Son Günlerde Adsense Açan Arkadaşlar Bir Bakabilir mi?

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba;

Sabahtan Bu Yana Farklı Bilgisayarlardan Farklı Yollarla Adsense Açmaya Çalışıyorum. Youtube Üzerinden Açtığım Adsenseler Onay Bekliyor ve Adsenseye Girdiğimde Hesap Etkin Değil Uyarısı Veriyor. Onaylanma Süreci Ne Kadar Sürer?

Bir de Admob Üzerinden Açılan Adsenselere YT Kanalı İlişkilendirilmiyor mu? (Ben İlişkilendiremedim) Şayet İlişkilendiriliyorsa Bununda Bir Onay Süreci Var mı?

Hatırlayabildiğim Kadarı ile Admob Hususunda [MENTION=8026]chatmece[/MENTION] Arkadaş Bilgiliydi Sanırım. Yardımcı Olursa Sevinirim....

Bazen birkaç günü bulabiliyor.
Eskisi kadar hızlı şekilde 2-3 saatte onaylamıyorlar.

Onaylanmama İhtimali Var mıdır Sence? Sıfır Mail, Boş Kanal ile Başvurunca Bilgin Var mı?

O kadarını ne ben nede bir başkası bilemez malesef.
O adsensenin ne yapacağına bağlı.
yinede boş kanal yerine içinde video olan ve azda olsa izlenim olan kanalla başvurmak daha iyi.

gece basvurduklarım gunduz onaylanmıs hocam.. ama onaylanan bırtanesı ıle dıgerlerı ılıskılı gorundugunden dıgerlerı onay almadı bırı aldı..
adresı yeterınce farklılastıramamısım demekkı

dun 1 aylık adsensem banlandı,konu açmadım,mılletten kufur yemıgım dıye

Herkese Merhaba;

Sabahtan Bu Yana Farklı Bilgisayarlardan Farklı Yollarla Adsense Açmaya Çalışıyorum. Youtube Üzerinden Açtığım Adsenseler Onay Bekliyor ve Adsenseye Girdiğimde Hesap Etkin Değil Uyarısı Veriyor. Onaylanma Süreci Ne Kadar Sürer?

Bir de Admob Üzerinden Açılan Adsenselere YT Kanalı İlişkilendirilmiyor mu? (Ben İlişkilendiremedim) Şayet İlişkilendiriliyorsa Bununda Bir Onay Süreci Var mı?

Hatırlayabildiğim Kadarı ile Admob Hususunda [MENTION=8026]chatmece[/MENTION] Arkadaş Bilgiliydi Sanırım. Yardımcı Olursa Sevinirim....

Hocam bu ara yeni yeni icatlar çıkmaya başladı. Benim 4 kez ödeme aldığım ve adsenseye bağlı 1 adet kanalım hala aktif ve ben adsense hesabına kanal bağlayamıyorum. Adsense etkin değil diye uyarı veriyor.

konusunu bile açtım ama hala çözüm bulamadım. http://www.ytpara.com/adsense-soru-...igim-adsenseye-yeni-kanal-baglayamiyorum.html

admob olayı sanırım eskisi gibi değil artık.

Hocam bu ara yeni yeni icatlar çıkmaya başladı. Benim 4 kez ödeme aldığım ve adsenseye bağlı 1 adet kanalım hala aktif ve ben adsense hesabına kanal bağlayamıyorum. Adsense etkin değil diye uyarı veriyor.

konusunu bile açtım ama hala çözüm bulamadım. http://www.ytpara.com/adsense-soru-...igim-adsenseye-yeni-kanal-baglayamiyorum.html

admob olayı sanırım eskisi gibi değil artık.

admob olayı sanırım eskisi gibi değil artık

negıbı dostum

admob olayı sanırım eskisi gibi değil artık

negıbı dostum

admob dan hesap açar acmaz adsense aktif oluyordu öyle bekleme felan hiç olmazdı. Admob hesabındaki adsenseyi youtubede direk kullanabiliyordunuz. Ama bu aralar gerçekten bir gariplik var.

admob dan hesap açar acmaz adsense aktif oluyordu öyle bekleme felan hiç olmazdı. Admob hesabındaki adsenseyi youtubede direk kullanabiliyordunuz. Ama bu aralar gerçekten bir gariplik var.

Aynı Gariplik Blogger Adsenselerindede Var. 1 Senedir Ödeme Aldığım Hesap Sitenize Reklam Kodu Ekleyin Sitenizi Doğrulayın Uyarısı Veriyor.

ya 30 kasım yada 1 aralık başvurduğum hesap 1 saat sonra onaylanmıştı hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri