Son 3 ayda adsensesi banlanmayanlar

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Kaliforniya dan gelen son haberlere göre zorlama var yapmayın diyorlar. Merzifon dan söylemler nabalım başkan:)

Tamamen şans işi bu hocam . Aynı şekilde çalıştığım 4 adsensem vardı 3 tanesi ban yedi 1 tanesi hala sağlam .

herkes kendi aleminde, taktiğini bulupta para alan delikanlıda buraya taktiğini yazmaz benim görüşüm bu

-----

Son düzenleme:
ben 1 kanal bağladım ertesi gün yine banlandı. telifsiz tertemiz içerik çalışırım. çıldırıciyim.

Şu olay bir kere kesin.
Telifsiz, ihtarsız her içerik ve kanal için google size ödeme yapar.Bu kesin.
Böyle bir durumda da adsense hesabınız kapatılıyorsa eğer adsense üzerinde farklı bir hata yaptınız demektir.

ilyas hoca vardır. harbiden o nerelerde ya :D

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] eylül ekim ve kasım boyunca aynı șeyleri tekrarladı durdu, bu ay bu zamanda şu zamanda banlanmalar duracak dedi, gene banlanmalar devam etti
Sonra politika mevzusunu işin içine kattı, banlanmalar devam edecek ama belli politikaya göre olucak dedi, bu dediği de çıkmadı, Aralık banlanmalarinda sebepsiz yere temiz çalıșan birçok kiși banlandı En son olarak yılbaşına kadar kesin herșey düzelecek dedi ve yılbaşıda bitti
Ocak ödeme zamanında da yine banlanmalar olursa temiz kirli çalışan herkes yine banlanirsa ki bence aynı şekilde banlanmalar olucak, bakalım bu sefer hangi teoriyi öne atacak çok merak ediyorum

2 ay önce kullanılmış adsense aldım haliyle elimde tek adsense olduğu için 13-15 arası kanal bağladım. harala gürele kafama göre farklı dillerde kanalları bağlayıp durdum 1 günde 4 -5 kanal bağladım günde 300 tl ye kadar yükseldi girdi 3k oldu bütün kanallar bir anda kapandı. şimdiki adsenselerimde biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum max 10 kanal bağlıcam. diğer patlayan adsense de 5 kanal bağlarım öyle gider.

sadece 2 adsense banlandı tabı paralarda ama son zamanlarda alllaha sukurler olsun bende durgun durumlar

yanıldığım konular oldu sonuçta her şeyi bilsem burda değil amerika da olurdum. şuan zaten belli bir politikaya göre banlıyor. gerek adsense gerekse de youtup güncellemeleri oturdu. temiz den kastın nedir onu sorgulamak lazım. eğer temizden kastın hiç ihtar almamaksa keşke sadece onla kurtulabilsek. benim yanıldığım konu bu oldu en azından bu şekil kurtarabilirdik diye düşünüyordum ama işin içine teknik kısımlar da girmiş. bu konuyu anlamak için pek çok adsense feda ettik. sana önerim hata yapmaktan korkma hata yapmazsan doğruyu bulamazsın. @acan38 adsense ban politikasını üstü kapalı yazmış.

bu işin nihayetine erdirmek için sana önerim şöyle bir araştırma yapman:

işi bilsin bilmesin hesabı banlanmayan adamlara bak. temiz çalışsın yada çalışmazsın banlanan hesaplara bak, kanalları nerede yüklediğine nerede açtığın pc ve modem durumuna bak. sonra özelde yazarsan fikir jimnastiği yaparız. bu arada geçmişe dönük adsenseyle ilgili kurtarma yöntemleri fixlendi. adamlar gerek youtupta gerekse de adsense baştan aşağı herşeyi değiştirdi. işler artık zor olacak. çok kafa yormak gerek.

@ilyas eylül ekim ve kasım boyunca aynı șeyleri tekrarladı durdu, bu ay bu zamanda şu zamanda banlanmalar duracak dedi, gene banlanmalar devam etti
Sonra politika mevzusunu işin içine kattı, banlanmalar devam edecek ama belli politikaya göre olucak dedi, bu dediği de çıkmadı, Aralık banlanmalarinda sebepsiz yere temiz çalıșan birçok kiși banlandı En son olarak yılbaşına kadar kesin herșey düzelecek dedi ve yılbaşıda bitti
Ocak ödeme zamanında da yine banlanmalar olursa temiz kirli çalışan herkes yine banlanirsa ki bence aynı şekilde banlanmalar olucak, bakalım bu sefer hangi teoriyi öne atacak çok merak ediyorum

Son düzenleme:
yanıldığım konular oldu sonuçta her şeyi bilsem burda değil amerika da olurdum şuan belli bir politikaya göre banlıyor. gerek adsense gerekse de youtup güncellemeleri oturdu. temiz den kastın nedir onu sorgulamak lazım. eğer temizden kastın hiç ihtar almamaksa keşke sadece onla kurtulabilsek. benim yanıldığım konu bu oldu en azından bu şekil kurtarabilirdik diye düşünüyordum işin içine teknik kısımlar da girmiş. bu konuyu anlamak için pek çok adsense feda ettik. sana önerim hata yapmaktan korkma hata yapmazsan doğruyu bulamazsı sistemin son hali bu. [MENTION=13118]acan38[/MENTION] politikasını üstü kapalı yazmış.

bu işin nihayetine erdirmek için sana önerim şöyle bir araştırma yapmanı öneririm.

işi bilsin bilmesin hesabı banlanmayan adamlara bak. temiz çalışsın yada çalışmazsın banlanan hesaplara bak, kanalları nerede yüklediğine nerede açtığın pc ve modem durumuna bak. sonra özelde yazarsan fikir jimnastiği yaparız.

Şuanda adsense banlanmasını çözdün adsense banlanırsa bu çözüm boşuna gitmiş oluyor galiba.
Benim düşüncem 1 adsense 1 kanal riski en aza düşürür.Ben 1 vds diyelim 10 kanal yaptım ayrı ayrı tarayıcılarla yükledim.Bu 10 kanalına 5 adsense yaydım.Burda ıp dikkat çekeceksen açık söle.1 modem 1 kanal mı çalışcaz çalışan arkadaşlarım var.

ben hakaret etmeyi hat bildirmek sanan zavallılara rağmen 4 aydır forum dan faydalandım. banlanan ve banlanmayan pek çok insanın istatistiğini tuttum. bilerek banlanmak için kendim de hesaplar açtım sırf test amaçlı. hatadan doğruyu bulurum diye düşündüm.

örnek vereyim banlanan bir hesap ta kendi evim de çektiğim videoyu koymuştum. ihtar almadı bir şey almadı ama hesap pin girmeden banlandı. hani açtığım konular da özgün kanalımın adsensesi banlandı diyen arkadaşlar oldu. işte onlar doğru konuşuyordu. bu işleri bilmeyen bir arkadaşım vardı bir yıl önce bir tane adsense açmış nerede kanal bulsa içine doldurmuş, cayır cayır telifi de yemiş banlanmıyor. banlanmadı. muhtemelen banlanmayacakta. 3 5 kuruş her ay geliyor. yani olay ihtar yiyip yememe meselesi değil olayın içinde olay var. adam spamın ideolojik düşünce mantığını bitirmiş. öyle bir takip yapıyor ki, spam yapayım demene bile engel oluyor.

neyse bir sorunuz olursa @acan38 abiye sorun o benden daha hakim adsense konusuna. benim kendisinden ricam ayrıntılı burada bir şey yazmaması. zaten adamların neyin peşinde olduğu ortada. bulduğumuz çözüm yöntemleri ikinci ayını görmeden fixleniyor. burayı takip ediyor birileri ve jurnalliyor yakaladığımız yöntemleri. bilen kendisine saklasın yada özelden konuşsun isteğiyle.

Şuanda adsense banlanmasını çözdün adsense banlanırsa bu çözüm boşuna gitmiş oluyor galiba.
Benim düşüncem 1 adsense 1 kanal riski en aza düşürür.Ben 1 vds diyelim 10 kanal yaptım ayrı ayrı tarayıcılarla yükledim.Bu 10 kanalına 5 adsense yaydım.Burda ıp dikkat çekeceksen açık söle.1 modem 1 kanal mı çalışcaz çalışan arkadaşlarım var.

Son düzenleme:
Taktiği ben size veriyorum, Özgün Çalışın.
Gerisi hikaye.
Forumda yazılan hikayeleri görse La Fontaine masal yazmayı bırakır imana gelip 5 vakit namaza başlardı.
:D

ben hakaret etmeyi hat bildirmek sanan zavallılara rağmen 4 aydır forum dan faydalandım. banlanan ve banlanmayan pek çok insanın istatistiğini tuttum. bilerek banlanmak için kendim de hesaplar açtım sırf test amaçlı. hatadan doğruyu bulurum diye düşündüm.

örnek vereyim banlanan bir hesap ta kendi evim de çektiğim videoyu koymuştum. ihtar almadı bir şey almadı ama hesap pin girmeden banlandı. hani açtığım konular da özgün kanalımın adsensesi banlandı diyen arkadaşlar oldu. işte onlar doğru konuşuyordu. bu işleri bilmeyen bir arkadaşım vardı bir yıl önce bir tane adsense açmış nerede kanal bulsa içine doldurmuş, cayır cayır telifi de yemiş banlanmıyor. banlanmadı. muhtemelen banlanmayacakta. 3 5 kuruş her ay geliyor. yani olay ihtar yiyip yememe meselesi değil olayın içinde olay var. adam spamın ideolojik düşünce mantığını bitirmiş. öyle bir takip yapıyor ki, spam yapayım demene bile engel oluyor.

neyse bir sorunuz olursa @acan38 abiye sorun o benden daha hakim adsense konusuna. benim kendisinden ricam ayrıntılı burada bir şey yazmaması. zaten adamların neyin peşinde olduğu ortada. bulduğumuz çözüm yöntemleri ikinci ayını görmeden fixleniyor. burayı takip ediyor birileri ve jurnalliyor yakaladığımız yöntemleri. bilen kendisine saklasın yada özelden konuşsun isteğiyle.

Dediğine göre multiden yakalıyor.Yani her platformda takip ediyor en ufak bir ipucunda affetmiyor radara takılıyor ve banlıyor.Zaten bunu bilen adam dikkat eder, Tv,konsol,mobil vs. internete çıkan her cihaza google çerez bırakıyor.

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri