Sonunda Benim de Para Kazanma Devre Dışı Kaldı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Sebep gösterdiği kanalımda usule aykırı hiç video yoktu tertemiz youtube kendi de bilmiyor ne yaptığını

hocam bu sebep gösterdiği kanalı nerden anlıyorsun ? Benim bir adsense hesabımda 3 kanal gitti 3'ünde de aynı mail var hiçbirisinde bir kanal sebep gösterilmiyor ?

---------- Mesaj saat 20:38:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:36:42 civarında gönderildi. ----------

:D Şimdi hocam ," galiba bunu imzama yazmalıyım " multi üyelik olayından sonra ben kendi hesabımı kapattım , kptncksprv nickini kardeşimle birlikte kullanıyoruz , konular arasında tutarsızlık olursa kusura bakmayın artık

- Kardeşimin de kanalları gitti ama bir kaç kanalı kaldı , bir kaçını da google+ dan açtı , benim ise tüm kanallarım gitti ana kanala da video yüklemediğimden hiç bişey yapamaz oldum 2300 tl pisi pisine gitti yanii :)

Esrarengiz olaylar zinciri...

Tam açıklayıcı olmadı bu şimdi senin tüm kanallar gitti ve alt kanal olduğu için hiçbirisini açtırmadın mı ? Kardeşim sanırım bir kaçını açtı 6 gündür felan sıkıntı yok öyle mi ?

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Dostum sana , kanalların para kazanma özelliği devre dışı kalacak tarzı bir mail gelmedimi ?

sebep gösterdiği kanalımda usule aykırı hiç video yoktu tertemiz youtube kendi de bilmiyor ne yaptığını

dostum o kanalin yüzüne, direket adsensen ulaşiyor vede adsensendeki tum bağli kanallarin para kazanmasini kapatiyor.... Tum youtube kanallarina girincede gmail olarak bir mail gelmeli şu xxxx kanalin yuzune adsense 6 ay beklemede diye uyari geliyor.. Bu dediklerim doğrumudu ? Aynisimi oldu ?

BİRDE BU İLGİLİ KANALIN SOZDE SIKINTI VAR DENEN KANALIN İD-CONNET OYLE BİŞE VAR, PARA KAZANMASI NE RENK KIRMIZIMI ?? O ID KIRMIZI VE PAR AKZANMAYA UYGUN DEIL MI ? YOUTUBE KANALINDAKI O ULKE AYARLARININ OLDUGU YERDE OLMASI LAZIM

ben demiştim ciddi inceleme var diye... uyarmayada çalıştım kımse bızıklamasın bir süre mola yapsın diye.. neyse dedim yapğtım soyledım demek istemıyorum...
bu konuyu ciddi biçimde yabancı siteler ebakıyorum....

bi rkaç bir şehir efsane var...
google kanallardakı uyarılardan ZİYADE id lere bakıyor.... kırmızı olmaması önemli... 6 ay sonra adsense açılacak ama youtube uygun gorur ve **dlerde yeşillenme varsa yapacak...
neden ne olabılır ?? şundan şehir afsaneye gore : youtube kanal ve kopya çölugune donmemeli... o bakımdan delıler gıbı kopya kanal ve yukleme yerıne bu sıstemı getırmışkı herkes çekı duzen versın kendıne... yanı oyloe efsane nedenleri...

yabancı forumlarda ***id-ler den şüphelenıyorlar.. telif ve topluluk yıyen kanalın id-conet oyle bişe işte kazanmaya uygun olmayan kanallar sılınmeli.. silinincede kendı halıne adsense bırakılmalı sure beklenmelii... şehir efsaneler işte...
-
operasyonlar devam edıyor problemı olmayanlara NASİHATTTTTTTTTTTTT
1-ESKİ VİDEO KANALLARINA YENI VİDEO YUKLEME...
2-EKLERSEN YENI VİDEO KANALLARINI AÇ VE ONLARLA YOLA DEVAM ET...
3- GOOGLE KES-BAĞLAN VB. YAPIPDA KESINLIKLE BIZIKLAMA, BIZIKLADIGIN KANALA KESINLIKLE REKLAMLAR AKTİF EDİNCE VİDEO YUKLEME***
4-BUNLAR İLK İZLENIMLER VEDE TEDBİRLER BEYLER...
BEN BU KONUYU 1 HAFTADIR ARAŞTIYIROUM ARKADŞAIN BAŞINA GELDİ... O BAKIMDAN BİR HAFTA ONDEYIM DİYEBİLİRİM... BUNLARDA OLASI ÇÖZUM YONTEMLERİ....
NOT: GOOGLE + YA EKLEME YAPMAYAN BIZIKLAMAYAN BIRININ KANALI KAPANDIMI MERAK ETTİM ???? BU ÖNEMLİ ÇUNKU ... SIKINTI YAŞAYANLAR*** GOOGLE PLUS KES BAĞLAN KANAL ADI DEĞİŞ VB... YAPAN KİŞİLER. YAPMAYANLARDA SIKINTI VARMI ??* ÖNEMLİ ARAKDAŞLAR.. YABANCI FORUMDA BİŞE YAKALARSAM YAZICAM FİKİRLER BU YONDE...

Google + bağlantısını bızımlamadım ben henüz zaten kapandı kanallarım sadece kanalları açarken google + bağlantısını kesiyordum her zaman

---------- Mesaj saat 18:42:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:41:26 civarında gönderildi. ----------

Ben sırf bu yüzden hep kaza videoları yüklüyorum. Böyle karışık her telden video atarak bir çuval incir berbat olmuş oluyor.
Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu zamandan sonrada yaşayacağımı hiç sanmıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun

Ben de öyle diyordum umarım senin başlığını görmeyiz şans yanında olsun Berkan

Ben sırf bu yüzden hep kaza videoları yüklüyorum. Böyle karışık her telden video atarak bir çuval incir berbat olmuş oluyor.
Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu zamandan sonrada yaşayacağımı hiç sanmıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun

Kaza videolarına topluluk uyarısı gelme olasılığı nedir acaba? hep aklıma geliyor, bence topluluk uyarısı alması muhtemel kategori kazalar.

Ayrıca yüksek aboneli kanalları silmeyin bana verin, değerlendireyim gençler :D

hocam bu sebep gösterdiği kanalı nerden anlıyorsun ? Benim bir adsense hesabımda 3 kanal gitti 3'ünde de aynı mail var hiçbirisinde bir kanal sebep gösterilmiyor ?

Mailde belirtiyor bende sebep olan kanalı

---------- Mesaj saat 18:44:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:43:18 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Dostum sana , kanalların para kazanma özelliği devre dışı kalacak tarzı bir mail gelmedimi ?

Bundan 1 hafta önce Y kanalı yüzünden kapanabilir diye mail geldi Y kanalını direk sildim sorun kalmadı

Bu kez X kanalı yüzünden direk para kazanma kapatıldı bunda uyarı yapmadı uyarı yapsa yine çözerdim işi

Google + bağlantısını bızımlamadım ben henüz zaten kapandı kanallarım sadece kanalları açarken google + bağlantısını kesiyordum her zaman

---------- Mesaj saat 18:42:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:41:26 civarında gönderildi. ----------

Ben de öyle diyordum umarım senin başlığını görmeyiz şans yanında olsun Berkan

tabi sadece kaza videoları yüklemekte yetmiyor :) Bu sadece 100/1'i neleri var neleri.. Ama çok kazancın formülü kaza videolarından geçer üstüne basa basa söylüyorum. :)
Bu bir şans değil bu azmin ve başarının hikayesidir. :) Sanırım biraz daha zamana ihtiyacın var ;)

dostum o kanalin yüzüne, direket adsensen ulaşiyor vede adsensendeki tum bağli kanallarin para kazanmasini kapatiyor.... Tum youtube kanallarina girincede gmail olarak bir mail gelmeli şu xxxx kanalin yuzune adsense 6 ay beklemede diye uyari geliyor.. Bu dediklerim doğrumudu ? Aynisimi oldu ?

BİRDE BU İLGİLİ KANALIN SOZDE SIKINTI VAR DENEN KANALIN İD-CONNET OYLE BİŞE VAR, PARA KAZANMASI NE RENK KIRMIZIMI ?? O ID KIRMIZI VE PAR AKZANMAYA UYGUN DEIL MI ? YOUTUBE KANALINDAKI O ULKE AYARLARININ OLDUGU YERDE OLMASI LAZIM

Kardeşim aynen dediğin gibi olay sebep gösterilen kanal tertemiz her yer yeşil para kazanması açık

---------- Mesaj saat 18:46:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:45:50 civarında gönderildi. ----------

Saolasın hacım

---------- Mesaj saat 18:47:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:11 civarında gönderildi. ----------

tabi sadece kaza videoları yüklemekte yetmiyor :) neleri var neleri :) Bu bir şans değil bu azmin ve başarının hikayesidir. :) Sanırım biraz daha zamana ihtiyacın var :)

Sana bakınca bazen o kibirli ben i görüyorum benimkiler kapanmıyor oww yee önlemler aldım uww özelim ben

Youtube un tokadına hep hazır olmak lazım bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen

kardeşim aynen dediğin gibi olay sebep gösterilen kanal tertemiz her yer yeşil para kazanması açık

---------- mesaj saat 18:46:11 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 18:45:50 civarında gönderildi. ----------

saolasın hacım

---------- mesaj saat 18:47:31 civarında birleştirildi. ---------- ilk mesaj saat 18:46:11 civarında gönderildi. ----------

sana bakınca bazen o kibirli ben i görüyorum benimkiler kapanmıyor oww yee önlemler aldım uww özelim ben

youtube un tokadına hep hazır olmak lazım bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen

can alici soru o bahsedilen kanala girip bir bak, alt kanal oluşturdun mu ? Yada o kanalda başka bir bağlan - kez vb. Yaptin vede link varmi? Biraz bak istersen o bağlan -kes kisimlarindan eski linkler vardir, fark etmeden o ozelligi kullandi isen, o bahsedilen suclu kanal ayarlarinda vardir... Bilmem izah edebildimmi

geçmiş olsun bakalım napıcaz çok kanal açma işi tamamen bitiyor galiba artık youtube baktı herkes çör çöp video atıp geçiyo önelmemi alayım dedi

Bu ay birikmiş 900 TL vardı 2 gün daha bekleyemedi :(

Şimdi bu parayı nasıl alabilirim? Tamamen umudu keseyim mi ? Parayı kesinleştirmemin bir yolu var mı ?
başka adsense varsa google+ yöntemiyle aç başka adsenseye taşı. ben hemen hemen kanallarımın hepsini bu yöntemle kuratardım. 10gün oldu sorun yok...
Bu arada moderatörlüğün hayırlı olsun yakışır sana;)

can alici soru o bahsedilen kanala girip bir bak, alt kanal oluşturdun mu ? Yada o kanalda başka bir bağlan - kez vb. Yaptin vede link varmi? Biraz bak istersen o bağlan -kes kisimlarindan eski linkler vardir, fark etmeden o ozelligi kullandi isen, o bahsedilen suclu kanal ayarlarinda vardir... Bilmem izah edebildimmi

Hacım eminim kanalı daha bugün açmıştım tertemiz kanal alt kanal asla oluşturmam zaten hiçbir kanalımda

Hacım eminim kanalı daha bugün açmıştım tertemiz kanal alt kanal asla oluşturmam zaten hiçbir kanalımda
o ilk şikayet gelen kanala gir... ve de orada seçenekler var "tum kanallarım" ona tıkladıgında 1 sımge kanal mı var 2 sımge kanal mı var ? onuda yazarsan....

Sana bakınca bazen o kibirli ben i görüyorum benimkiler kapanmıyor oww yee önlemler aldım uww özelim ben

Youtube un tokadına hep hazır olmak lazım bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen

Zaman abicim zaman bazen zaman ve tecrübe dahi yetmeyebiliyor. Tıkanıyorsun. Bazen Aşmak lazım olayları, Ben sadece gülüyorum :) Ölüm dışında herşeyin bir çözümü vardır. Bu çözümüde sadece sorunları gerçekten yaşararak ve çözümüne inanarak çözmelisin... Bu sadece insanın kendisinde saklıdır. Sen bu yolda çok azimli ve çok çalışkansın...

başka adsense varsa google+ yöntemiyle aç başka adsenseye taşı. ben hemen hemen kanallarımın hepsini bu yöntemle kuratardım. 10gün oldu sorun yok...
Bu arada moderatörlüğün hayırlı olsun yakışır sana;)

Her kanalımı açarken google+ bağlantısını en başta keserim,

Şimdi tekrar açmayı denedim google+ ı mavi butona tıklayınca anasayfaya dönüyor, google + bağlantısı bağlanmıyor şansa bak

Mod davasını bana layık görmüşler verdiler karışık duygular içindeyim saol

---------- Mesaj saat 19:02:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:01:02 civarında gönderildi. ----------

o ilk şikayet gelen kanala gir... ve de orada seçenekler var "tum kanallarım" ona tıkladıgında 1 sımge kanal mı var 2 sımge kanal mı var ? onuda yazarsan....

Kardeşim eyv sağol adam iyice acemi yaptı bizi :D

---------- Mesaj saat 19:04:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:05 civarında gönderildi. ----------

Zaman abicim zaman bazen zaman ve tecrübe dahi yetmeyebiliyor. Tıkanıyorsun. Bazen Aşmak lazım olayları, Ben sadece gülüyorum :) Ölüm dışında herşeyin bir çözümü vardır. Bu çözümüde sadece sorunları gerçekten yaşararak ve çözümüne inanarak çözmelisin... Bu sadece insanın kendisinde saklıdır. Sen bu yolda çok azimli ve çok çalışkansın...

Kriz yönetimi diye bir kurum var büyük şirketlerde soğuk kanlı olmak lazım çözeriz yakında 40 kanal gitti diye vazgeçecek değiliz saol motive edici sözlerin için

Her kanalımı açarken google+ bağlantısını en başta keserim,

Şimdi tekrar açmayı denedim google+ ı mavi butona tıklayınca anasayfaya dönüyor, google + bağlantısı bağlanmıyor şansa bak

Mod davasını bana layık görmüşler verdiler karışık duygular içindeyim saol

benimde iki kanalımda aynı sorun vardı google+ sayfasına girdim saçma isimden dolayı google+ hesabım askıya alınmıştı. en yukarda kırmızı yazı vardı. işlem yapın yeni isim girin diyordu. yeni isim yazıp gönderdim. 3gün incelendi ve onaylandı. sonrasında tekrar google+ bağladım kanalı kurtardım. hatta kanalımı etcnetwork aracılığıyla partnere bile geçirdim. yani pes etmezsen sonuç alırsın

hocam benim de aynı sorun oldu. sorunlu x kanalı kullanmadığım pinsiz adsenseye bağladım. diğer kanalları google + ile açtım 15 gündür sorun yok.
bir de google+ açmada sorun yaşamamak için ayarlar gelişmiş bağlantı kes yapma, ayarlar google + ya bağla yani gelişmşe giripte yapma.

Mailde belirtiyor bende sebep olan kanalı

---------- Mesaj saat 18:44:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:43:18 civarında gönderildi. ----------

Bundan 1 hafta önce Y kanalı yüzünden kapanabilir diye mail geldi Y kanalını direk sildim sorun kalmadı

Bu kez X kanalı yüzünden direk para kazanma kapatıldı bunda uyarı yapmadı uyarı yapsa yine çözerdim işi

hocam zahmet olmazsa o maili buraya yada bana mesaj olarak yazabilir misin ? Benim için şu an acayip önem arz ediyor yazarsan minnetar olurum

hocam zahmet olmazsa o maili buraya yada bana mesaj olarak yazabilir misin ? Benim için şu an acayip önem arz ediyor yazarsan minnetar olurum

Sayın YYYYYYYYY,

XXXXXXXXXXXX hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri