Son 1 Haftadaki İnternet Hızlarınız

internete girebildiğim için şanslıyım kaldı ki hızını sorgulayacağım

bi tek bende var sanıyordum umarım geneldir ve katil etmez beni bu ttnet.
bu arada Akk siz kullanan arkadaşlar hangi firmadan alıyor acaba yazarlarsa iyi olur zira bu ay sözleşme bitiyor firma değiştireceğim

5081051909.png

200 mbps kota yok hiç bi sınır yok tam gaz devam (Tr için değil tabiki)

5081148588.png

Son düzenleme:
24mbit benimde su anlık bı sıkıntı yok akk ile alakalıdır cogu kişinin hızının düşmesi

Superonline kullanıyorum sadece dün sorun yaşadım bugün normal :)

son günlerde nette ciddi sıkıntı var hele ki yükleme yapıyorsam diğer tarafta site bile açamıyorum süperonline kullanıyorum ama sanırım türkiye geneli bütün netlerle sorun var

Net hızım berbat youtuba bir video atmaya kalksam en az 300 dakika kullanılmaz hale geliyor. Ne telefonda ne tablette girilmez oluyor

arkadaslar rusya ile sürekli sanal savaş üzerindeyiz bu yüzden internetlerimiz yavaş , marmara ve ege bolgesi yogun saldırı altında oldugundan dolayı müsteri hizmetleri bile telesekreter'e baglamış durumda , 5,6 mbit internet olması bile iyi bu zamanda onada şükredin.

Aynen ya son 1 haftadır çok berbat. Ben bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum bulunduğum bölgede.

20 Mb pro paket var AKK sız.

Speedtest atıyorum 20mb diyor, vcenter ı zar zor acıyor çözemedim :)

Modemi camdan atasım geliyor arada...

Tabiki TTNET...

Aynen bende superonline kullanıyorum ana hatta diyelim çok yakın olduğumdan hızım iyiydi. Ama son zamanlarda arada internet cidden yavaşlıyor kafamı kaldırıp modeme acaba internet mi gittidiye bakıyorum sık sık

TTNET ve aynı sorun bende de var son 1 haftada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri