Son Politikalardan Bir Tane Daha

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ne olursa olsun para kazanmamızın önüne geçemezler. istedikleri yenilikleri getirsinler bize bu hizmeti de onlar sunuyor kısacası yine paramızı kazanacağız.

hiçbişeyde yapamaz bence bize tek artısı abartısızca spam yapanlar aşırıya kaçıp özgünü hatta kendi videolarını bile sayfalarca kopyalayanları nakavt ederler buda benim işime gelir
çünki gerçekten bu işi abartanlar var

Orası öyle tabi ama kurunun yanında yaşda yanıyo.

ibrahim hocam bunu sana özel olarakta söyledim bir geçiş süreciydi bu. ve her geçiş döneminde çeşitli sıkıntılar olur masumlar da arada kaynar. olan o oldu zaten. sağlam çalışıyorsan endişelenme bu ay bitireceklerdir işlerini.

Orası öyle tabi ama kurunun yanında yaşda yanıyo.

Kazanicanda kafadaki sac daha fazla dokulecek.ve daha az kazanicz

benim yaşım 20 o konuları hiç açma istersen bu genç yaşta yaşıtlarımla alakam yok :)
olmuyorsa fazla zorlamamak gerek. youtube her zaman ek iştir sonu olsun olmasın ama her zaman aynı parayı kazanamayız.

olaylara çözüm üretin arkadaşlar ama forumda değil kendinize skype grupları kurun oralarda. inanın her şeyin çözümü var. forum adminleri neden ortalıkta görünmüyor dersiniz millet yana yakıla ne olacak halimiz derken onlar neden endişeli stresli değil. çünkü sağlam arkadaş ortamları var ve her sorunun yanıtını buluyorlar. yeni dönem bulmacalarla dolu olacak.

Youtube bütün bu önlemleri almak yerine günlük video limiti getire kanallara. Hatta günlük belli sayıda kanal bağlama limiti getirse adsense e bu kadar sıkıntıyı ne o çeker ne biz....

yt kaşınıyor rahat battı adamlara,yandex dailymotionla bi anlassa reklamlar oraya aksa biraz böyle saçma sapan güncellemelerden vazgecmek zorunda kalırdı youtube. sonuç olarak telif,topluluk yemeyeceğiz. bu da az kanal,az video demek.

Yakında 1 eşleşen gelince para kazanmayı da kapatacaklar diye korkmuyor değilim

Benim anlamadığım, tek telifte para kazanma gidecek dedilerya peki sadece o kanaldamı gidecek yoksa adsense e bağlı tüm kanallardamı?

Özgün kanallar için çok kötü olmuş. Şimdi uğraş dur.

bizde çözüm tükenmez hocam. kafamda bir şey var seninle bu gece toplantı yapalım.

Özgün kanallar için çok kötü olmuş. Şimdi uğraş dur.

---------- Spam Engelliyici 15:26 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

bu sorunun yanıtını bende merak ediyorum forumda adsense konusunda profosyonel bir arkadaş var. ben kendisinden danışmanlık alıyorum. adsenseyle ilgili bana söylediği her şey çıkıyor. @webmasteryeri

sor kendisine.

Benim anlamadığım, tek telifte para kazanma gidecek dedilerya peki sadece o kanaldamı gidecek yoksa adsense e bağlı tüm kanallardamı?

A6NVBp.jpg

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] abi zaten kanallar 1 toplulukta hemen kapanmıyormuydu ?

bir yıl önce okyanus ötesi başımıza bela ettiği bir güncellemeydi tek topluluktan kanalların kapanması. genelde yanlış gmail açmaktan yada videoların orjinal olmamasından kaynaklı sebeblerden ötürü kanallar kırılganlaşıyor tek topluluktan kapanıyordu. ama çözümü olan bir şeydi söylediğinin öyle karmaşık bir politika değildi. şimdi ise durum farklı. çalışma yöntemimizi değiştirmemiz gerekecek.

@ilyas abi zaten kanallar 1 toplulukta hemen kapanmıyormuydu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri