Sonunda Benim de Para Kazanma Devre Dışı Kaldı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Networke yonelmek iyi cozum olur bence en azindan 1 i giderse digerlerinide yaninda cekip aparmaz

Iste mesele cozumun olmamasi ben cozum oldugunu sanmisdim yeni uyari maili gelmisdi baska bi kanalima kanali sildim sorun ortdan kalkdi anca bu kanalim icin uyari falan vermeden para kazanma devre diwi brakti en buyuk meselede artik o adsenseden youtubla para kazanma en az 6ay olmamsi bence - sadece soru kaldi aklimda para kazanamsi devre disi kalan youtube kanalinin bagli oldugu adsenseyle - blogla devam edile bilinirmi?

Bana da haber maili atmadan direk kapadı para kazanmayı haber verse anında müdehale ederdim

---------- Mesaj saat 18:02:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:47 civarında gönderildi. ----------

Mesela tam anlamıyla para bir aylık emek gidince ister istemez demorilize oluyorsun o parayı aldığı zaman artı bir güç enerji geliyor bu videoda böyle 100 tane video atıyorsun izlenim sıfır moralin bozuluyor video atasın gelmiyor boşuna video attığını düşünüyorsun ama bir video atıyorsun izlenim aynı gün 10.000 lere ulaşıyor seni bu işe teşfik ediyor.Bu ay para gittikten sonra öbür ay hep içinde acaba bu ayda gidecek mi korkusu olucaktır

Bende daha çok inat oluyor daha güçlü hissediyorum kazanan biz olacağız youtube değil

---------- Mesaj saat 18:03:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:52 civarında gönderildi. ----------

bı konum vardı okudunmu bu işten nasıl yırttığımı anlatmıstım

Link verirsen bakayım kardeşim

---------- Mesaj saat 18:04:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:48 civarında gönderildi. ----------

Networke yonelmek iyi cozum olur bence en azindan 1 i giderse digerlerinide yaninda cekip aparmaz

En kötü yolumuz bu olucak ama sağlam networkler keşfetmek lazım

Bana da haber maili atmadan direk kapadı para kazanmayı haber verse anında müdehale ederdim

---------- Mesaj saat 18:02:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:47 civarında gönderildi. ----------

Bende daha çok inat oluyor daha güçlü hissediyorum kazanan biz olacağız youtube değil

---------- Mesaj saat 18:03:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:52 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 18:04:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:48 civarında gönderildi. ----------

Valla hocam o bir olur iki olur ama 3.olmaz 3 ay çalışıpta sıfır çekersen biter o iş sistemli çalışmak şart artık şu dünya geneli ve telif belası riskini sıfıra indirmek lazım

Kaçınılmaz son bu, inş başına gelmez ama hazırlıklı ol üstat

Çünkü ben gerçekten çok tedbirli gidiyordum dakika dakika maili kontrol edip saniyesinde telif vs siliyordum ona rağmen sonuç üzücü oldu

İşin komik yanı şu: X kanalından dolayı 40 kanalın para kazanması kapatıldı

X kanalında ne 1 telif ne 3. Taraf var tertemiz kanal ve en komik tarafı X kanalının para kazanması açık :)

---------- Mesaj saat 17:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:38 civarında gönderildi. ----------

Seninle skype ta hesaplaşacağız çocuk :D

Ayrıca çook yufka yürekliyimdir insanları kazanmak önemli konu kilitleme geçmişim 0

merak ettiğim birşey var x kanalı yuzunden gelen mailden sonra ne yaptın adsense ilişkisini kestinmi

şimdi arkadaşlar bu toplu kanal kapatma spam ve teliften mı oluyor ? yanı şimdi siz başkalarının videoları yukleyıp ondan sonra kapanınca mı oluyor bu olay ? (burada kimseye laf atmıyorum yanlıs anlasılmasın öğrenmek için soruyorum)yoksa ''farketmez istersen kendinde çek 100 tane kanal açarsan ya da kendinin çektiğin 100 videoyu atarsan youtube bunları spam sayar ve o 100 kanalıda kapatır, adsenseyi de gümletir '' mı ? hangisi?

yoksa eğer kendin çekeceksen farketmez 300 vidyoda olsa youtube kabul eder mı ?

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-kazanma-gitti-ama-diger-kanallar-saglam.html BAK KARDEŞİM!

Şu an itibariyle benimde bütün kanallarımın para kazanma özelliği kapatıldı.

merak ettiğim birşey var x kanalı yuzunden gelen mailden sonra ne yaptın adsense ilişkisini kestinmi

Uyarı gelmedi X kanalından ötürü direk kapatıldı şuanda X kanalına herangi birşey yapmadım düşünüyorum

X kanalı tertemiz ne bir telif ne 3. Taraf var hatta para kazanması açık sorunsuz

Youtube a mail atmak istiyorum sorunsuz bir kanaldan dolayı nasıl kapatıyor kanallarımın para kazanmasını? Nereye atayım maili

---------- Mesaj saat 18:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:17:23 civarında gönderildi. ----------

Bu çocuk bana huzur veriyor sağol

---------- Mesaj saat 18:19:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:16 civarında gönderildi. ----------

Şu an itibariyle benimde bütün kanallarımın para kazanma özelliği kapatıldı.

geçmiş olsun aynı kaderin yolcusuyuz düşünme zamanı şimdi

Uyarı gelmedi X kanalından ötürü direk kapatıldı şuanda X kanalına herangi birşey yapmadım düşünüyorum

X kanalı tertemiz ne bir telif ne 3. Taraf var hatta para kazanması açık sorunsuz

Youtube a mail atmak istiyorum sorunsuz bir kanaldan dolayı nasıl kapatıyor kanallarımın para kazanmasını? Nereye atayım maili

---------- Mesaj saat 18:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:17:23 civarında gönderildi. ----------

Bu çocuk bana huzur veriyor sağol

---------- Mesaj saat 18:19:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:16 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun aynı kaderin yolcusuyuz düşünme zamanı şimdi

dolar hesabı (boş sıfır) alıyonmu sınırsız. para biriktirirsen kimlikle doğrulamayıda göstericem kendin yapacan

acaba ay bitmeden devre dışı kalan kanalları silsek kazanç yansır mı?
ben 15 kanalımı google plusa bağladım bugün--öğlen hepsinin para kazanmaları devre dışı oldu:
şimdi şöyle bir yöntem deneyeceğim:
1- 24 saatte para kazanmaları geri gelirse -kanalları silip kazançların kesinleşmesini sağlayacağım.
2- 1 gün içinde para kazanmaları geri gelmezse-31 inde bütün kanalları silip,bir nebzede olsa şansımı deneyeceğim,bir ihtimal kazançları kesinleşir diye!!!

Bu ay birikmiş 900 TL vardı 2 gün daha bekleyemedi :(

Şimdi bu parayı nasıl alabilirim? Tamamen umudu keseyim mi ? Parayı kesinleştirmemin bir yolu var mı ?

Geçmiş olsun dostum , valla bir yolu vardır inş. bari sen kurtar paranı benim 2300 tl vardı ama full alt kanal çalıştığım için hepsi gitti +google davasıda para etmiyor bende

acaba ay bitmeden devre dışı kalan kanalları silsek kazanç yansır mı?
ben 15 kanalımı google plusa bağladım bugün--öğlen hepsinin para kazanmaları devre dışı oldu:
şimdi şöyle bir yöntem deneyeceğim:
1- 24 saatte para kazanmaları geri gelirse -kanalları silip kazançların kesinleşmesini sağlayacağım.
2- 1 gün içinde para kazanmaları geri gelmezse-31 inde bütün kanalları silip,bir nebzede olsa şansımı deneyeceğim,bir ihtimal kazançları kesinleşir diye!!!

Bakalım bu ay anlarız zaten durumu ona göre yöntem geliştiririz ama daha 12 sine epey çok var

Geçmiş olsun dostum , valla bir yolu vardır inş. bari sen kurtar paranı benim 2300 tl vardı ama full alt kanal çalıştığım için hepsi gitti +google davasıda para etmiyor bende

5 gündür sıkıntı yok diyordun bugün 6 gün oldu sanırım senin.Sen nasıl bir yol izledin sorunlu kanalı silip geri kalanların para kazanmasını mı açtın ? Bazı arkadaşlar ertesi gün geri kapanıyor diyorlar bu ay kurtarmak lazım

ben demiştim ciddi inceleme var diye... uyarmayada çalıştım kımse bızıklamasın bir süre mola yapsın diye.. neyse dedim yapğtım soyledım demek istemıyorum...
bu konuyu ciddi biçimde yabancı siteler ebakıyorum....

bi rkaç bir şehir efsane var...
google kanallardakı uyarılardan ZİYADE id lere bakıyor.... kırmızı olmaması önemli... 6 ay sonra adsense açılacak ama youtube uygun gorur ve **dlerde yeşillenme varsa yapacak...
neden ne olabılır ?? şundan şehir afsaneye gore : youtube kanal ve kopya çölugune donmemeli... o bakımdan delıler gıbı kopya kanal ve yukleme yerıne bu sıstemı getırmışkı herkes çekı duzen versın kendıne... yanı oyloe efsane nedenleri...

yabancı forumlarda ***id-ler den şüphelenıyorlar.. telif ve topluluk yıyen kanalın id-conet oyle bişe işte kazanmaya uygun olmayan kanallar sılınmeli.. silinincede kendı halıne adsense bırakılmalı sure beklenmelii... şehir efsaneler işte...
-
operasyonlar devam edıyor problemı olmayanlara NASİHATTTTTTTTTTTTT
1-ESKİ VİDEO KANALLARINA YENI VİDEO YUKLEME...
2-EKLERSEN YENI VİDEO KANALLARINI AÇ VE ONLARLA YOLA DEVAM ET...
3- GOOGLE KES-BAĞLAN VB. YAPIPDA KESINLIKLE BIZIKLAMA, BIZIKLADIGIN KANALA KESINLIKLE REKLAMLAR AKTİF EDİNCE VİDEO YUKLEME***
4-BUNLAR İLK İZLENIMLER VEDE TEDBİRLER BEYLER...
BEN BU KONUYU 1 HAFTADIR ARAŞTIYIROUM ARKADŞAIN BAŞINA GELDİ... O BAKIMDAN BİR HAFTA ONDEYIM DİYEBİLİRİM... BUNLARDA OLASI ÇÖZUM YONTEMLERİ....
NOT: GOOGLE + YA EKLEME YAPMAYAN BIZIKLAMAYAN BIRININ KANALI KAPANDIMI MERAK ETTİM ???? BU ÖNEMLİ ÇUNKU ... SIKINTI YAŞAYANLAR*** GOOGLE PLUS KES BAĞLAN KANAL ADI DEĞİŞ VB... YAPAN KİŞİLER. YAPMAYANLARDA SIKINTI VARMI ??* ÖNEMLİ ARAKDAŞLAR.. YABANCI FORUMDA BİŞE YAKALARSAM YAZICAM FİKİRLER BU YONDE...

5 gündür sıkıntı yok diyordun bugün 6 gün oldu sanırım senin.Sen nasıl bir yol izledin sorunlu kanalı silip geri kalanların para kazanmasını mı açtın ? Bazı arkadaşlar ertesi gün geri kapanıyor diyorlar bu ay kurtarmak lazım

:D Şimdi hocam ," galiba bunu imzama yazmalıyım " multi üyelik olayından sonra ben kendi hesabımı kapattım , kptncksprv nickini kardeşimle birlikte kullanıyoruz , konular arasında tutarsızlık olursa kusura bakmayın artık

- Kardeşimin de kanalları gitti ama bir kaç kanalı kaldı , bir kaçını da google+ dan açtı , benim ise tüm kanallarım gitti ana kanala da video yüklemediğimden hiç bişey yapamaz oldum 2300 tl pisi pisine gitti yanii :)

ben demiştim ciddi inceleme var diye... uyarmayada çalıştım kımse bızıklamasın bir süre mola yapsın diye.. neyse dedim yapğtım soyledım demek istemıyorum...
bu konuyu ciddi biçimde yabancı siteler ebakıyorum....

bi rkaç bir şehir efsane var...
google kanallardakı uyarılardan ZİYADE id lere bakıyor.... kırmızı olmaması önemli... 6 ay sonra adsense açılacak ama youtube uygun gorur ve **dlerde yeşillenme varsa yapacak...
neden ne olabılır ?? şundan şehir afsaneye gore : youtube kanal ve kopya çölugune donmemeli... o bakımdan delıler gıbı kopya kanal ve yukleme yerıne bu sıstemı getırmışkı herkes çekı duzen versın kendıne... yanı oyloe efsane nedenleri...

yabancı forumlarda ***id-ler den şüphelenıyorlar.. telif ve topluluk yıyen kanalın id-conet oyle bişe işte kazanmaya uygun olmayan kanallar sılınmeli.. silinincede kendı halıne adsense bırakılmalı sure beklenmelii... şehir efsaneler işte...
-

Sebep gösterdiği kanalımda usule aykırı hiç video yoktu tertemiz youtube kendi de bilmiyor ne yaptığını

Ben sırf bu yüzden hep kaza videoları yüklüyorum. Böyle karışık her telden video atarak bir çuval incir berbat olmuş oluyor.
Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu zamandan sonrada yaşayacağımı hiç sanmıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri