Bir parça boş yapıyoruz![]()
Hiçte boşa benzemiyor bakıyorumda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir parça boş yapıyoruz![]()
https://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/141151-gosterim-ve-tiklama-orani.html
bu konuna cevap yazacaktım.Daha sonra vazgectim. Görsel vs eklemem gerekcek hızlı resim upload vs işleri vazgeçtim.Çok teşekkür ederim.
Dediğim gibi troll idim şu ana kadar forumda, Sana bir görsel paylaşacağım.
Madem tıklama oranı dedin o konuda troll forumda ben hep troll idim diye düşün
Dün attığım bir video'dan
![]()
%100'ü geçen bir tablo![]()
Bu arkadaşın Bildiği hiç bir şey de yok. Burda iş bileni öğrenmekse maksat o da spamcılardır . Ben Spamcı da değilim. Fakat düşe kalka öğrenmiş adamlar yolları. Kimsenin elinde sihirli çubuk yok. Gözlemledigimi söylüyorum. İnsan kendisine değer verir. Bulunduğu ortamlara dikkat eder. Çöp diyorsa da o kişi kendisine de değer vermiyordur. Ne demek çöp ? Burdaki çoğu insanın deneyiminin yanına bile yaklaşacağıni düşünmüyorum. Fakat Allah insana Akıl vermiş . Evet kimse böyle böyle yap demez. Bir konuya bakıyorum onlarca öneri nasihat var onu kendine yol edinsen kardeşim?
Buda böyle olsun
https://i.hizliresim.com/WorpN2.png
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.