sonradan gelen dunya engelını sılmezsek ne olur?

• Kullanıcı ripdimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ripdimebag

Kayıtlı Üye
kanalımda 700 yakın vıdeo var bır kacına telıf gelmıs,50e yakın dunya engelı vermıs,sakat bır kanal anlıyacagınız.dunya engellerını sılmezsek ne oluır acaba,adsensede olsa sılerımde partner kanal oldugu ıcın tutsammı dıye dusunuyorum cunku kanalı kaderıne bırakıcam gırmıcam bır daha

kanalımda 700 yakın vıdeo var bır kacına telıf gelmıs,50e yakın dunya engelı vermıs,sakat bır kanal anlıyacagınız.dunya engellerını sılmezsek ne oluır acaba,adsensede olsa sılerımde partner kanal oldugu ıcın tutsammı dıye dusunuyorum cunku kanalı kaderıne bırakıcam gırmıcam bır daha

Bende geçen girdim hocam 1 kanala gelmiş 2 haftadır orada bekliyodu tahminimce sildim devam ettim ama bir şey olmadı bence silin riske deymez.

Beklerse topluluk gelir ve o topluluk olan kanalıda silmezsen ve kanalların Adsenseye bağlı ise diğer kanallarınında para kazanmasını kapatır.

Dünya engeli gelen video hak sahibinin panelinde gözükür dilerse telif atabilir.Bunun dışında kanalda bulunmasının bi sakıncası yoktur. sonradan gelen dünya engeli kanala uyarıda vermez para kazanmanın kapatılmasına sebep olmaz

Beklerse topluluk gelir ve o topluluk olan kanalıda silmezsen ve kanalların Adsenseye bağlı ise diğer kanallarınında para kazanmasını kapatır.

partner dostum ama rıske gırmeye degmez dıyosun,dıger vıdeolarda ızlendıkce d.e verıcek galıba

Dünya engeli gelen video hak sahibinin panelinde gözükür dilerse telif atabilir.Bunun dışında kanalda bulunmasının bi sakıncası yoktur. sonradan gelen dünya engeli kanala uyarıda vermez para kazanmanın kapatılmasına sebep olmaz

eslesen gıbı yani

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

evet sil gitsin dünya engelli videoları zaten sana bir kazancı yok zarar getirmesin bari.

spamlayan arkadaslara hedıyem olucaktı ama d.e veren downloadta yapılmaz galıba :)

eslesen gıbı yani

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:25 ----------

spamlayan arkadaslara hedıyem olucaktı ama d.e veren downloadta yapılmaz galıba :)

evet eşleşen gibi eşleşenden farkı sadece sen ve hak sahibi görebilir ama telif atabilirde bu yüzden dünya engeli gelen video silinmelidir.

Kardesim bi kanala 700 video birden yukleme yapmani tavsiye etmem 700 videoyu 30 40 kanala bolsen senin icin daha saglikli olacaktir.

O kanalı iyi izle biraz zaman sonra para kazanma sekmesi kapanacak. :) Artık sadece adsense değil partnerlerde de para kazanma gidiyor. Geçen 3 dünya engeli yiyen partner kanalımın para kazanması askıya alındı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri