Son Paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rigatomik

Yasaklanmış
Forum kuralların değişmemesi coluk cocugun ortamda bulunması flag telif bir çok konun olması ve bunlara yasaklar getirilmemesi Yöneticilerin modların bile flag telif işinde bulunması ;) üyeliklerin kapatılacak denmesi ama hiç bir durumda kapatılmaması üyelerin durmadan artması üyeler artıkca gereksiz helal süt emmemiş "Çakal" (Bir önceki mesajımdan 1 hafta ban yediğim kelime çifte standar iştle allah kahretsin) insanların doluşması vs vs bir çok olay geldi geçti gitti

Kendisinin bulmadıgı acıgı kendi acıgımış gibi yazması egosunu konulardaki beğeniler ile ölçen gereksiz insanlarda fazlalaşması yaz yaz bitmez

Nasıl daha kaliteli iş yaparım izlenim alırım diye araştırmak yerine nasıl flag basarım nasıl kanal kapatırım diye düşünen zihniytlerin allah ocaklarına ateşler salsın :D

Tek dileğim var bu forumda isim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlar kendini çok begenmiş forumda aynı durumların kendinlerine ugramayacagını zannediyorlar ama bu öyle bir oluşum ki kendileri sayesinde başlamış olan er yada geç onlarada uğrayacaktır

Forum hakkında sitemlerim bu kadardı gelelim gider ayak yapıcagımız paylaşıma

Bunu büyük olarak yazmakta fayda var konu acıldıktan sonra 10 dk içinde kaldırılabilir yada bazı arkadaşların çıkarlarına test düşebilir oyuzden kopyalamanızda fayda var beni takip etmiş ikişler konularımın bazıların kaldırıldıgını yada tamamen silindigini bilir

Vur kaç taktiği nasıl yapılır Hangi sektörlerde işe yarar

İlk önce foruma girdiğim gunden beri yok işte cinsel içerik girmeyin yok cinsel içerikte para vermezler oyle yaparlar böyle yaparlar diye yazılan olaylar aldırış etmeyin bazı arkadaşlarımız tek el olmak istiyor iki laf biraz göz doldurma ile herkesi o sektörden uzak tutuyorlar

Burada kanallar ile örnek vermek isterdim ama kanal paylaşımı yasak nede olsa Demiyeceğim son konum oldugu için hepsini vericem

Cinsel içerik filimler para yok ama birileri burda sürekli reklamlı videolaru yukluyor ve sürekli bunu devam ettiriyor ama sorsan foruma parasını vermiyorlar

Örnek kanallar

KANAL PAYLASIMI YASAK (FGA)

Bu sekterde araştırmanızda fayda var az kullanıcı vardır aynı filim işi gibi dusunun yukle kazan kapansın al

Bunun yanında Telif ve spam olayını ele alıcak olursak eğerki Ben size neden telif ve falgların bu kadar çok artıgını hemen anlatayım artık bunu 3 5 tane çabulcu kullanmasın butun forum kullansın ;)

Örnek veriyorum kurtlar vadasi pusu yuklemiş bir arkadaşımız var aramlarada liste basında cıkıyor bu arakdasın videosunu alıyoruz kendi kanalımıza acıklama etiket başlık hepsi birebir aynı olacak

Sonra bu arkadasın kanalı teliften yada falgdan kapatılıyor ve onun liste basındaki videosunun yerine sizin videonuz geliyor

İşte falg telif atılmasının butun sebebi budur bu taktigi yapanla r işte ayda 100k 50k 200k alanlar :) hepnize hayırlı forumlar allah tüm sütü bozukların belasını versin

Biraz şiddetli olmuş ama, %95 doğru olmuş hatta eksik kalmış... En azından ben forumda böyle bir çalışma hazırlığında iken, bazı algılamalar buraya gayet doğru şekilde taşınmış...

Konuyu çöpe alan arkadaşlar vardı geri buraya aldım.

Çünki yazdıklarının 100/90 ı doğru. Dogru olmayan kısım ise;

Forum kuralların değişmemesi coluk cocugun ortamda bulunması flag telif bir çok konun olması ve bunlara yasaklar getirilmemesi Yöneticilerin modların bile flag telif işinde bulunması ;) üyeliklerin kapatılacak denmesi ama hiç bir durumda kapatılmaması üyelerin durmadan artması üyeler artıkca gereksiz helal süt emmemiş "Çakal" (Bir önceki mesajımdan 1 hafta ban yediğim kelime çifte standar iştle allah kahretsin) insanların doluşması vs vs bir çok olay geldi geçti gitti

Yönetimden Flag telif atan varsa kimse yaz bilelim gereğini yapalım.Yönetimde falag atan var demekle olmuyor bu işler.Bakın burda burda bu kişi bunu atmış diye yazacaksın hepimizde hem seni takdir edeceğiz hemde gereken neyse yapacagız.Yani çamur at izi kalsın ile olmaz bu işler.

Üyeliklerde tabi açık olacak yeri gelecek kapanacak burası forum.Forumun anlamınıda bilecek yaştasın sanırım anlatmama gerek yok.

Diğer yazdığın eleştirilerine 100/100 hak veriyorum haklısın.Ama ne yaparsan yap bunu engelleyemezsin.Üyelikler kapalı ikende flag telifler vardı açıkkende.Karşıdaki şerefsiz oldukdan sonra üye olsan ne olmasan ne.Biz Türklerden başka bu tür içerik sunan varmı yok.Bizden başka telif atan flag atan onu bunu kazandıgını cekemeyen varmı oda yok.

Youtube işi Türkiyede oldukca bunlara alışmalısınız.

Bence abartmışsınız bu tür içerikler dini ve ahlaki açıdan kendimize ve izleyiciye kötü sonuçlar getireceğinden bu tür içerik paylaşmıyor ve tasdik etmiyoruz...

Yönetimden Flag telif atan varsa kimse yaz bilelim gereğini yapalım.Yönetimde falag atan var demekle olmuyor bu işler.Bakın burda burda bu kişi bunu atmış diye yazacaksın hepimizde hem seni takdir edeceğiz hemde gereken neyse yapacagız.Yani çamur at izi kalsın ile olmaz bu işler.

Üyeliklerde tabi açık olacak yeri gelecek kapanacak burası forum.Forumun anlamınıda bilecek yaştasın sanırım anlatmama gerek yok.

Diğer yazdığın eleştirilerine 100/100 hak veriyorum haklısın.Ama ne yaparsan yap bunu engelleyemezsin.Üyelikler kapalı ikende flag telifler vardı açıkkende.Karşıdaki şerefsiz oldukdan sonra üye olsan ne olmasan ne.Biz Türklerden başka bu tür içerik sunan varmı yok.Bizden başka telif atan flag atan onu bunu kazandıgını cekemeyen varmı oda yok.

Teşekkürlerimle, usta... Bu forum yöneticileri tarafından gayet adilane yönetildiğini göstermiştir... Konuya yorum yapmak isteyen arkadaşlar, lütfen uslup ve tavırlarına dikkat etsinler...

Saygıyla...

Hotfile zamanında ben çok kazanan arkadaşlara mesaj attığımda bana taktık verın tüyo verın dıye çoğu yetişkin içerik demişti bu yt işinde bende deneme yaptım bu işle ılgılı en geç 3 .gün para kazanma sekmesı kendiliğinden yok oldu +18 ile ilgili kelıme tag vs kullanmadım gene yok oldu burada arkadaşımızın örnek verdiği kanallarda başka bir taktik yöntem illa var reklamlar açık hemde uzun bir süredır elde tutulur taktıkler vermiş arkadaşımız

abi ben burada kendi arkadaşlarımı kotulemek yada vay işte benim anlattıklarımı gitmiş baskasına aktarımış oalyı olmasın istiyorum onlar kendilerini biliyor

Skype ortamında nasıl flag atarız flag yediremiyorum flagdan kapttılar mevzuları donuyor az deli kanlı ise onlar kendileri acıklar evet benim diye ama yok bence o cesaret kendilerinde konuy tekrar actıgın içinde teşekkurler daha onceden kaldıralan konularımda var onlarıda çöpten yada nereden cıkartıyorsanız cıkartabilrisiniz

abi ben burada kendi arkadaşlarımı kotulemek yada vay işte benim anlattıklarımı gitmiş baskasına aktarımış oalyı olmasın istiyorum onlar kendilerini biliyor

Skype ortamında nasıl flag atarız flag yediremiyorum flagdan kapttılar mevzuları donuyor az deli kanlı ise onlar kendileri acıklar evet benim diye ama yok bence o cesaret kendilerinde konuy tekrar actıgın içinde teşekkurler daha onceden kaldıralan konularımda var onlarıda çöpten yada nereden cıkartıyorsanız cıkartabilrisiniz

Adına olan konuları bulur getirirm geri sorun yok.Bende duyuyorum Skype'de ekipler kurulmuş face sayfaları açılmış birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama takmıyorum geçiyorum.Herkez kendine yapar ne yaparsa.Ara sıra canımızıda yakıyorlar ama şahsım adına iki elim yakalarında olacak Allah huzurunda.Sabretmeyi çok iyi bilen birisi olarak ben o Hakkımı almak için Ahirete kadar sabrederim.

Ha Yönetimdende Flag telif işi ile uğraşan atan varsa BURDA AÇIK AÇIK YAZ herkes duysun görsün bilsin.Bende gereği neyse yapayım.

Şimdi "Abi Sensin" diyomuş bide.:D:D

İşte falg telif atılmasının butun sebebi budur bu taktigi yapanla r işte ayda 100k 50k 200k alanlar :) hepnize hayırlı forumlar allah tüm sütü bozukların belasını versin

YANILIYORSUN Flag atan kimse kazandığından bi nebze olsun rızıklanamaz o para artık ona haram olur başına dert açar ki geneli zaten kazanamaz böyle bi çamuru bizlere atmana gerek yoktu seni severim ferdi bilirsin :)

Bu kanalların bazılarına baktım çoktan çoğu videoda reklam çıkmadı.
Bazılarında ise Facebook-google reklamları çıktı.
+16'da acayip bir para kazanılamaz ama denemek isteyen tabiki atabilir.

Bakınız buradaki amaç eski çöpe kaldırılmış, konularınızın tekrardan açılması değil... Konuyu şurdan devam ettirelim... İçimizde, haksız yere flag atan, telif atan vs... kişiler var, amaç bunun doğru olmadığını, gösterebilmekte... Konu çöpe taşınınca ilk ben haddimi aştım ve konuyu serkan hocaya götürdüm... eğer varsa bildiğiniz kişiler lütfen, paylaşın gereği yapılsın... kimse ben oyum demiyecektir... Telif ve Flagcılara gelince beni çığrımdan çıkaran tek konu bu işte budur... Bununla ilgili hiç bir konunun çöp olmasına müsade etmiyeceğim... Doğru olduğu takdirde...

Yeniliyorum konu bu yönde ilerlemelidir...

Saygıyla...

İşte Adalet İşte Serkan YT

+16 da anlık vurgunlar olur çünkü bir süre sonra 1-3 gün içinde reklamları kayboluyor ama anlık vurgun çalışması yapmak isteyen varsa neden olmasın.

benden size bir arkadaş bir ağbi tavsiyesi, Kazancınıza haram karıştırmayın hayrını göremediğiniz gibi, paylaştığınız videoları izleyenlerin de günahına girmiş olursunuz. peygamberimiz kim bir bir hayrın yapılmasına vesile olursa onu yapmış gibidir kim de bir şerrin yapılmasına vesile olursa onu yapanların günahından eksilmeksizin kendisine yazılır buyuruyor.3-5 kuruş kazanacağım diye ahiretinizi perişan etmeyin .Tabi O Allaha inanıyorsanız !!!

yönetime muhtıra gibi olmuş :D
istediği kadar para kazandırsın cinsel içerik yayınlamayın arkadaşlar bunun vebali büyük

Yöneticilerin modların bile flag telif işinde bulunması ;)
Bu yazının arkasında durmanı ve açıklamanı beklediğimi bilmeni isterim.Bir işin içine Yönetim giriyorsa ve yazılıyorsa bu önemlidir benim için.Kimse yada kimlerse açık açık yazmalısın.Yoksa gerçek olmayan ve nasıl olsa banlanırım mantığı ile gider ayak ne tutturabilirsem mantığı ilede yazmışsan Özür dilemelisin.

Ayrıca konularını mesajlarını araştırdım silinen yada kapatılan çöpe alınan konu bulamadım.Sen eminsen açılıp ve silinen yada kapatılan çöpe alınan konun olduğuna Konu başlığını yaz daha detaylı bakayım.

Açtığın konular bunlar sadece.
http://www.ytpara.com/search.php?searchid=522795

üyelerin durmadan artması üyeler artıkca gereksiz helal süt emmemiş "Çakal" insanların doluşması vs vs bir çok olay geldi geçti gitti

Daha önce kanalı sahte teliften kapanan ve aynı katagorideki herkesi sahte telif atarak kapattırcagını ve benim kazanmadıgım yerde kimse kazanamaz zihniyeti taşıyan üyenin kendini özetlemesi olmuş bu yazı eline sağlık...

Arkadaşın da dediği gibi helal süt emmemiş "Çakal" insanları temizlemek lazım forumdan.

Daha önce kanalı sahte teliften kapanan ve aynı katagorideki herkesi sahte telif atarak kapattırcagını ve benim kazanmadıgım yerde kimse kazanamaz zihniyeti taşıyan üyenin kendini özetlemesi olmuş bu yazı eline sağlık...

Arkadaşın da dediği gibi helal süt emmemiş "Çakal" insanları temizlemek lazım forumdan.

Peki hocam madem o konuyu okumuşsun :) nereye kaldırdıysanız yada nasıl sildiyseniz geri getirin de herkes oksun

Sinir halinde söylenmiş olabilir ama şunu diyebilirmki özgün kanalım dışında bir kiiye teli atmış yada kapatmışlıgım yoktur Yazdım kanllardan 1 tanesini kapattırdım onu eksik etmeyelim bu da aynısın bana yapan şahsın kanalıydı

Peki hocam madem o konuyu okumuşsun :) nereye kaldırdıysanız yada nasıl sildiyseniz geri getirin de herkes oksun

Sinir halinde söylenmiş olabilir ama şunu diyebilirmki özgün kanalım dışında bir kiiye teli atmış yada kapatmışlıgım yoktur Yazdım kanllardan 1 tanesini kapattırdım onu eksik etmeyelim bu da aynısın bana yapan şahsın kanalıydı

Çizgi film kanalındı sanırım sahte teliften kapanan ve üzerine yukarda yazdıgım yorumunuzu gördüm.

Aynı katagoride ekmek yiyen diğer suçu olmayan insanları teliflemekten bahseden sizdiniz. Yaptınız veya yapmadınız bilmiyorum. Belkide sizede telif atan aynı zihniyeti taşıyan başka biridir.

Şimdi siz söyleyin yönetimden kim var sahte telif ve flag ile uğraşan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri