Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer dil Türkçe ise, seçerken ABD seçiyorsanız numara ülkesi olarak ve aynı numaraya iki kere sms gönderiyorsanız problem olmamalı. O bölümdür doğrudur hocam. SMS güncelleme tuşuna da basıyor musunuz sistemde? SMS kontrol et. yazan yere.
tamam hocam başka hesap da denedim oldu teşekkür ederim son sorum 50 limit kaç numara olacak yani kaç hesap doğrulama yapabilirim
Sıkıntısız çalışıyor şu an, 4 kanal için onay yaptım.
Gelmediği zaman doğrulama isteğini 2-3 defa tekrarlıyorum geliyor
Sistemde mi bende mi sıkıntı var ? numaraya sms gönderiyorum ama gelmiyor. Önceden gönderebiliyordum.
fenomen..... [MENTION=47771]Hotmail[/MENTION].com ile kayıt oldum.
eğer spama düşmüş gmaile giriş için kullanılıyorsa alıcam. ama anlamadım 50 numara 10 tl mi limit derken ne açıklar mısınız
Tabi, problem olursa. Önceden söyleyip özel mesaj ile team bilgileri atarsanız kontrol edebilirim. Tekrar tüm adımları deneyin problem çıkmaması gerekiyor2 kere atın, Türkçe kullanın, ABD seçin.
Bu arada +15 dakika onayı deniyorsunuz sanırım di mi? başka bir onay ise ondan olmuyor olabilir.
merhaba hocam sistem numara verdi 1 tane fakat kullanılmış önemli değil fakat yeni numara istiyorum aynı numara geliyor farklı bir numara alamıyorum yardım istiyorum
Merhaba arkadaşlar,
+15 Dakika Onay, Facebook doğrulama vb. sosyal medyalarda sms onayı için kullanabileceğiniz otomatik SMS servisimiz sizlerle.
Günlük 1 Numara Ücretsiz! Test Kredisi Alma
Üye olduktan sonra üyeliğinizin onaylanması gerekiyor. Bunun içinde konu altında "dene.... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com mail adresi ile üye oldum onaylarmısınız" yazdığınız takdirde günlük 1 adet telefon numarası hakkınız yüklenecektir.
Üye Olmak İçin: http://sms.dailybotum.com
İyi çalışmalar.
Fiyat Listesi
![]()
Önemli Bilgiler:
+15 Dakika onayı, Facebook ve birçok sosyal ağda doğrulama için kullanılabilir numaralarımız. Ancak Google kullanıcı oluşturmak için kullanılamaz.
+15 Dakika onayı için:
1-) Onay istediğiniz sayfanın dil seçeneğinin "Türkçe" olmasına"
2-) Aynı numaraya 2 kere sms talep etmeniz gerektiğine
lütfen dikkat ediniz.
![]()
İletişim
Projenin forum kısmında [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] ve [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ilgilenecektir. Tüm soru ve sorunları kendilerine iletebilirsiniz. Ben sadece yazılım kısmına bakıyorum.
Numaranız: +1 Bulunamadı
Yeni Numara İste hatasını alıyorum ve yeni numara da vermiyor hocam bakar mısınız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.