spam bıtmez zorlasır dostlar bu saatten sonra,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne oldu senin bgbg ler, hala düşük mü?hayırlısı olsun inş umduğunu bulursun, bende araştırıyorum spam işini herkes para kazanıyomuş inş doğrudur bende yakında başlıcam
Ne oldu senin bgbg ler, hala düşük mü?
Ben buldum yükseltme yöntemini, e-kitap yazacam
Spamı bırakınca yeni meslek bu![]()
benim aklımda bir mebla var, bu meblaya ulaşana kadar spama devam edicem bende, sonrasında çalışma süremi kısıtlayacam günde 5 6 saat çalışıcam, daha kaç kanal yaparsam, kalan zamanı özgüne ayırıcam
hakkımızda hayırlısı
Ne oldu senin bgbg ler, hala düşük mü?
Ben buldum yükseltme yöntemini, e-kitap yazacam
Spamı bırakınca yeni meslek bu![]()
ooooooo sınırsız hemde, gelde yazma şimdibütce sınırsız pm beklerim![]()
Bunu meslek olarak yaparsan hayatın zindana döner, relax olmak gerekir. 9 ununda banka bilgisini girdikten sonra bir daha girmedimHer ay yatana bakıyorum, kanalları ise günlük takip ediyorum, kanal kapanır veya video sayısı eksilirse hiç incelemeden kanalı komple siliyorum. Gelen para benimdir, gelemeyen ise hiç benim olmamıştır
Bu işi hobi olarak yani ek iş olarak yapmak gerek. Buna göre ev geçindirme veya planlar yapılırsa insan her anında terler
buna özgün de dahil günlük 100-150 getiren kanalım kapandı yükselişteydi bir dahaki ay 1000 tl bile getirebilirdi sonuç olarak flag yedi oc'unteki yüzünden
neden kanalı sağlam partnere geçirmedin, sağlam partnerde olsaydı yüzde 99 açtırabilirdin
Sonuçta ne olursa olsun yaptığın iş tam anlamıyla sana ait değil hocam.neden kanalı sağlam partnere geçirmedin, sağlam partnerde olsaydı yüzde 99 açtırabilirdin
Sonuçta ne olursa olsun yaptığın iş tam anlamıyla sana ait değil hocam.
Senin emeğinin karşılığını alabilmen birilerinin kararına bağlıysa yada birileri bir şekilde çalışmalarına müdehale edebiliyorsa o iş senin işin değildir.
İnternet üzerinden de olsa ciddi bir iş yapacaksan, yaptığın işte, kullandığın platform da kendi mülkün olacak.
Php hakkında önerim; php de takıldığınız zaman bir pm kadar uzağındayım hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.