SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntısız çalışıyor şu an, 4 kanal için onay yaptım.
Gelmediği zaman doğrulama isteğini 2-3 defa tekrarlıyorum geliyor

Eğer dil Türkçe ise, seçerken ABD seçiyorsanız numara ülkesi olarak ve aynı numaraya iki kere sms gönderiyorsanız problem olmamalı. O bölümdür doğrudur hocam. SMS güncelleme tuşuna da basıyor musunuz sistemde? SMS kontrol et. yazan yere.

tamam hocam başka hesap da denedim oldu teşekkür ederim son sorum 50 limit kaç numara olacak yani kaç hesap doğrulama yapabilirim

tamam hocam başka hesap da denedim oldu teşekkür ederim son sorum 50 limit kaç numara olacak yani kaç hesap doğrulama yapabilirim

[MENTION=11620]era[/MENTION] net cevaplayabilir hocam. 50 limit 50 sms gelmiş olan numara olarak tanımlamıştık; ancak değişmiş olabilir. era son sözü söylesin bu konuda.

Sıkıntısız çalışıyor şu an, 4 kanal için onay yaptım.
Gelmediği zaman doğrulama isteğini 2-3 defa tekrarlıyorum geliyor

Çok teşekkürler yorumunuz için.

fenomen..... [MENTION=47771]Hotmail[/MENTION].com ile kayıt oldum.

eğer spama düşmüş gmaile giriş için kullanılıyorsa alıcam. ama anlamadım 50 numara 10 tl mi limit derken ne açıklar mısınız

Sistemde mi bende mi sıkıntı var ? numaraya sms gönderiyorum ama gelmiyor. Önceden gönderebiliyordum.

Sistemde mi bende mi sıkıntı var ? numaraya sms gönderiyorum ama gelmiyor. Önceden gönderebiliyordum.

Merhaba, limit sistemini aktif ettiğimiz için bu problem ortaya çıkmış olabilir. Daha önce limitleri aktif etmediğimizden ücretsiz hesap sahibi kullanıcılar sınırsız onay yapabiliyorlardı. Şuan günlük 1 onay (kredi) yapılabilmekte denemek için.

Onay bekleyen kullanıcılarımıza onay işlemi yapıldı.

Kredi işlemi şu demek:

Kredi işlemi şuanda numara değiştirme ile düşmekte yani 1 kredi 1 numara almak; ancak sizlerin problem yaşamamanız için bu akşam güncelleme getireceğiz.

Kredi ancak bir önceki numara ile sms alımı gerçekleştirildiyse düşecek. Yani sms gelmeden numara değiştirildiğinde kredi düşmeyecek. (Bu bu gece dahil edilecek sisteme umarım.)

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

fenomen..... [MENTION=47771]Hotmail[/MENTION].com ile kayıt oldum.

eğer spama düşmüş gmaile giriş için kullanılıyorsa alıcam. ama anlamadım 50 numara 10 tl mi limit derken ne açıklar mısınız

Bu arada spama düşmüş gmaile giriş için kullanılamamakta sistem bilginize hocam.

... mail adresi ile üye oldum onaylarmısınız

Son düzenleme:
Tabi, problem olursa. Önceden söyleyip özel mesaj ile team bilgileri atarsanız kontrol edebilirim. Tekrar tüm adımları deneyin problem çıkmaması gerekiyor :) 2 kere atın, Türkçe kullanın, ABD seçin.

Bu arada +15 dakika onayı deniyorsunuz sanırım di mi? başka bir onay ise ondan olmuyor olabilir.

merhaba hocam sistem numara verdi 1 tane fakat kullanılmış önemli değil fakat yeni numara istiyorum aynı numara geliyor farklı bir numara alamıyorum yardım istiyorum

merhaba hocam sistem numara verdi 1 tane fakat kullanılmış önemli değil fakat yeni numara istiyorum aynı numara geliyor farklı bir numara alamıyorum yardım istiyorum

[MENTION=11620]era[/MENTION] 'ya durumunu iletiyorum hocam. Kendisi yardımcı olabilir teknik konuda. En kısa sürede dönüş yapacağız.

Merhaba [MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=13963]ozkan[/MENTION] , @İncubus sistemi ilk başlardan itibaren kullanıyorum. Gayet güzel bir sistem olmuş. Ringrin yanında bayağı hızlı kodlar geliyor. Basarilarinizin devamını diliyorum.

elfeyl12@gm.. üye oldum onaylarmısınız [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

+15 Dakika Onay, Facebook doğrulama vb. sosyal medyalarda sms onayı için kullanabileceğiniz otomatik SMS servisimiz sizlerle.

Günlük 1 Numara Ücretsiz! Test Kredisi Alma

Üye olduktan sonra üyeliğinizin onaylanması gerekiyor. Bunun içinde konu altında "dene.... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com mail adresi ile üye oldum onaylarmısınız" yazdığınız takdirde günlük 1 adet telefon numarası hakkınız yüklenecektir.

Üye Olmak İçin: http://sms.dailybotum.com

İyi çalışmalar.

Fiyat Listesi

1v3lBN.png

Önemli Bilgiler:

+15 Dakika onayı, Facebook ve birçok sosyal ağda doğrulama için kullanılabilir numaralarımız. Ancak Google kullanıcı oluşturmak için kullanılamaz.

+15 Dakika onayı için:

1-) Onay istediğiniz sayfanın dil seçeneğinin "Türkçe" olmasına"

2-) Aynı numaraya 2 kere sms talep etmeniz gerektiğine

lütfen dikkat ediniz.

OA5XJZ.png

İletişim

Projenin forum kısmında [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] ve [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ilgilenecektir. Tüm soru ve sorunları kendilerine iletebilirsiniz. Ben sadece yazılım kısmına bakıyorum.

Numaranız: +1 Bulunamadı
Yeni Numara İste hatasını alıyorum ve yeni numara da vermiyor hocam bakar mısınız?

Numaranız: +1 Bulunamadı
Yeni Numara İste hatasını alıyorum ve yeni numara da vermiyor hocam bakar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri