Sony Vegas Batch Render?

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sony vegasta batch render nasıl yapılır?Youtube anlatımları izledim ama pek birşey anlamadım :confused: denedim olmadı.Editlenmiş efektli çerçeveli .veg dosyalarını bir türlü toplu render alamıyorum nasıl yapabilirim.

Teşekkürler...

Bildiğim kadarıyla toplu render olarak adlandırdığımız batch render sony vegasta yok

Bildiğim kadarı ile Tools>> scripting >> Batch Render ordan uzantıyı aarlarsınız sıraya koyarsınız renderlar

Arkadaşlar sony vegasta batch render nasıl yapılır?Youtube anlatımları izledim ama pek birşey anlamadım :confused: denedim olmadı.Editlenmiş efektli çerçeveli .veg dosyalarını bir türlü toplu render alamıyorum nasıl yapabilirim.

Teşekkürler...

Bende Öğrenmek İçin Girmiştim Foruma Adını Öğrenince (batch render) çözdüm :) vegas da normal render yaparken bi alanı seçtiğimiz sarı lı birşey var ya onu render yapacağımız videoların kesişim noktasına getiriyoruz (render yapacağımız videolar topluluğunun bir videosuna) normal render yapacakmış gibi, ardından r ye basıp enter e basıyoruz numara gelecek 1 diye. Tek tek bütün videolara bu şekilde numara veriyoruz (bunun kısayolunu bulamadım :) )
B7180qa.png

bütün videolar bittiğinde tools a gelip scripting yazısına geliyoruz batch renderi seçip batch render menüsüne giriyoruz.
TURRVu3.png

ayarları bu şekilde yapıp OK a basınca render işlemi başlayacaktır. :)

Bende Öğrenmek İçin Girmiştim Foruma Adını Öğrenince (batch render) çözdüm :) vegas da normal render yaparken bi alanı seçtiğimiz sarı lı birşey var ya onu render yapacağımız videoların kesişim noktasına getiriyoruz (render yapacağımız videolar topluluğunun bir videosuna) normal render yapacakmış gibi, ardından r ye basıp enter e basıyoruz numara gelecek 1 diye. Tek tek bütün videolara bu şekilde numara veriyoruz (bunun kısayolunu bulamadım :) )
B7180qa.png

bütün videolar bittiğinde tools a gelip scripting yazısına geliyoruz batch renderi seçip batch render menüsüne giriyoruz.
TURRVu3.png

ayarları bu şekilde yapıp OK a basınca render işlemi başlayacaktır. :)

Tesekkurler hocam bunu bende dun ogrendim ama efektli videolarda bir turlu uygulayamadim.

Klasik çerçeve ve ufak fx lerde çalışıyormu?

mobil mesaj

galıba toplu render yok sanırım,bı arkadas peşpeşe yapmayı anlatmıs ama videolara isim verilmiyor ozamanda

galıba toplu render yok sanırım,bı arkadas peşpeşe yapmayı anlatmıs ama videolara isim verilmiyor ozamanda

hayır hocam Sony Vegas'da imkanlar daha fazla

aynı orandada daha karmasık sanırım bıkez yuklmıstm kullanmadıgımdn sıldım sımdı tekrar merak ettm.
teskkurlr

var hocam var; linkteki dosyayı indirin, vegas klasöründe batch klasörünün içine atın, programı yeniden açın benim yazdığım kod'lu dosyayı göreceksiniz direk o şekilde batch alabilirsiniz.

Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?

valla bizde merak ettik şimdi , deneyen mutlaka nasıl yapıldığını mutlaka yazsın.

tesekkur ederım,kullanımı hakkında bıraz bılgı verırmısın rica etsem,

Hocam 3 yıl önce yapmıştım, şu an farklı bir program kullanıyorum.

Akşam team atarsınız hallederiz, sizde konuda ihtiyacı olanlara öğretirsiniz.

toplu render olayında sony vegas kullanmamanızı tavsiye ederim. neden diye soracak olursan aşırı derece de zaman kaybı. videoları teker teker sıfırdan işliyor, hız konusunda pek verimli değil bana göre. forumda satılan videonti tarzında programları kullanmanızı öneririm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri