Arkadaşlar bu videoyu yapalı 1 saat falan oldu. Daha kendi ana kanallarıma bile yüklemedim. Ben videoyu beğendim sizinde beğeneceğinizi tahmin ediyorum.İstedim ki benden forumdaki arkadaşlara hediye olsun. Video bulmakta zorlanan yada izlenecek video sıkıntısı çeken arkadaşlar bu videoyu hemen hesaplarınıza yükleyin. Yalnız video başlığını kendinize göre değiştirin ki herkes aynı başlıkta kullanmasın. Daha fazla izlenim istiyorsanız başlığı mutlaka ingilizce seçin.Bazı üyeler bu hareketimi yadırgayabilir. Onlara sadece şunu söyleyeyim. Ben böyle birisiyim biraz değişiğim
Sadece ben değil herkes kazansın isterim.
Bazıları şunu da diyebilir madem bizim için yaptın o zaman kendi kanallarına neden yüklüyorsun. Onlara da şunu söyleyeyim.Bu videoyu burada hiç paylaşmadan kendi kanallarıma da yükleyebilirdim. O zaman kimsenin haberi bile olmazdı.
Videodaki müzik ve görüntüler telif getirmez.Gönül rahatlığıyla kullanın.Şimdiden ALLAH herkese bol kazançlar versin . Amin
Video için TIKLAYIN ( Eh bi yorumuda çok görmezsiniz artık
)
Bazıları şunu da diyebilir madem bizim için yaptın o zaman kendi kanallarına neden yüklüyorsun. Onlara da şunu söyleyeyim.Bu videoyu burada hiç paylaşmadan kendi kanallarıma da yükleyebilirdim. O zaman kimsenin haberi bile olmazdı.
Videodaki müzik ve görüntüler telif getirmez.Gönül rahatlığıyla kullanın.Şimdiden ALLAH herkese bol kazançlar versin . Amin
Video için TIKLAYIN ( Eh bi yorumuda çok görmezsiniz artık
Son düzenleme: