[SIZE="7"][/SIZE] Hiç yoktan yere TOPLULUK KURALI İHLALİ Aldım. ACİL YARDIMM NE YAPMALIYIM??

• Kullanıcı zzinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

zzinan

Kayıtlı Üye
Hiç yoktan yere TOPLULUK KURALI İHLALİ Aldım. ACİL YARDIMM NE YAPMALIYIM??

HİÇ YOKTAN YERE 2.TOPLULUK KURALI İHLALIMI ALDIM. İZLENIM 140K CIVARINDAYDI.İÇERİK YERLİ..VE İÇERİKTE HERHANGİ BİR ABEST YA DA İHLAL SAYILABILECEK EN UFAK BİRŞEY YOK. NE YAPMALIYIMMM?:eek:

topluluk kurallarına yapcak bir sey yok hocam teklif hakkı gibi diil

Reddedildi (uygunsuz içerik)
izlenim
183.923
begeni
21
benenmeyenler :)
12
paylasım
8

Benimde 500,000 izlenmeli video gitti. Yapacak bisey yok :D Guzel kazandirmisti kerata.

yapacak bişey yok
begen begen meme dengesi nasıldı
küçük resim varmıydı
sonradan küçük resim ekledinmi veya degiştirdinmi
açıklamada & yorumlarda küfür içerik varmıydı ?

yapacak bişey yok
begen begen meme dengesi nasıldı
küçük resim varmıydı
sonradan küçük resim ekledinmi veya degiştirdinmi
açıklamada & yorumlarda küfür içerik varmıydı ?

likeler 200 uzeriydi en son dislike 2 mi ney..küçük resim normal videonun içeriği.yanıltıcı değil.video 1 dk lık. programla tv den cekmiştim. hak ihlal edici en ufak içerik yok zaten tv den cekme hani.. ve teliflik durum olsa telif gelirdi topluluk ne alaka anlamadım..

ve 2. topluluk uyarısı oldugundan itiraz da edemiyorum cunku 2haftalıgına kanala erişimim yasaklandı..nezmaan 100 k yı geceyım zaten ya telif ya bişey gelıo videomdan oluyorumm. bu yerli içerik buna bişey olmaz dıyordum buna da oldu.sebep nedir acıklamada yok.kafaları yicem yaa. desinler su su sebepten dolayı yıne tamam..

birinin saldırı veya şikayetine maruz kalma durumum var mıdır ne diyor sunuz??:(

genelde videoyu yükledikten bi müddet sonra küçük resim eklersen veya degiştirirsen topluluk ihlaline karşı daha kırılgan oluyor video içerikle alakalı olsada olmasa da aynı durum

büyük ihtimalle tartışma cıkmıstır ve küfürleşmiştir elemanlar sen de görmedigin veya göz yumdugun için yemişindir uyarıyı

genelde videoyu yükledikten bi müddet sonra küçük resim eklersen veya degiştirirsen topluluk ihlaline karşı daha kırılgan oluyor video içerikle alakalı olsada olmasa da aynı durum

büyük ihtimalle tartışma cıkmıstır ve küfürleşmiştir elemanlar sen de görmedigin veya göz yumdugun için yemişindir uyarıyı

o halde yorumlardaki kufurlesmeler falan da bu kapsamda sanırım. gerci en son baktıgımda yorumlarda temizdi ama anlamadım gitti,desin ki şu şu sebepten kural ihbarı anlayacagım ona gorre şekillendireceğim çalışmaları.

adsense banlanacak diye elim kolum bağlı.ilk ödememzi bi alaydıkk..

açıklaman için sagol dostum

2 hafta sonra kanala giriş yaptıgında ögrenirsin tam olarak neden oldugunu
tekrar gecmiş olsun

o halde yorumlardaki kufurlesmeler falan da bu kapsamda sanırım. gerci en son baktıgımda yorumlarda temizdi ama anlamadım gitti,desin ki şu şu sebepten kural ihbarı anlayacagım ona gorre şekillendireceğim çalışmaları.

adsense banlanacak diye elim kolum bağlı.ilk ödememzi bi alaydıkk..

açıklaman için sagol dostum

yorumlardaki küfürün alakası olacağını sanmıyorum 150k lık videom var yorumların %90 küfür ama topluluk gelmedi o videoya.

yorumlardaki küfürün alakası olacağını sanmıyorum 150k lık videom var yorumların %90 küfür ama topluluk gelmedi o videoya.

ahh nedenini bir bilsem de ona gore şekillendirsem çalışmalarımı.. adsenseme bişey olucak diye aklım çıkıyor... çalışmalarıma sımdılık ara veriyorum.

açıklamada bulunan herkese çook tesekkur ederım arkadaslar.. hepnize bol kazançlar diliyorumm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri