Son 4 yılın En Karlı Yatırım Aracı: BİTCOİN

ben hala iyi yatırım olduğunu düşünüyorum

Bir Bitcon'ci olarak [MENTION=79]Strider[/MENTION] ustadin yorumlarini merakla bekliyorum ?

Daha da artar bence bitcoin..deepweb falan bile yavaş yavaş konuşulmaya başladi,gecen time dergisini gordum orada da kapakta deep web vardi..1 ay oncesine kadar bence yatirim yapmamak gerekiyordu ama bundan sonra ucusa gecmesini bekliyorum ben..1-2 ay icinde 1500 civarini gorursek şaşirmamak gerek.son donemde tek ciddi düşüşü ulbrichtin yakalanmasiyla oldu,orada bile yikilmadiysa bitcoin daha da yikilmaz

Bir Bitcon'ci olarak [MENTION=79]Strider[/MENTION] ustadin yorumlarini merakla bekliyorum ?

ahaha eyvallah abi. haftalar sonra ilk defa girdim, onda da konuya denk geldim..

Arkadaşlar arasında genel olarak miner kasmayı düşünen varsa hiç zorlamasınlar kendilerini. Bitcoin kodlarının zorluk derecesi git gide arttırılıyor. Bitcoin çıkarmak gün geçtikçe zorlaşacak ve minerlara getirisi maliyetlerini karşılamaz olacak -ki sınırda diye hesaplıyorlar.

Yatırımcı olarak kenarda 3 5 kuruşunuz varsa atın, unutun.
Yoksada youtube ıle ılgılenıyorsanız, ilginizi çok dağıtmayın.

Ben miner tarafını araştırdım, girmedim. Miner olmak için çok geç kalmışız.

hocam sanırım siz bitcoini çok yanlış anlamaışsınız. öncelikle bitcoin deepweb için üretilen birşey değildir. bir kere bitcoin çok büyük bir zekanın ürünüdür. böyle bir zeka ürününü deepweble sınırlandırmak saçma olur. yazımda da var. mesela büyük fast food şirketlerinden birisi olan subway bitcoin kabul etmeye başladı. Subway deepwebde mi satış yapıyor sadece? ya da deepwebden mi yönetiliyor. almanyanın bitcoini kısmen resmi para ilan ettiğini de bilmiyorsunuz sanırım. bitcoin aynı dolar euro gibi bir para birimidir. sadece etkileyen değişkenler farklıdır.

Madencilikle yılda 1 coin toplanır gibi bir söz bulamadım yazımda. Onu nereden çıkarttınız anlam veremedim.

uzun bir aradan sonra bende bir yorum yapayım deepweple çok ugraştım 1 senedir aktif şekilde hala gezerim orda ve bana göre bitcoini etkileyen tek piyasa deepwepdir bunu yabancı forumlarda araştırabilrisiniz mesela s-lk-r-d adlı bir site geçen ay kapatıldı bitcoin büyük oranda deger kaybetti yani deepwep o kadarda güzel iyi bir yer olmadıgı için bitcoinler elinizde patlayabilir onun için çok dikkatli olmak lazım bu işlerde bu arada bitcoin sayesinde deepwepde alamayacagınız şeyde yoktur ama benim fikrimce bitcoin borsa gibidir bir anda zengin de eder yatırımcısını yada geçen ay daki gibi büyük oranda zarara da ugratabilir...

Ayrıca litecoin vb. alt para birimleride var.. Litecoin'in yaratıcısı bitcoin'in kardeşi vb. gibi haberler çıktı. Ucuzken litecoin alayıp kenara atayım diyede düşünebilirsiniz bu arada.

uzun bir aradan sonra bende bir yorum yapayım deepweple çok ugraştım 1 senedir aktif şekilde hala gezerim orda ve bana göre bitcoini etkileyen tek piyasa deepwepdir bunu yabancı forumlarda araştırabilrisiniz mesela s-lk-r-d adlı bir site geçen ay kapatıldı bitcoin büyük oranda deger kaybetti yani deepwep o kadarda güzel iyi bir yer olmadıgı için bitcoinler elinizde patlayabilir onun için çok dikkatli olmak lazım bu işlerde bu arada bitcoin sayesinde deepwepde alamayacagınız şeyde yoktur ama benim fikrimce bitcoin borsa gibidir bir anda zengin de eder yatırımcısını yada geçen ay daki gibi büyük oranda zarara da ugratabilir...

Yanlışın var. s-lk-r-d kapatıldığında bitcoin değer kaybetmedi. Aynı tarihte baidu bitcoini tanıdı. Öyle bi etkiside oldu ama sonuç olarak korkulan yaşanmadı piyasada. İvme kaybetmeden yükselişe devam etti..

1.sayfadaki açiklmayi okuyamadim bu nedir la :)

aynen bende baktım şimdi madencilik işi bitmiş gibi artık.Litecoin yatırım dha mantıklı olabilir

Yanlışın var. s-lk-r-d kapatıldığında bitcoin değer kaybetmedi. Aynı tarihte baidu bitcoini tanıdı. Öyle bi etkiside oldu ama sonuç olarak korkulan yaşanmadı piyasada. İvme kaybetmeden yükselişe devam etti..

Geçtiğimiz bir kaç gün ise Bitcoin açısından oldukça hareketli geçti s-lk-r-d baskını ardından çakılan Bitcoin 400 dolara yaklaştı fakat ardından sert bir düşüş daha yaşadı…
Ekim ayında s-lk-r-d sitesinin kurucusu Ross William Ulbricht’in FBI tarafından tutuklanması ve sitenin kapatılması Bitcoin’in değerinin 130 dolardan 85 dolara düşmesine neden olmuştu.

baskından sonra tekrar ekim sonunda 200 dolar olmuş ve kasımın sonunda 395 olmuş ne oluyor be :D
[MENTION=79]Strider[/MENTION] şimdi baktım da azda olsa deger kaybetmiş ama sonradan çok daha büyük bir yükseliş yakalamış dedigin dogru

hocam sanırım siz bitcoini çok yanlış anlamaışsınız. öncelikle bitcoin deepweb için üretilen birşey değildir. bir kere bitcoin çok büyük bir zekanın ürünüdür. böyle bir zeka ürününü deepweble sınırlandırmak saçma olur. yazımda da var. mesela büyük fast food şirketlerinden birisi olan subway bitcoin kabul etmeye başladı. Subway deepwebde mi satış yapıyor sadece? ya da deepwebden mi yönetiliyor. almanyanın bitcoini kısmen resmi para ilan ettiğini de bilmiyorsunuz sanırım. bitcoin aynı dolar euro gibi bir para birimidir. sadece etkileyen değişkenler farklıdır.

Madencilikle yılda 1 coin toplanır gibi bir söz bulamadım yazımda. Onu nereden çıkarttınız anlam veremedim.

Hocam senin yazini hic okumadim ki :D
bitcoini fii tarihinden beri kullanirim hakkinda sayfalaeca yazi yazacak kadar bilgim var
sizin bu yazdiginiz bi networku anlatmak gibi iki kisi bul ayyda su kadar kazan duyunca guzel ama networklerde ciddi olusumu olmayanlar sadece bu paralari duyar
bitcoin hakkinda bi bilgi daha verim piyasada bulunan bitcoinin %45 amarikali ikizlerin elinde ve resmi para olmasi icin basvuru yaptilar

---------- Mesaj saat 19:36:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:35:03 civarında gönderildi. ----------

ben kullanıyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Pek sıkıntı çıkartacağa da benzemiyor.
Bitcoin nedir?- Bloomberg HT

Bu site btc alim satim icin resmi evrak istiyo resmi bitcoin cuzdanini kullanmanizi tavsiye ederim

konuyuokucaktım ama bazı yorumalrdan sonra okuypta kafamı karıştırmamaya karar verdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri