Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
emin misin bende açılıyor
siteye giriliyor fakat aşırı yavaş
Kesinlikle milletin onayı alınmalıydı. Çok haklısın kardeşim.Çok üzücü bir durum.
Böylesine sınır ötesi operasyonlarda referanduma gidilmesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir durumda sanırım daha bütünleşiriz ülke olarak.
Kesinlikle milletin onayı alınmalıydı. Çok haklısın kardeşim.
;Böylesine sınır ötesi operasyonlarda referanduma gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.
;
milletin vekili zaten onay vermiş
böylesi bir ahvalde böyle düşüncelerle bahanelerle
milleti ikileme sürüklemenin çok yanlış oldugunu düşünüyorum
Şehit kanı üzerinden siyaset yapılmaz.
kimse de çıkıp askerimizi savunmasız bi şekilde suriye ordusunun oldugu topraklarda ölüme terk edildiği ile ilgili konuşmuyor.
vuralık yıkalım tamam da mantıgımızı da kaybetmeyelim.
öldüren esad. peki öldürten kim? ölümüne sebep olan kim?
Uluslar arası anlaşmalar neticesinde askerimiz o bölgede gözlem noktaları kurdu
Anlaşmaların izin verdigi techizat ve mühimmat ile bizimkinden daha degersiz olmayan insanların hayatlarını kurtarmak için ordaydılar
sorunun cevabına gelirsek ;
Şehadetlerine sebep olan uluslar arası anlaşmaları hiçe sayan esed ve anlaşmada esede garantörlük yapan rusya ve irandır.
İyi ki YTPARA var r10da konu açan konusu siliniyor yorum yapan banlanıyor tabi ordakilerinde tasmasını tutanlar var. iyi ki ytpara..
Bu karar millete kalsa sonuç zaten belli girin demek olacaktır.
Kısacası kararın halka kalması olacakları değiştirmez.
Bu saatten sonra taş üstünde taş kalmayana kadar bombardıman olmalı.ülkemize sınırımıza tehtid olan kim varsa üstü ezilmeli.1 de 1000 de aynı acı. Diyecek fazla sözüm yok. Keyfimde yok.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Allah ailelerine ve milletimize sabır versin.
Bu günlerde tartışmayalım. Propagandalar,ortalığı karıştırmaya çalışanlar şuanda içimizde be dışarıda olmaya devam edecekler. Lütfen bu konuda dikkatli olalım. Yanlış söz kullananları uyarıp ,devam edenleri direk emniyet birimlerine şikayetinizi oluşturun gönderin. Ellerinde silahla sınırda ordumuz koruyacak, sınırlarımız içinde bilgimizle birliğimizle bizler korumalıyız. Artık sözde birlik değil gerçekten birlik olalım.
forum sahibi coşkunun içişleri bakanıyla bol bol fotoğrafı var hesabında, bu millet hep seninle vs vs diyor. izin vermesi beklenemezdi zaten.
---------- Spam Engelliyici 09:56 ---------- Önceki Mesaj 09:54 ----------
karar millete kalsa kimse öyle kolay kolay girin demezdi. ölenler o girin diyenlerin yani fakir fukaranın evlatları çünkü. kimse kendi evladını elalemin topraklarına sürmez. seçimlerde ince ile rte arasındaki oy farkı bile bikaç puandı. böyle bi konuda ihtimal vermiyorum bu halkın kendi evlatlarını elalemin toprağına yollayacağını. ikna edemezler kimseyi.
edit. siyasi bi yazı değil bu arada kendi yorumumu yaptım. sıkıntıysa silinsin ban gerektiriyorsa da banlayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.