Soğuk Minder Satışımız Başladı!

--- bilimsel açıklama ---
testislerin vücut dışında bulunmasının sebebi "insan vücut sıcaklığının 2 derece daha az" sıcaklıkta olmalıdır.
yani testislerin ısınması kısırlık yaratabilir, soğuması en fazla işleyişini bir süreliğine yavaşlatır ancak uzun vadede zararı olmayacağını düşünüyorum.

güzel ürünmüş, bilgisayar masam ve koltuğum olsa mutlaka alırdım :)

güzel bilgi :) Ancak benim bahsettiğim olay testisler değil böbreklerdi.
Neyse güzel bir ürün, yanlış birşey çıkmasın ağzımızdan konu ile ilgili :) zaten espiri amaçlı yapılan bir durum, bu sayede yeni bilgi öğrenmiş olduk :)

başlık gayet ilgi çekici :) youtube'cu adam her haliyle belli :D
Sürekli soğuk kalmayı nasıl becerıyor hocam bu minder ?

Motor bozmayalım sonra:Dburdan satış yok mu ?sanalpazardan mı alıyoruz?

Merak etmeyin hocam bir sıkıntı yaşatmıyor, buradan satışımız şu şekilde var paypal ile ödeme mevcut, banka havalesi, eft ile mevcuttur, onun dışında kredi kartı ile almak isteyenler sanalpazar üzerinden alabilirsiniz,
Satışımız Devam Ediyor...

şimdi satın aldım
merakla bekliyorum

Siparişiniz Alınmıştır Hocam, Bugün Kargolama İşleminizi Yapıyoruz,

içindeki sıvı nedir acaba. sonra malum yeri yakmayalım :D

İçerisinde serinletici bir sıvı mevcuttur mesela ısınma hissettiğinizde buz dolabına 1-2 saat kadar koyup tekrar buz gibi olarak kullanabilirsiniz hocam,

Öyle bir yazmışssın ki zaten konuya öylesine giren birisinin bile alası geliyor :D Hayırlı satışlar.
Bu arada ürün nasıl sürekli soğuk kalıyor?

Sürekli soğuk kalması içerisinde serinletici bir madde mevcuttur hocam, ısınma hissettiğinizde dediğim gibi buz dolabına 1-2 saat koymanız yeterlidir, tekrar buz gibi olarak kullanılmaktadır.

2 adet sipariş verildi sanalpazardan,hediyelidir diyor da ne ola ki?kış için ısıtan minder olsa fena olmaz aslında;):rolleyes:

Siparişiniz Alınmıştır Hocam, Bugün Kargolama İşleminizi Yapıyoruz,

Sipariş verdim hocam deneyeyim eğer gerçekten güzel birşeyse yaz için alırım bunlardan :D Aras kargo ile gönderiver hocam. Ali Korkmaz.

Siparişiniz Alınmıştır Hocam, Bugün Kargolama İşleminizi Yapıyoruz, Sanalpazar üzerinden alınan siparişleri aras kargo ile indirimli olarak göndermekteyiz, onun dışında sürat kargo ile anlaşmamız mevcuttur,

alınması gerek kesinlikle sıcak olunca ilk terliyen yer apış arası:)

Yorumunuz için teşekkür ederiz, malum sıcaklar geliyor bende kullanmaya başladım hocam,

testislerin vücut dışında bulunmasının sebebi "insan vücut sıcaklığının 2 derece daha az" sıcaklıkta olmalıdır.
yani testislerin ısınması kısırlık yaratabilir, soğuması en fazla işleyişini bir süreliğine yavaşlatır ancak uzun vadede zararı olmayacağını düşünüyorum.

güzel ürünmüş, bilgisayar masam ve koltuğum olsa mutlaka alırdım :)

Yorumunuz için teşekkür ederiz hocam,

totomuzu uyuşturur mu ya da ağrıtır mı ?

Rahatlatma özelliği mevcuttur hocam,

güzel bilgi :) Ancak benim bahsettiğim olay testisler değil böbreklerdi.
Neyse güzel bir ürün, yanlış birşey çıkmasın ağzımızdan konu ile ilgili :) zaten espiri amaçlı yapılan bir durum, bu sayede yeni bilgi öğrenmiş olduk :)

Yorumunuz için teşekkür ederiz hocam

Deneyince buraya yazacağım :D

Tabikide yorumlarınızı konu içinde paylaşabilirsiniz,

Saglıklımı peki ? icindeki madde nedir

Sağlıklıdır hocam kendim kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür, içerisinde serinletici bir madde mevcuttur, yani ısınma olduğunu hissettiğinizde 1-2 saat buz dolabında tutup tekrar devam edebiliyorsunuz,

başlık gayet ilgi çekici :) youtube'cu adam her haliyle belli :D
Sürekli soğuk kalmayı nasıl becerıyor hocam bu minder ?

İçerisindeki sıvı bir madde sayesinde her zaman soğuk kalabiliyor hocam,

2 adet sipariş ettim bende çok ilgili arkadaşdır kendisi. bu yaz serin kalacaz :)

bunun ingilizce ismi varmi beyler yurt disindayim onun icin internetten almayi dusunuyom

Bir adet sipariş verildi:)) deneyelim bakalım

Kanallar kapandıgında işe yarar bi tarafımızı soğutur :)

2 adet sipariş verilmiştir...

niche çalışmak diye buna derim ben :)

hayırlı satışlar...

Ürünler bugün geldi ;kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi iyi geldi valla,benim gibi oturduğu yerde bile terleyenler için harika bişey,teşekkürler.

Not: edit...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri