası: “Büyük ve yüce ALLAH’I tesbih ederim!”
Hz. Peygamberin (A.S.), ümmetine tavsiye ettiği dualardan biri de şöyledir:
Okunuşu: “ Allahü, Allahü Rabbi, la üşrikü bihi şey’en”
Manası:” Benim rabbim, ALLAH’dır ALLAH. O’na hiç bir şeyi ortak koşmam.”

Selam arkadaslar 15 mayıs kapanması öncesi herşeyi yoluna koydum ve otomatik azda olsa gelir sahibiydim 15 mayısda kanallarımın kapanmasından sonra herşey benim için resmen bitti şuan ve üstüne birde hastalıgım eklendi 25 güne yakın tedavi ve hastalıga teshis konması sürdü şükür şuan saglık sorunum yok ama hiç bir şeyde yerli yerinde değil benim için . Bir özgün kanal olustrdum 50ye yakın video var içinde ama özgün video çekmekden çok sıkıldım spam yapayım diyorum adsensede n nedenini tam olarak bilmediğim bir şekilde kaçıyorum partnerde kanallarımı partnere baglamak bile zor geliyor arkadasın biri partner kanal hediye etti video attm dashboradını bile almaya üşeniyorum genel anlamda bir bıkkınlık var bu işten sanırım tekrar basaramama korkusu oluştu ama bu korku tam tersi beni kamçılayıpğ daha çok çalışmam gerekceğine iyice koptum işten gücten tavsiyleriniz nelerdir bana

Hastaliginizdan dolayi uzgunum ALLAH sifa versin..

Benimde yuzu askin kanalim kapandi iki kiyimda ama pes etmedim ve eminimki binlerce abonesi olan kanallarda gitti bir cok arkadasin..

Bir ustadimin ornegi Vardi Saha genis takma kafana diye..

Hastaliginizdan dolayi uzgunum ALLAH sifa versin..

Benimde yuzu askin kanalim kapandi iki kiyimda ama pes etmedim ve eminimki binlerce abonesi olan kanallarda gitti bir cok arkadasin..

Bir ustadimin ornegi Vardi Saha genis takma kafana diye..

üstadını yiyim.
yav ne anlatıyon sen şu mesajında bi söle

Bizde sıkılıyoruz napalım.tutacağını bildiğim video oluyor bazen onu bile atmaya üşeniyorum.

Bu sıkılma olayı anladıgım kadarıyla daha çok o kadar uğraşıdan sonra bir anda sıfırlanmakdan kaynaklanıyor..yani 1-2 ay kazan sonra bitiyor..bu yüzden genelde..yani devamlılığı yok..yatırım yaptığını düşünüyor insan bir anda sıfırlayınca iflas ediyorsun.. :)

iyi bi tatil sizi kendinize getirir hocam :D

Youtube + Sıcaklar Youtube işini belli bir saat diliminde yapmaya çalış kendine plan yapabilirsin, sürekli bilgisayarda takılmanı tavsiye etmem ayrıca bu sıcaklarda serinlemek sana iyi gelecektir denize gidebilirsin, geçmiş olsun ama kesin tavsiyem en az 20 gün tatile çıkın derim ;)

Bende bazen çok sıkılıyorum bilgisayar başında oturmaktan aynı şeyleri yapmaktan. Bu iş bizi asosyal bir hale getiriyor. Ama ilacı ne biliyormusunuz çok basit. Akşam saati çıkın bir mekana gidin insanların arasına karışın çay için birşeyler için farklı şeyler yapın.

Ben öyle yapıyorum. Tuzlada oturuyorum. Tek dolmuşla aşağı sahile iniyorum haftada bir gün. Orası zenginlerin yeri Medcezir diziside orda çekiliyor. Ordaki villaları ve lüks arabaları görünce yenileniyorum daha çok çalışmam lazım yılmamam lazım diyorum eve geldiğimde bomba gibi oluyorum :)

Yani aynı şeyi sürekli yaparsan çok sıkılırsın biraz hava almak şart.

Bu arada şöyle birşey var ; Çok şey düşünüyoruz ama harekete geçemiyoruz. Tek sorunda bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri