SmsVer.Net - +15 Dakika Onay ve Sms Sistemi - Facebook SMS Onayı, Sosyal Medya SMS Onayı

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Api ile kullanmaya basladim guzel olmus sistem, ytofis ile onay yapiyorum ama API kullanarak onayladigim icin farkli cihazlarda smslerin sirasi karismasi icin ytofis2, ytofis3, ytofis4, ytofis5 diye 4 hesap daha actim. Onaylar misiniz?

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 1 numara ile 2 kere sms onaylattım limit 33 den 31 e düştü. bu arada arkadaşımın hesabını kullanıyorum

Arkadaşlar onaylamaları yavaş yavaş gerçekleştiriyorum. Gerçekleştirdiğimde beğeniyorum mesajlarınızı bilgi vermek adına.

Bir yerde yazmıştık, ilk konuya tekrar yazalım limitler numara değiştirildiğinde değil sms geldiğinde düşüyor uzun süredir. O nedenle 2 sms alırsanız 2 kredi düşüyor. Sadece az numara değiştirerek çok sms alan arkadaşlar olursa 3-5 limit artışı bonus olarak ekliyoruz ;)

üye olan herkese 1 numara verilse daha iyi olmaz mı? yani buraya yazmak sonra siz göreceksiniz onaylayacaksınız vs uzun sürmez mi :D

üye olan herkese 1 numara verilse daha iyi olmaz mı? yani buraya yazmak sonra siz göreceksiniz onaylayacaksınız vs uzun sürmez mi :D
Alayi spamci herkesde var 1000 mail herkes otomatk alsn kmse para vermesin:)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Api key i nerede ve nicin kullanıyoruz?
Face onaylarken api key lazımmı?

Facebook onayını bazı arkadaşlar işe yaramadığını söyledi, ben denemedim. Api key ama alakasız bir şey. Bu daha çok yazılım için çalışan arkadaşların kullandığı bir olay.

Aldığımız numaraları adsense açmak için kullansak sıkıntı çıkar mı ?

Usta bazen biraz sıkıntılı oluyor sistem. Özellikle text+ta sıkıntı varken öyle oluyor, bir iki kere isterseniz genelde çözülür o problem. Çözülmediği zamanlar da olmuyor değil ama biraz beklemek gerekiyor o zaman :(

Hocam gmail onayında kullanabileceğimiz bir sistem geliştirecek misin ilerleyen günlerde?

Hocam gmail onayında kullanabileceğimiz bir sistem geliştirecek misin ilerleyen günlerde?

[MENTION=11620]era[/MENTION] ile üzerinde çalışıyoruz hala hocam. Çok pahalıya patlıyor sistemler. Yani onay başı 1 liradan fazlaya denk geliyor orada çalışan numaraların maliyeti. Onu düşürecek yollar arıyoruz maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri