Son Paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi zan altında bırakıyorsunuz hocam.Açıklayıcı olursanız tüm forum adına sevinirim.

İlginç bir yaklaşım :) ki bu yorum seni neden rahatsız etti?

Yaşınızın genç olmasından dolayı eleştiriyle şikayeti karıştırmanızı normal karşılıyorum. Hem Sevgili kardeşim nereden biliyorsun benim vurgulamak istediğim konunun özgün çalışan arkadaşlara istinaden olduğunu? Tabiki özgün çalışan arkadaşların haklarını korumak adına bilmeleri gerekenler paylaşılacak ama bu bilgiler sırf ulu orta paylaşılırsa art niyetli insanlar tarafından, evine ek gelir sağlayan, okul harçlığını kazanan masum arkadaşlarımızada kullanılabilir. Birde özgün çalışmak her babayiğidin harcı değildir bana göre. Belli badeler atlatıp artık profesyonelleşmiş arkadaşların işidir özgün çalışmak. Onlar neyin nasıl yapıldığını senden benden daha iyi biliyorlar. Yani özellikle dizi ve çizgi film kategorilerinde çalışıpda yok efendim sahte telif yedim hadi takım olşturalım sizde telifi böyle atacaksınız, flagı böyle yapacaksınız diyen çoluk çocuğun bilgilerine ihtiyaçları yok...

İşte tamda bende onu söylüyordum. Kendimizi geliştirmek için yeteri döküman olmadığından sorunları çözüme ulaştırmak için konu açılıyor haliyle. Verilen cevapların çoğu tutarsız olduğundan sorunlara çözüm bulamadan öyle kapanıp gidiyor...
Kurunun yanında yaşta yanar atasözü bu durumlar için geçerlidir.
Belki de telif konusu özgün çalışan iyi niyetli kişiler için açıldı ama konuya da sadece özgün çalışanlar görsün diye birşey yapılamaz. Olan olmuş artık ve sahte telifin önüne de geçemeyiz.
Özgün çalışmak için ne gibi sorun yaşamış olmamız lazım merak ettim?
Ayrıca akıl yaşta değil baştadır. Şikayet yada eleştiri farketmiyor bu hususta.
Siz forumu araştırmadan konu açıyorsunuz sonra da cevapları yetersiz buluyorsunuz.
Hangi partner firmasının daha iyi olduğunu yada eşleşenden para kazanılıp kazanılmadığı hakkında bu forumda birçok konu var bakarsanız görürsünüz.
Sizi bilmem ama ben forumda yeterli dökümanın bulunduğunu düşünüyorum.
Siz ne tarz dökümanların eksik olduğunu düşünüyorsunuz çok merak ettim açıkçası.

Hotfile zamanında ben çok kazanan arkadaşlara mesaj attığımda bana taktık verın tüyo verın dıye çoğu yetişkin içerik demişti bu yt işinde bende deneme yaptım bu işle ılgılı en geç 3 .gün para kazanma sekmesı kendiliğinden yok oldu +18 ile ilgili kelıme tag vs kullanmadım gene yok oldu burada arkadaşımızın örnek verdiği kanallarda başka bir taktik yöntem illa var reklamlar açık hemde uzun bir süredır elde tutulur taktıkler vermiş arkadaşımız

Bir günde 30 tane kanalım kapandı kanallarımı kapatıranlar Allan belanızı versin,inşallah en sevdiklerinizin hastane parası olur o kazandıklarınız artı YT.Face..Vb.sizin olsun kaşıya kaşıya çalışın bi yerlerinizi

söylenecek çok şey var ama anlat anlat bitmez. Bence konu açan arkadaş biraz fevri bir tavırla nasıl olsa banlanacağım havasında bir şeyleri dile getirmek istemiş ama yanlış bir durum bu. Forumda erotik içeriğin kazandırmadığını söyleyen çok, bunda haklılar mı? EVET sonuna kadar haklılar. 6 ay sırf erotik çalışan biri olarak söylüyorum, işi bilmeyen biri için erotikten para kazanmak imkansız gibi birşeydir. Burada senin bahsettiğin o kişiler eminim iyi niyetle söylemişlerdir o kategoriden uzak durun diye. Çünkü o kategoriden 1000 kişi çalışsa 1000 kişide tutturur. ancak önemli olan para kazanabilmektir. Söz ettiğin kişilerde, bu işe yeni başlayan arkadaşları yanlış yönlendirmemek amacıyla söylemiştir büyük bir ihtimalle o kategoride ekmek yok diye.
Diğer bir husus, insanları bir şeyler ile itham etmek yerine, birçok kişiyi zan altında bırakmak yerine, konu açarak kadar göstermiş olduğunuz cesareti kişilerin isimlerini de yazarak göstermelisiniz ki, burada ki yönetici arkadaşlar zor durumda kalmasın.
Ek olarak konu dışı söylemek gerekirse, kimse kimseye bir şeyleri anlatmak yada ispatlamak zorunda değildir söz konusu suçlama olmadığı sürece. Her forumda olduğu gibi çürük yumurta çıkar her zaman, ancak çok değerli insanlar ve insanların nedense önyargı ile yaklaştığı çok değerli yönetici arkadaşlar var. Burada serkan abi, trilaq bonna, kaan, mert, mehmet ve ismini yazamadığım birçok üye ile tanışma ve belirli vasıtalar aracılığı ile görüşmelerimiz oldu. Bence bu insanların iyi niyetleri fazlası ile suistimal edilmektedir. Görüşümce pırlanta gibi insanlar hiç olmayacak şeylere maruz kalıyorlar ki yaptıkları onca güzelliğe rağmen bunlara devam ediliyor. Forumdan sıkılan veya bu işi bırakanlar nedense geride kalan, çok kazanan kişileri hedef alıyor. Neyse yine çok konustuk. Konu yolundan sapmasın :)

En nefret ettiğim forum başlığı. Her forumda muhakkak çıkar. Bir kelime bile okumadım.

şimdi mülazana yapma zamanı :D

eğer ben birine çakallık yapıp flag basarsam allah ocağıma ateşler salsın, adrenalin dopamin,seratonin eksikliği yaşatıp beni duygusal bunalıma sürüklesin

yok sen birine çakallık yapıp flag basarsan allah senin ocağına ateşler salsın, adrenalin dopamin,seratoninin eksikliği yaşatıp duygusal dünyanı helak eylesin.

şimdi dağılalım.

:D

söylenecek çok şey var ama anlat anlat bitmez. Bence konu açan arkadaş biraz fevri bir tavırla nasıl olsa banlanacağım havasında bir şeyleri dile getirmek istemiş ama yanlış bir durum bu. Forumda erotik içeriğin kazandırmadığını söyleyen çok, bunda haklılar mı? EVET sonuna kadar haklılar. 6 ay sırf erotik çalışan biri olarak söylüyorum, işi bilmeyen biri için erotikten para kazanmak imkansız gibi birşeydir. Burada senin bahsettiğin o kişiler eminim iyi niyetle söylemişlerdir o kategoriden uzak durun diye. Çünkü o kategoriden 1000 kişi çalışsa 1000 kişide tutturur. ancak önemli olan para kazanabilmektir. Söz ettiğin kişilerde, bu işe yeni başlayan arkadaşları yanlış yönlendirmemek amacıyla söylemiştir büyük bir ihtimalle o kategoride ekmek yok diye.
Diğer bir husus, insanları bir şeyler ile itham etmek yerine, birçok kişiyi zan altında bırakmak yerine, konu açarak kadar göstermiş olduğunuz cesareti kişilerin isimlerini de yazarak göstermelisiniz ki, burada ki yönetici arkadaşlar zor durumda kalmasın.
Ek olarak konu dışı söylemek gerekirse, kimse kimseye bir şeyleri anlatmak yada ispatlamak zorunda değildir söz konusu suçlama olmadığı sürece. Her forumda olduğu gibi çürük yumurta çıkar her zaman, ancak çok değerli insanlar ve insanların nedense önyargı ile yaklaştığı çok değerli yönetici arkadaşlar var. Burada serkan abi, trilaq bonna, kaan, mert, mehmet ve ismini yazamadığım birçok üye ile tanışma ve belirli vasıtalar aracılığı ile görüşmelerimiz oldu. Bence bu insanların iyi niyetleri fazlası ile suistimal edilmektedir. Görüşümce pırlanta gibi insanlar hiç olmayacak şeylere maruz kalıyorlar ki yaptıkları onca güzelliğe rağmen bunlara devam ediliyor. Forumdan sıkılan veya bu işi bırakanlar nedense geride kalan, çok kazanan kişileri hedef alıyor. Neyse yine çok konustuk. Konu yolundan sapmasın :)

Valla üstad şu saygımı sevgimi karekterimi kişiliğimi bir kenara bırakıp öyle şeyler yazmak istiyorumki bazı durumlarda genede kendimi tutuyorum.Bırak oglum cocukdur diyorum,bırak oğlum gençdir diyorum.Bırak lan bi anlık sinirle yazmıştır diyorum da diyorum hep altdan düzgün karşımdakini sakinleştirmek için elimden geleni yapıyorum ama işte gel görki gene olan ya foruma yada bize oluyor.

Neyse gene Neşet baba dinliyom şimdi bi girersem konuya sabah olur.

Ama şunu herkes iyi bilsin.Eğerki ortada olan ve karşılaştığınız kötü durumlarda youtube içinde benim bütün millete karşı bir haksızlıgım şerefsizliğim varsa HAKKINIZI HELAL ETMEYİN BANA..Öbür dünyada iki eliniz yakamda olsun. Benimde aynı şekilde bu tür kişilerin ve bilip bilmeden laf olsun diye ortalığı karıştırmak için Ego tatmini yapanlarında iki elim yakasında olacak öbür dünyada.Helallik vermem vermeyecemde.

İnsanın içinde 1 Gram Allah korkusu varsa bu yazdığımın ne kadar ağır bir şey olduğunu bilir.Allah korkusu yoksada ne dersen de boş..

Not:Konuyu açan kişi için değil genel yazdım.Kendisi konuda Yönetim dedi ve bana pm attı kim dedim süphelendiğim var dedi isim verdi dedim kanıtla gerekeni yapim.

Ayrıca yazmayım diyorumda abi olmuyor vallahi ya..

Ya şimdi konuyu banlanacağım diyerek saydırarak açıyorsun,nasıl olsa banlayacaklar gider ayak karıştırım ortalığıda diye ne varsa yazıyorsun birde alın benden size kaynak diyerek saçma sapan bir kac link atıyorsun.Sonrada ben duruma mudahale edipde hadi banlamıyorum konuyuda çöpden aldım neyse açıkla diyorum ve konuya girip yazdığının arkasında durmuyorsun.

Benim bu forumda aynı bu durumla kac kez karşılaştığımı çok kişi iyi bilir.Adam banlanayım diye saydırıyorda saydırıyor.Tatlı dille banlamadan konuşunca konusunu aktif tutuncada ne o konuya ugruyor nede çıkıp ya bi hata yaptım yada belki ağır oldu özür dilerim demeyi kendine yediremiyor.

Neden Çamuru sıva iyice izi kalsın.İşte bundan nefret ederim.

50-100-200k kazananlar bu içerikden kazanıyor yazmışsın.Sen biliyorsunda neden kazanamıyorsun.Sen o içerikden 50k kazanıldıgını bilsen buraya onu yazmassın.Sende basarsın o telifci şerefizler gibi telifi bi ay almasan bi ay para alırsın.

Senin o paylaştıgın ve birde xxx ile parayı götürüyorlar dediğin içeriklerden cıksın 1 kişide göreyim nasıl kazanıyormuş bu içerikden anlını karışlarım.O işler 6-7 ay önceydi.

Yani laf olsun torba dolsun adet yerini bulsun.Nasıl olsa banlarlar ben giydirim giydirebildigim kadarda hiç olmazsa egolarım tatmin olur mantığı vs vs vs vs..

Offf ya vallaha bıktım aq bu ne ya.Millet 10 gün dost olur 11.gün düşman,sonra gelirler birbirlerini gambazlarlar burda, ceremesini kim çeker forum,suclu kim olur yönetim.. :) Devam edin aynen devam edin kazanırsınız siz bu işden çok paralar aynen böyle devam edin.

Yarın youtube bi yasaklayacak para kazanmayı türkiye ye,ondan sonra elinize bakacaksınız ne kazandım ben bu işden diye,sag elinizde attığınız telifler,sol elinizdede yediğiniz küfürler olacak.Sonra bi tarafınıza baka baka gideceksiniz.

Agırmı oldu bilmiyomda bi kerede ben ağır konuşayım çokmu .......

Topraktan geldik, toprağa gideceğiz.. Önemli olan çamurlaşmamak.. ;)

Erotikten, cinsel icerikli videodan bundan 4-5 ay oncesinde belki kazaniliyor olabilirdi ama suan kazanilmasi cok zor. Hatta ustune ustluk, komple diger kanallarinizi da riske atarsiniz.

Eskiden toplu para kazanma kapatilma yoktu. Simdi o cinsel icerikten iki topluluk yersiniz, ikinci gun Google amca size bi mail gonderir, kazandiginiz tum paranin ustune su icersiniz.

Insanlari karalamayin, bi is yapiyorsaniz, insanlara bisey anlatiyorsaniz duzgun anlatin. Oyle iki kelime buyuk yazmakla, iki cumle ile birilerine laf sokmaya calismakla bisey elde edemezsiniz.

"Madem bu kadar cok sey biliyordun, neden isimlerini vermedin? Ya da simdiye kadar aklin nerdeydi de simdi actin bu konuyu?" diye sorarlar adama...

Valla üstad şu saygımı sevgimi karekterimi kişiliğimi bir kenara bırakıp öyle şeyler yazmak istiyorumki bazı durumlarda genede kendimi tutuyorum.Bırak oglum cocukdur diyorum,bırak oğlum gençdir diyorum.Bırak lan bi anlık sinirle yazmıştır diyorum da diyorum hep altdan düzgün karşımdakini sakinleştirmek için elimden geleni yapıyorum ama işte gel görki gene olan ya foruma yada bize oluyor.

Ama şunu herkes iyi bilsin.Eğerki ortada olan ve karşılaştığınız kötü durumlarda youtube içinde benim bütün millete karşı bir haksızlıgım şerefsizliğim varsa HAKKINIZI HELAL ETMEYİN BANA..Öbür dünyada iki eliniz yakamda olsun. Benimde aynı şekilde bu tür kişilerin ve bilip bilmeden laf olsun diye ortalığı karıştırmak için Ego tatmini yapanlarında iki elim yakasında olacak öbür dünyada.Helallik vermem vermeyecemde.

İnsanın içinde 1 Gram Allah korkusu varsa bu yazdığımın ne kadar ağır bir şey olduğunu bilir.Allah korkusu yoksada ne dersen de boş..

Not:Konuyu açan kişi için değil genel yazdım.Kendisi konuda Yönetim dedi ve bana pm attı kim dedim süphelendiğim var dedi isim verdi dedim kanıtla gerekeni yapim.

Ya şimdi konuyu banlanacağım diyerek saydırarak açıyorsun,nasıl olsa banlayacaklar gider ayak karıştırım ortalığıda diye ne varsa yazıyorsun birde alın benden size kaynak diyerek saçma sapan bir kac link atıyorsun.Sonrada ben duruma mudahale edipde hadi banlamıyorum konuyuda çöpden aldım neyse açıkla diyorum ve konuya girip yazdığının arkasında durmuyorsun.

Benim bu forumda aynı bu durumla kac kez karşılaştığımı çok kişi iyi bilir.Adam banlanayım diye saydırıyorda saydırıyor.Tatlı dille banlamadan konuşunca konusunu aktif tutuncada ne o konuya ugruyor nede çıkıp ya bi hata yaptım yada belki ağır oldu özür dilerim demeyi kendine yediremiyor.

50-100-200k kazananlar bu içerikden kazanıyor yazmışsın.Sen biliyorsunda neden kazanamıyorsun.Sen o içerikden 50k kazanıldıgını bilsen buraya onu yazmassın.Sende basarsın o telifci şerefizler gibi telifi bi ay almasan bi ay para alırsın.

Senin o paylaştıgın ve birde xxx ile parayı götürüyorlar dediğin içeriklerden cıksın 1 kişide göreyim nasıl kazanıyormuş bu içerikden anlını karışlarım.O işler 6-7 ay önceydi.

Yani laf olsun torba dolsun adet yerini bulsun.Nasıl olsa banlarlar ben giydirim giydirebildigim kadarda hiç olmazsa egolarım tatmin olur mantığı vs vs vs vs..

Offf ya vallaha bıktım aq bu ne ya.Millet 10 gün dost olur 11.gün düşman,sonra gelirler birbirlerini gambazlarlar burda, ceremesini kim çeker forum,suclu kim olur yönetim.. :) Devam edin aynen devam edin kazanırsınız siz bu işden çok paralar aynen böyle devam edin.

Yarın youtube bi yasaklayacak para kazanmayı türkiye ye,ondan sonra elinize bakacaksınız ne kazandım ben bu işden diye,sag elinizde attığınız telifler,sol elinizdede yediğiniz küfürler olacak.Sonra bi tarafınıza baka baka gideceksiniz.

şu forumda bi senin yazılarını uzun uzun okuyorum be abi :D bunun nesi ağır ? az bile az.forumda çürük elma artık gerçekten çoğalmaya başladı.üyelik aktif değilken ben girmek için 1 hafta uğraştım belki sonunda girdik.herkes düzgündü.sonra zamanla niyeyse herkeste bi değişim oldu.2 ay önce harbiden forum böyle değildi.tatlı dille anlatsan anlamazlar,sert çıksan kötü olursun.artık kimseye ağzını açtırmayacaksınen sonunda belki o zaman düzelir herşey :) şuan şu botları bi pasif yapsan,şu forumu bi kapatsan düşünemiyorum olacakları.herkes birbirine sövüp durabilecek mi :) neyse arkadaş paylaştı artık o konularda çöp kategoriye döndü.artık herkesi emeğini böyle bi çırpıda alanın Allah bin belasını versin.

Allah korusun.. Bu iş için çok fedakarlıkta bulundum biterse ben de biterim İnşallah dediğiniz gibi bir şey yaşamayız..

Takma abi takma senin hakkını kimse ödeyemez buradaki insanların çoğu 25 yaş altında soralım bakalım youtubedan aldıkları kadar babaları anaları bir kere harçlık vermiş mi bunlara veya hayatları boyunca bir daha bu kadar rahat para kazanabilecekler mi ? Hayatın ne zor olduğunu bilmeden elindekinin kıymetini bilmeden aç gözlülükle sağa sola saldıran cinsten bunlar. Konuşman ağır olmamış abi bence bunlar için çok hafif kalmış.

Üstad konuştu asıl şimdi dağılın :)

Dediğin gibi üstad, ben aylık kazancı nasıl sabitler ve nasıl arttırırım onu amaçlarım. İnanın başkasını teliflemek,flaglamak,ahını almak en son duymak istediğim bile değil,Allah korusun. Bir de birbirimizi gammazlıyoruz ya youtube mi yaranmaya çalışıyorlar???Youtubenin böyle yapanlar umrunda mı???işine geliyor mu elbette...

Burada birbirimize destek,yardım,yol gösterici olmak varken niye gammazlama,sahte telif,flaglama sevdasından vazgeçmeyiz tartışılır. He forumun bence ufak bir kısmı bu düşüncede. Üstad da demiş youtube Türkiye'ye para kazanmayı kapatınca apışıp kalırsınız..

Sahte telifsiz,flagsız,para kapanmasız bol kazançlar.

Erotikten, cinsel icerikli videodan bundan 4-5 ay oncesinde belki kazaniliyor olabilirdi ama suan kazanilmasi cok zor. Hatta ustune ustluk, komple diger kanallarinizi da riske atarsiniz.

Eskiden toplu para kazanma kapatilma yoktu. Simdi o cinsel icerikten iki topluluk yersiniz, ikinci gun Google amca size bi mail gonderir, kazandiginiz tum paranin ustune su icersiniz.

Hayır üstad herkes +16 -18 film yüklesin.Yüklesinlerki görsünler oluyormu olmuyormu dediklerimiz.

Ben her zaman diyorum açın geçmiş mesajlarımı okuyun göreceksiniz,başkasından duydugunuz bu içerikden kazanamassın telif yersin kazandırmaz gibi ne duyarsan onuda yükle dene bak gözünle gör diye.Herkez yüklesin herşeyi kategori ayırmı yapmaksızın.Hangisinde telif eşleşen almıyorsan kazandırıyorsa onda kalır kazanırsın.

Biz dedikmi millet daha dogrusu millet demeyelim bazı kesimler biz orda o kategoride oldugumuz için öyle sanıyorlar ama çok yanılıyorlar..Nedenmii Cünki ÇOK AYRI BİR BOYUTDAYIZ BİZ YOUTUBEDA...Ne eşleşenimiz ne telifimiz ne ünlemimiz işimiz olmaz çok şükür olmuyorda..Son 6 aydır ilk kez ünleme düştüm bugün oda benim hatam yüzümden bi dalgınlıkdan.Varın gerisini düşünün.Bazı kesimlerde kalkıp o kategoriye girmemeiz için konu siliyorlar kaydırıyorlar kitliyorlar diyorlar :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne gülüyorum varya harbiden öyle düşünenlere...50 yıl gerimizdesiniz bu işde diyorum susuyorum....Siz konuşun böyle daha heyecanlı oluyo..:D

Yok öyle ağırmı oldu... hiç olmamış... nefret ediyorum lafının arkasında durulmayan durumlardan... Gıcık oluyorum tuhaf telifcilerden... Çıldırıyorum zihniyetsiz flag cılardan... Ağır olmamış hemde hiç olmamış... Ama allah biliyo ya ben ben bunlar konuşulsun çare bulunsun tartışılsın istedim... Olmadı... Şimdi yine Allah biliyorya, konunun çöpten taşınmasına ön ayak olduğum içinde... Şimdi Pişman Olmuyor Değilim... Adam gibi adam konusunun ardında gerek...

Hayır üstad herkes +16 -18 film yüklesin.Yüklesinlerki görsünler oluyormu olmuyormu dediklerimiz.

Ben her zaman diyorum açın geçmiş mesajlarımı okuyun göreceksiniz,başkasından duydugunuz bu içerikden kazanamassın telif yersin kazandırmaz gibi ne duyarsan onuda yükle dene bak gözünle gör diye.Herkez yüklesin herşeyi kategori ayırmı yapmaksızın.Hangisinde telif eşleşen almıyorsan kazandırıyorsa onda kalır kazanırsın.

Biz dedikmi millet daha dogrusu millet demeyelim bazı kesimler biz orda o kategoride oldugumuz için öyle sanıyorlar ama çok yanılıyorlar..Nedenmii Cünki ÇOK AYRI BİR BOYUTDAYIZ BİZ YOUTUBEDA...Ne eşleşenimiz ne telifimiz ne ünlemimiz işimiz olmaz çok şükür olmuyorda..Son 6 aydır ilk kez ünleme düştüm bugün oda benim hatam yüzümden bi dalgınlıkdan.Varın gerisini düşünün.Bazı kesimlerde kalkıp o kategoriye girmemeiz için konu siliyorlar kaydırıyorlar kitliyorlar diyorlar :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne gülüyorum varya harbiden öyle düşünenlere...50 yıl gerimizdesiniz bu işde diyorum susuyorum....Siz konuşun böyle daha heyecanlı oluyo..:D

Ezdi geçti ya la :D

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abim sayende ytden para kazanmayi ogrendim yt ye amatorce 2008 den bu yana ozgunce upload yapan birisiydim ben ve yt de 1 videonuzu gordum 2 hafta surdu forma uye ola bilmem tabi kazanma konusunda [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Erdal Abimin de yardimlari cok olmustur bana her nekadar serkan abi seni tanimasamda konularindan takip eden birisiyim ve eyer bu form olmasaydi ben ozgun kanalimi satamayacak para kazanamayacak borclarimi odeyemiyecektim Allah Sizden RAzi olsun Hic bir konuda sinirlenmenize gerek yoktur Bizim Azerilerin bi lafi vardir Meşe (orman) çakalsız olmaz diye ve bu formdaki yonetici ve mod arkadaslarimiz bize borclu degiller ama ne zaman yardim istersek yadimlarimiza kostular onlarin adina yalan yamalak iftiralar atmak hic dogru degildir konu acan arkadas bu konuya aydinlik getirirse gerekeni serkan abinin yapacagindan eminim serkan abimiz zaten yeni ameliyyat gecirdi (bu arada gecmis olsun) bosuna boyle movzulerle sinirlerini iyice bozmayalim arkadaslar neyse cenem dustu benim bu arada formdaki arkadaslar bu mesajimi yalakalik olarak dusune bilirler kim ne dusunurse dusunsun benim kalbimde neyse onlari soyledim Allah Bu formu kuranlardan ve yonetenlerden razi olsun Allah Kazanclarini bol etsin Herkese bol kazanclar ....

Konular çok derin boşverin herkez kendine göre haklı,ama şu 40 60k $ kazanlar vs tek kanaldanmış vs, hani aldınmı o parayı, inanmayın hikaye, kazansam ben kazanırdım başka kazanacaklarda vartabide forumda,ama tek başına bu rakamlar spamla zor, serkan ve onun grup eskiler ama onlarda alamaz 40 60k $ ,belki yaklaşır oda zor ki 10 larca adam çalıştıyorlardı önceden şimdi bilmiyorum gerçi o halde hastanelik oldu eski olmak yetmiyor 16 saat üstü pc başında kafa patlatmakla bile bu rakamlar zorsa,ki para kazanmak kolay degil, çoluk cocugun palavralarına kanmayın yeni arkadaşlar kendinizce bir gelir elde etmeye bakın, çoluk cocuk sarmış forumu, yaş itibariyle demiyorum ne gençler var 50 yaşında sanarsın.
+16 +18 yüklemeyin heleki adsensede para kazanmanızı boşverin adsenselerinizde gider denenmiştir çook önceler tecrübeyle sabittir ,buda benden bir uyarı olsun isteyen deneyebilir ve denildigi gibi paralarda yok inanın çok abartılar var.

Bu msj cok konusulur :) flash aciklamalar yapilmis...

erotiğe doğru yaklaşımla para kazanılacağını düşünüyorum ama bunun nasıl yapılacağını benden ziyade serkan hocamız söyleyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri