Sorunlu Kanalı Silersek Kazanç Kesinleşir Mi?

• Kullanıcı HouseMd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
yanlıs bılgı vermeyın!

Sorunlu kanalın para kazanmasını acmadan sılersen o kanalın kazandıklarını alamazsın!

Sonra goruyoruz forumad benım neden bu kadar cok kesıntım var diye yapmayın bilmeden konusmayın net olarak arkadaslar!

SORUNLU KANALIN PARA KAZANMASINI AC SONRA HEMEN SIL

hay aklınla bin yaşa :) ben o kadar söylüyorum sorunlu kanal silinince ödemesi yapılmaz diye millet tam tersi tepki yapıyor

bu sorunun cevabını size en iyi ve net gelecek ödeme öncesi kesinleşen kazançlarda söyleyecem çünkü 1 günde 600 tl kazanan bi kanalım vardı ve o kanal yüzünden bütün para kazanmalar gitti ve 5-6 gün uğraştım alt kanal olduğu için bir türlü para kazanmasını açamadım çok denedim 5 saat pc başında kafayı yedim ama ne yaptıysam olmadı sonunda sinirlendim ve kanalı dün sildim beraberinde diğer kanallarıda sildim

1. google+ profilini sildim
2. yt kanallarını sildim
3.gmaili kalıcı olarak sildim

bakalım 1 k civarı ödeme bekliyorum bakalım kesintiyle 3'ün birinimi alacam yoksa hepsine yakınmı alacam bekleyip görecez:)

adsense ime baglı bütün kanalları sildim

tekrar yeni bir kanal baglarsam sorun olur mu ?

para kazanması giden tüm kanalları sildim %20 kesintiyle kesinleşti kanalları toplu imha et :)
not: benim kanalların hepsi alt kanaldı.

para kazanması giden tüm kanalları sildim %20 kesintiyle kesinleşti kanalları toplu imha et :)
not: benim kanalların hepsi alt kanaldı.

benimkiler hepsi ana kanal.1 kanal yüzünden gitti hepsi.son kez g+ deniyorum olmazsa silicem mecburen

Hocam benim 2 kere para kazanmalarım kapatıldı, ikisindede param ortalama %20 oranında kesinti yaptı. Yani kanallarını silmenin pek birşey değiştirecegini sanmıyorum. Önemli olan adsenseye yansıması bence

Peki nasıl açabiliriz para kazanma kapanmış olan kanalı tekrar para kazanmaya ?? şuan kapalı kanalımda 100doların üstünde para var ne yapmam gerek ?

valla bende önümüzdeki ayın 11 ini dört gözle bekliyorum tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı bende adsense hesabı hariç ne var ne yok sildim :) bekliyecem 11 ine kadar inş az kesinti ile kesinleşir.

Arkadaşlar bu silme işlemini nasıl yapıyoruz?

Önce g+ sayfasını komple siliyoruz.
Ardından Youtube sayfasını siliyoruz.

Sıralama bu mudur? Bunları yapsak kafi mi?

benimde kesinleşmeden 2 gün öncesinde gitti şuan böyle bi uyarı var ve kesinleşmedi

wOzbWP.png

forum 2 ye ayrılmış durumda para kazanması gidince kanalı açıp silenler ve direk silenler olmak üzere 2 ye ayrılıyor :D

Paranın her türlü kesinleşip kesinleşmeyeceği belli değil.. Bu riski azaltmak için de para kazanmasını açmada zarar yok.

para lazanmalar gitmedi ama 2 telif yedi ,ben de bütün videoları gizledim bakalım neler olacak ....

вєякαη;271791' Alıntı:
hay aklınla bin yaşa :) ben o kadar söylüyorum sorunlu kanal silinince ödemesi yapılmaz diye millet tam tersi tepki yapıyor

para kazanması gidince tekrar nasıl açıyoruz ki hocam ? g+ bağla kes olmuyor sanırım artık, ben googleyi sildim geri acınca videolarımın hepsi gitti, neyi yanlıs yapıyorum ki

para kazanması gidince tekrar nasıl açıyoruz ki hocam ? g+ bağla kes olmuyor sanırım artık, ben googleyi sildim geri acınca videolarımın hepsi gitti, neyi yanlıs yapıyorum ki

ben para kazanması giden kanalı g+ yöntemiyle para kazanmasını açtım.sonra sildim.sonra da geri kalan kanallarım para kazanmasını açtım.yöntemde sıkıntı yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri