Solucan ve Solucan Gübresi "Bu iste para var"

axipower07

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bu iste para var

Merhaba arkadaşlar solucan satışlarımız başlamıştır. Solucanlarımız Eisenia Foetida cinsidir. %100 organik gübre üreten bu solucanlar son 10 yıldır girişimcilerin ilgi odağı olmuştur. Gerek balik yemi, gerekse kuş yemi olarakda kullanılıyor ama en büyük özelliğiyse 2-3 ayda kendilerini 2 ye katlamasidir. Neyle beslenir derseniz evinizdeki evsel atiklarla beslenir asitli ve acı ürünler hariç. En sevdiği atik ise cay posası yumurta kabukları eğer ben bu isi az bir solucanla denemek isterim derseniz yada hobi olarak beslerim cikan gübreleride saksilarima atarim derseniz. Adres belli

Facebook:https://www.facebook.com/Mulker007

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCBkNOpxOC09Brjd5qgafEsA

İnstagram:http://www.instagram.com/demsol.solucan/

En az alım 350 adettir yani 35 tl

Adet fiyatı: 0.10 tl
Gübre kg fiyatı: 2 tl

Son düzenleme:
ürünlerin resmini özellikleriyle birlikte pm atar mısın

birde ref varsa alabilir miyim

Bende 2 yıldır bu işteyim sizinle görüşmek isterim. Skype var mı?

Son düzenleme:
bu ıste evet para var ama..
turkıyede hangı ıste para varsa o ıse bır abartılı saldırı sonunda ınternet cafeler gıbı dusus yasanıyor..
ama dedıgınız gıbı su sıralar hala kazanılabılır fıkrım bu yonde.
hayırlı satıslar

Geçen gün gördüm biri de Letgoda satıyordu :D
Balıklar için iyi olur suda bekletilip yikanip temizlenip kesilip veriliyor.Hayırlı satışlar :D

Mantarada aynı kazançlı derler. Ama işe gireyim değil, sadece bir araştırayım dediğiniz anda hazırda bekleyen kompost, misel ve çadır satalım diye üstünüze atlarlar. Madem o kadar kaarlı neden siz elinizdeki kaliteli kompostu satıyorsunuz dersenizde hepimiz kardeşiz parçası çalmaya başlar. Böyle işler hobi olur ancak ülkemizde bilmediği bir mantara yada solucan pisliğine para verecek kişi bulmak çok zor.

Mantarada aynı kazançlı derler. Ama işe gireyim değil, sadece bir araştırayım dediğiniz anda hazırda bekleyen kompost, misel ve çadır satalım diye üstünüze atlarlar. Madem o kadar kaarlı neden siz elinizdeki kaliteli kompostu satıyorsunuz dersenizde hepimiz kardeşiz parçası çalmaya başlar. Böyle işler hobi olur ancak ülkemizde bilmediği bir mantara yada solucan pisliğine para verecek kişi bulmak çok zor.

bır yonden haklısın hocam.
dıger bakımdan satıs yapan arkadasın dedıgı dogru bu ıste para kazananlar var..ayrıca bu gubrenın asagı yukarı %25-35 cıvarı sanırım ekstra fazla urun sagladıgı yonundede bılgı cok.
hayırlı satıslar demek lazım

ürünlerin resmini özellikleriyle birlikte pm atar mısın

birde ref varsa alabilir miyim

L harfi ile
Ref yok daha ilk defa satış yapacagim ytpara da

---------- Spam Engelliyici 05:17 ---------- Önceki Mesaj 05:17 ----------

bu forum bunu da mı görecekti :)

hayırlı satışlar

Teşekkür ederim 😄😄

---------- Spam Engelliyici 05:20 ---------- Önceki Mesaj 05:17 ----------

bu ıste evet para var ama..
turkıyede hangı ıste para varsa o ıse bır abartılı saldırı sonunda ınternet cafeler gıbı dusus yasanıyor..
ama dedıgınız gıbı su sıralar hala kazanılabılır fıkrım bu yonde.
hayırlı satıslar

Teşekkür ederim kazanmadım diyen yok allaha şükür bende biseyler kazandım.

---------- Spam Engelliyici 05:26 ---------- Önceki Mesaj 05:20 ----------

Farkındaysanız ben denemelik amacla satıyorum millet denesin görsün diye. Yani birden bu ise başlayın demiyorum

---------- Spam Engelliyici 05:27 ---------- Önceki Mesaj 05:26 ----------

Geçen gün gördüm biri de Letgoda satıyordu :D
Balıklar için iyi olur suda bekletilip yikanip temizlenip kesilip veriliyor.Hayırlı satışlar :D

Evet bende görmüştüm

---------- Spam Engelliyici 05:28 ---------- Önceki Mesaj 05:27 ----------

bır yonden haklısın hocam.
dıger bakımdan satıs yapan arkadasın dedıgı dogru bu ıste para kazananlar var..ayrıca bu gubrenın asagı yukarı %25-35 cıvarı sanırım ekstra fazla urun sagladıgı yonundede bılgı cok.
hayırlı satıslar demek lazım

Teşekkür ederim fazla üründen kastınız?

Yetistirmek icin uygun sartlar nedir? Metrekup alana kac bin solucan koyulabiliyor

Sent from my HTC One using Tapatalk

Yetistirmek icin uygun sartlar nedir? Metrekup alana kac bin solucan koyulabiliyor

Sent from my HTC One using Tapatalk

M3 e 10 bin solucan bırakılır mama tüketdikçe yemleme yapilir ortalama 4-5 ay sonra yatak tamami dolu hale gelir. İdeal olani budur. Ama 40 bin 50 bin solicanda bırakılabilir sorun olmaz

---------- Spam Engelliyici 10:07 ---------- Önceki Mesaj 10:06 ----------

o kadar içli dışlı olursam rüyama girer benim, yapamam

Hobi için denemek lazim. Bende daha önce cok spam yaptim yt yt yt nereye kadar 😊😊 ilerleyen zamanlarda kazanc haline getirebilirsin

M3 e 10 bin solucan bırakılır mama tüketdikçe yemleme yapilir ortalama 4-5 ay sonra yatak tamami dolu hale gelir. İdeal olani budur. Ama 40 bin 50 bin solicanda bırakılabilir sorun olmaz

---------- Spam Engelliyici 10:07 ---------- Önceki Mesaj 10:06 ----------

Hobi için denemek lazim. Bende daha önce cok spam yaptim yt yt yt nereye kadar ilerleyen zamanlarda kazanc haline getirebilirsin

Can alıcı soruyu ben sorayım :) ne kadar zamandır bu işi yapıyorsun? Ve bu güne kadar gübreden aşağı yukarı ne kadar para kazandın. Gerçekçi Rakam duyduğumuzda belki daha da teşvik edici olabilir.

Can alıcı soruyu ben sorayım :) ne kadar zamandır bu işi yapıyorsun? Ve bu güne kadar gübreden aşağı yukarı ne kadar para kazandın. Gerçekçi Rakam duyduğumuzda belki daha da teşvik edici olabilir.
bu satıcı kişinin pazarlama yeteneğine bağlı ben gecen sene basladım bu işe ilk basta 7000 kadar solucan aldım. Bana maliyeti 700-800 tl kadardı.
Bir sene sonra elimde 3 ton civarı gübre oldu ve en önemlisi 100.000 kadar solucan oldu. Şu anda elimde 200kg gübre kaldı kalan gübrede bu hafta içinde biter. Gübrenin kilo fiyatı da 2tl ile 4 tl arası degişmektedir hesaplama yapalım şimdi

2800*2.5=7000 tl gübreden kazancım
100.000*0,10=10000 tl solucan geliri kerim buda
hesap ortada 1000 tl ile basladım 1 sene sonra 17.000 tl kazancım oldu günde 2 günde 1 saat harcayarak hemde

bu satıcı kişinin pazarlama yeteneğine bağlı ben gecen sene basladım bu işe ilk basta 7000 kadar solucan aldım. Bana maliyeti 700-800 tl kadardı.
Bir sene sonra elimde 3 ton civarı gübre oldu ve en önemlisi 100.000 kadar solucan oldu. Şu anda elimde 200kg gübre kaldı kalan gübrede bu hafta içinde biter. Gübrenin kilo fiyatı da 2tl ile 4 tl arası degişmektedir hesaplama yapalım şimdi

2800*2.5=7000 tl gübreden kazancım
100.000*0,10=10000 tl solucan geliri kerim buda
hesap ortada 1000 tl ile basladım 1 sene sonra 17.000 tl kazancım oldu günde 2 günde 1 saat harcayarak hemde

Allah kazancını arttırsın. Keşke Bu iş İstanbul için uygun olsa...

Bu işi yapan çok samimi bir abim var, işi yaptığından beri masraf ile kazanç arasında hiç fark olmadı. Getirisi giderini anca karşıladı. Uzaktan muhteşem gibi dursa da işin içine girince öyle olmuyor işte

Bu işi yapan çok samimi bir abim var, işi yaptığından beri masraf ile kazanç arasında hiç fark olmadı. Getirisi giderini anca karşıladı. Uzaktan muhteşem gibi dursa da işin içine girince öyle olmuyor işte

O kişinin pazarlama yeteneğine bağlı allaha şükür kayda deger kazanc kaydettim ben ek gelir olarak mükemmel bir iş

---------- Spam Engelliyici 13:36 ---------- Önceki Mesaj 13:35 ----------

Allah kazancını arttırsın. Keşke Bu iş İstanbul için uygun olsa...

Denemek için bu işe 1000 solicanla başlayabilirsin

Bence çok güzel bir konu Bu solucanlardan güzel paralar kazanıldığını duymuştum ama tabi her şey azim ve sabır işi en azından denemek için yada meraktan alanlar olur sanırım ama beslemek için açık alanı olanlar varsa bence yapılacak iş

Bence çok güzel bir konu Bu solucanlardan güzel paralar kazanıldığını duymuştum ama tabi her şey azim ve sabır işi en azından denemek için yada meraktan alanlar olur sanırım ama beslemek için açık alanı olanlar varsa bence yapılacak iş

facebooktan mesaj atan sizdiniz demi süleyman bey

Yapacak olan arkadaşlar sıvı gübresi için uğraşssınlar para orada :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri