edit......
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir Bitcon'ci olarak [MENTION=79]Strider[/MENTION] ustadin yorumlarini merakla bekliyorum ?
hocam sanırım siz bitcoini çok yanlış anlamaışsınız. öncelikle bitcoin deepweb için üretilen birşey değildir. bir kere bitcoin çok büyük bir zekanın ürünüdür. böyle bir zeka ürününü deepweble sınırlandırmak saçma olur. yazımda da var. mesela büyük fast food şirketlerinden birisi olan subway bitcoin kabul etmeye başladı. Subway deepwebde mi satış yapıyor sadece? ya da deepwebden mi yönetiliyor. almanyanın bitcoini kısmen resmi para ilan ettiğini de bilmiyorsunuz sanırım. bitcoin aynı dolar euro gibi bir para birimidir. sadece etkileyen değişkenler farklıdır.
Madencilikle yılda 1 coin toplanır gibi bir söz bulamadım yazımda. Onu nereden çıkarttınız anlam veremedim.
uzun bir aradan sonra bende bir yorum yapayım deepweple çok ugraştım 1 senedir aktif şekilde hala gezerim orda ve bana göre bitcoini etkileyen tek piyasa deepwepdir bunu yabancı forumlarda araştırabilrisiniz mesela s-lk-r-d adlı bir site geçen ay kapatıldı bitcoin büyük oranda deger kaybetti yani deepwep o kadarda güzel iyi bir yer olmadıgı için bitcoinler elinizde patlayabilir onun için çok dikkatli olmak lazım bu işlerde bu arada bitcoin sayesinde deepwepde alamayacagınız şeyde yoktur ama benim fikrimce bitcoin borsa gibidir bir anda zengin de eder yatırımcısını yada geçen ay daki gibi büyük oranda zarara da ugratabilir...
Yanlışın var. s-lk-r-d kapatıldığında bitcoin değer kaybetmedi. Aynı tarihte baidu bitcoini tanıdı. Öyle bi etkiside oldu ama sonuç olarak korkulan yaşanmadı piyasada. İvme kaybetmeden yükselişe devam etti..
hocam sanırım siz bitcoini çok yanlış anlamaışsınız. öncelikle bitcoin deepweb için üretilen birşey değildir. bir kere bitcoin çok büyük bir zekanın ürünüdür. böyle bir zeka ürününü deepweble sınırlandırmak saçma olur. yazımda da var. mesela büyük fast food şirketlerinden birisi olan subway bitcoin kabul etmeye başladı. Subway deepwebde mi satış yapıyor sadece? ya da deepwebden mi yönetiliyor. almanyanın bitcoini kısmen resmi para ilan ettiğini de bilmiyorsunuz sanırım. bitcoin aynı dolar euro gibi bir para birimidir. sadece etkileyen değişkenler farklıdır.
Madencilikle yılda 1 coin toplanır gibi bir söz bulamadım yazımda. Onu nereden çıkarttınız anlam veremedim.
ben kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Pek sıkıntı çıkartacağa da benzemiyor.
Bitcoin nedir?- Bloomberg HT
ben kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Pek sıkıntı çıkartacağa da benzemiyor.
Bitcoin nedir?- Bloomberg HT
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.