Sebep gösterdiği kanalımda usule aykırı hiç video yoktu tertemiz youtube kendi de bilmiyor ne yaptığını
hocam bu sebep gösterdiği kanalı nerden anlıyorsun ? Benim bir adsense hesabımda 3 kanal gitti 3'ünde de aynı mail var hiçbirisinde bir kanal sebep gösterilmiyor ?
---------- Mesaj saat 20:38:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:36:42 civarında gönderildi. ----------
Şimdi hocam ," galiba bunu imzama yazmalıyım " multi üyelik olayından sonra ben kendi hesabımı kapattım , kptncksprv nickini kardeşimle birlikte kullanıyoruz , konular arasında tutarsızlık olursa kusura bakmayın artık
- Kardeşimin de kanalları gitti ama bir kaç kanalı kaldı , bir kaçını da google+ dan açtı , benim ise tüm kanallarım gitti ana kanala da video yüklemediğimden hiç bişey yapamaz oldum 2300 tl pisi pisine gitti yanii![]()
Esrarengiz olaylar zinciri...
Tam açıklayıcı olmadı bu şimdi senin tüm kanallar gitti ve alt kanal olduğu için hiçbirisini açtırmadın mı ? Kardeşim sanırım bir kaçını açtı 6 gündür felan sıkıntı yok öyle mi ?