Networke yonelmek iyi cozum olur bence en azindan 1 i giderse digerlerinide yaninda cekip aparmaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Iste mesele cozumun olmamasi ben cozum oldugunu sanmisdim yeni uyari maili gelmisdi baska bi kanalima kanali sildim sorun ortdan kalkdi anca bu kanalim icin uyari falan vermeden para kazanma devre diwi brakti en buyuk meselede artik o adsenseden youtubla para kazanma en az 6ay olmamsi bence - sadece soru kaldi aklimda para kazanamsi devre disi kalan youtube kanalinin bagli oldugu adsenseyle - blogla devam edile bilinirmi?
Mesela tam anlamıyla para bir aylık emek gidince ister istemez demorilize oluyorsun o parayı aldığı zaman artı bir güç enerji geliyor bu videoda böyle 100 tane video atıyorsun izlenim sıfır moralin bozuluyor video atasın gelmiyor boşuna video attığını düşünüyorsun ama bir video atıyorsun izlenim aynı gün 10.000 lere ulaşıyor seni bu işe teşfik ediyor.Bu ay para gittikten sonra öbür ay hep içinde acaba bu ayda gidecek mi korkusu olucaktır
bı konum vardı okudunmu bu işten nasıl yırttığımı anlatmıstım
Networke yonelmek iyi cozum olur bence en azindan 1 i giderse digerlerinide yaninda cekip aparmaz
Bana da haber maili atmadan direk kapadı para kazanmayı haber verse anında müdehale ederdim
---------- Mesaj saat 18:02:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:47 civarında gönderildi. ----------
Bende daha çok inat oluyor daha güçlü hissediyorum kazanan biz olacağız youtube değil
---------- Mesaj saat 18:03:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:52 civarında gönderildi. ----------
Link verirsen bakayım kardeşim
---------- Mesaj saat 18:04:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:48 civarında gönderildi. ----------
En kötü yolumuz bu olucak ama sağlam networkler keşfetmek lazım
Kaçınılmaz son bu, inş başına gelmez ama hazırlıklı ol üstat
Çünkü ben gerçekten çok tedbirli gidiyordum dakika dakika maili kontrol edip saniyesinde telif vs siliyordum ona rağmen sonuç üzücü oldu
İşin komik yanı şu: X kanalından dolayı 40 kanalın para kazanması kapatıldı
X kanalında ne 1 telif ne 3. Taraf var tertemiz kanal ve en komik tarafı X kanalının para kazanması açık
---------- Mesaj saat 17:41:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:38 civarında gönderildi. ----------
Seninle skype ta hesaplaşacağız çocuk
Ayrıca çook yufka yürekliyimdir insanları kazanmak önemli konu kilitleme geçmişim 0
Bana da haber maili atmadan direk kapadı para kazanmayı haber verse anında müdehale ederdim
---------- Mesaj saat 18:02:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:47 civarında gönderildi. ----------
Bende daha çok inat oluyor daha güçlü hissediyorum kazanan biz olacağız youtube değil
---------- Mesaj saat 18:03:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:52 civarında gönderildi. ----------
Link verirsen bakayım kardeşim
---------- Mesaj saat 18:04:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:48 civarında gönderildi. ----------
En kötü yolumuz bu olucak ama sağlam networkler keşfetmek lazım
merak ettiğim birşey var x kanalı yuzunden gelen mailden sonra ne yaptın adsense ilişkisini kestinmi
Şu an itibariyle benimde bütün kanallarımın para kazanma özelliği kapatıldı.
Uyarı gelmedi X kanalından ötürü direk kapatıldı şuanda X kanalına herangi birşey yapmadım düşünüyorum
X kanalı tertemiz ne bir telif ne 3. Taraf var hatta para kazanması açık sorunsuz
Youtube a mail atmak istiyorum sorunsuz bir kanaldan dolayı nasıl kapatıyor kanallarımın para kazanmasını? Nereye atayım maili
---------- Mesaj saat 18:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:17:23 civarında gönderildi. ----------
Bu çocuk bana huzur veriyor sağol
---------- Mesaj saat 18:19:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:18:16 civarında gönderildi. ----------
geçmiş olsun aynı kaderin yolcusuyuz düşünme zamanı şimdi
dolar hesabı (boş sıfır) alıyonmu sınırsız. para biriktirirsen kimlikle doğrulamayıda göstericem kendin yapacan
Bu ay birikmiş 900 TL vardı 2 gün daha bekleyemedi
Şimdi bu parayı nasıl alabilirim? Tamamen umudu keseyim mi ? Parayı kesinleştirmemin bir yolu var mı ?
acaba ay bitmeden devre dışı kalan kanalları silsek kazanç yansır mı?
ben 15 kanalımı google plusa bağladım bugün--öğlen hepsinin para kazanmaları devre dışı oldu:
şimdi şöyle bir yöntem deneyeceğim:
1- 24 saatte para kazanmaları geri gelirse -kanalları silip kazançların kesinleşmesini sağlayacağım.
2- 1 gün içinde para kazanmaları geri gelmezse-31 inde bütün kanalları silip,bir nebzede olsa şansımı deneyeceğim,bir ihtimal kazançları kesinleşir diye!!!
Neyden bahsedion bir anlasam![]()
Neyden bahsedion bir anlasam![]()
Geçmiş olsun dostum , valla bir yolu vardır inş. bari sen kurtar paranı benim 2300 tl vardı ama full alt kanal çalıştığım için hepsi gitti +google davasıda para etmiyor bende
5 gündür sıkıntı yok diyordun bugün 6 gün oldu sanırım senin.Sen nasıl bir yol izledin sorunlu kanalı silip geri kalanların para kazanmasını mı açtın ? Bazı arkadaşlar ertesi gün geri kapanıyor diyorlar bu ay kurtarmak lazım
ben demiştim ciddi inceleme var diye... uyarmayada çalıştım kımse bızıklamasın bir süre mola yapsın diye.. neyse dedim yapğtım soyledım demek istemıyorum...
bu konuyu ciddi biçimde yabancı siteler ebakıyorum....
bi rkaç bir şehir efsane var...
google kanallardakı uyarılardan ZİYADE id lere bakıyor.... kırmızı olmaması önemli... 6 ay sonra adsense açılacak ama youtube uygun gorur ve **dlerde yeşillenme varsa yapacak...
neden ne olabılır ?? şundan şehir afsaneye gore : youtube kanal ve kopya çölugune donmemeli... o bakımdan delıler gıbı kopya kanal ve yukleme yerıne bu sıstemı getırmışkı herkes çekı duzen versın kendıne... yanı oyloe efsane nedenleri...
yabancı forumlarda ***id-ler den şüphelenıyorlar.. telif ve topluluk yıyen kanalın id-conet oyle bişe işte kazanmaya uygun olmayan kanallar sılınmeli.. silinincede kendı halıne adsense bırakılmalı sure beklenmelii... şehir efsaneler işte...
-
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.