Merhaba arkadaşlar, spamda umdugunu bulamayanlar için özgün kanal hizmeti vermek istiyorum. Fakat hazır kanal satmıyor, bizzat hazırlıyorum.. Kendi kategorilerimde özgün içerik üretiyorum. İçeriklerim tr degildir. Bir kanalın 0 noktasından para kazanmaya hazır hale gelmesi 2 hafta-1 ay arası bir süreç alıyor. Buradan anlaşılacagı gibi hit ve abone gibi sorunlar net şekilde yok. Atıldıgı an izlenen ve güncelliğini hiç kaybetmeyen içeriklerdir. İşbirliği yaptıgımız takdirde kanalı hazırlıyor süreç sonunda size para kazanmaya hazır halde teslim ediyorum. İçeriklere benden sonrada kendiniz devam edebilirsiniz lakin belli bir kalite standartında içerik üretiyorum, dolayısıyla devam etmek için after effects yada en kötü camtasia kullanmayı biliyor olmanız gerekiyor. Zaten gerekli bilgilendirme ve destek tarafımdan yapılacaktır. Cuzi bir kapora haricinde ödemeyi kanalı teslim alırken yaparsınız ve kanalın gelişimini işbirliği yaptıgımız andan itibaren gün be gün takip edebilirsiniz. Kategorilerin çöp olmaması için maximum 2 kişiyle işbirliği yapıcam ve 2'sininde kategorileri birbirine yakın fakat farklı olacaktır. Özgün çalışmak isteyenler için bu durumun oldukça büyük bir şans oldugunu düşünüyorum zira sadece kanal almıyor birde özel bir kategori sahibi oluyorsunuz. Sanırım genel olarak böyle, sipariş yada detaylı bilgi için pm atabilirsiniz, Teşekkürler 
Son düzenleme: