SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fat03..... [MENTION=13733]Yandex[/MENTION].com.tr. uyelik alindi lütfen onaylarmisiniz

Şu an sıkıntısız çalışıyor.
16 onay yaptım bu gün...

cemal. [MENTION=47771]Hotmail[/MENTION].de ile uye oldum onaylarsaniz sevinirim :)

Üyeliğiniz onaylandı, bol kazançlar.

Bugün içerisinde sisteme takviyeler yapılacak arkadaşlar, problemsiz çalışıyor; ancak arada tek tük takılmalar yaşarsanız biz sistemi kurcalıyoruz daha iyi yapmak için ondandır ;) Ayrıca yeni adresimiz ve detaylı konumuzu da bu hafta sonu açmayı planlıyoruz. Bayilik, yüksek kredili sms alımları için bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz fiyat almak için. 50.000 krediye kadar farklı oranlarda indirimli fiyat verebiliyoruz.

Kalan limit gösteriminde bir hata mevcut eski üyelerimizin. Gün içerisinde güncelleme yapılacaktır. Önceki gün(lerde) kullandığınız sms kredisi limitlerinizden toplu olarak düşebilir bu güncellemede bilginize.

+15 dk onaylatırken iki numara değiştim hala şifre gelmiyor neden acaba ?

+15 dk onaylatırken iki numara değiştim hala şifre gelmiyor neden acaba ?

2 numara değişikliği değil hocam.

1 numaraya 2 kere sms almanız gerekiyor. Aynı numaraya 2 kere sms almanız gerekiyor. Ve dilinizin Türkçe olması lazım sayfa dilinin.

Sistem sorunsuz çalışıyor teşekkürler.Sadece şu twitter gıcıklık çıkartıyor.İlla türk numara istiyor.

Sistemdeki krediler günlük değil arkadaşlar, toplam krediler. Sistem şuan günlük sıfırlıyor; ancak otomatik olarak düzeltilip düşülecek kredi miktarları. Yanlış anlaşılmalar olmaması adına belirtiyorum. Yani en basit seçeneği seçtiğinizde 50 kredi 10 tl seçtiğinizde sms başına 0,2 TL ya da 500 kredi seçtiğinizde yaklaşık 0,11 tl ödemiş oluyorsunuz sms başına.

Tekrar belirtiyorum gösterilen kalan kredilerde hatalar olabilir şuan, [MENTION=11620]era[/MENTION] düzeltecek bu sorunu kısa sürede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri