Spam Biterse Tüm Spamcı Youtuberler Neler Yapıcaksınız

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,
Şuanda malum spam çok zorlaştı ve gün geçtikçede zorlaşıcak, youtube 3 4 yıl boyunca nekadar güncelleme, spamcıların işlerini zorlaştıracak güncelleme algoritma çıkardıysa bundan sonrada çıkaracaktır. Bu konuda hemfikiriz ve öyle bir zaman gelecek ki, spam yapan kişilerin sayısı bir elin 5 parmağını geçmeyecek şeklinde olucaktır

Tamda bu noktada sizlere sormak istiyorum, spam tam bittiğinde, sanal ortamda netür işler yapacaksınız,
(prof şeklinde özgün kanal, website, programlama, mobil programlama, satış ortaklığı, cpa, cpc, ppd, effekt montaj animasyon programları vs gibi örnekler çoğaltılabilir)

Bu konuyu birbirimize bu konuda yardımcı olmak için açtım, Beyin Fırtınası yaparsak aklımıza yeni fikirler falan gelir.

Son düzenleme:
Tavsiyem bulun bi sigortalı iş çalışın. Spamın bitmesini hayatın sonu olarak görenler yoktur umarım :)

Tavsiyem bulun bi sigortalı iş çalışın. Spamın bitmesini hayatın sonu olarak görenler yoktur umarım :)

Hocam sigortalı işte çabuk kademe atlatma yoktur, yıllarca üç aşağı beş yukarı aynı maaş alır durursunuz,
Ama sanal ortam öyle bişey ki, sağlam fikriniz projeleriniz varsa kısa sürede iyi yerlere gelebilirsiniz

imkan varsa okuyun yoksa kpss ile devlet kurumuna atanmak için çalışın. kısacası okuyun hacı okuyun.

ek olarak ekliyim: özgün mözgün geçin bunları türkçe içerikten kim zengin olmuş ki siz de kazanıcaksınız kendinizi kandırmayın. tr de reklam sektörü yakın zaman için gelişmez.

Son düzenleme:
İyi bir spamcı özgünde de başarılı olur. Youtube hakkında bu kadar bilgi sahibi olup sonra bırakıp gitmek mantıklı değil.

Hocam google news sitesi var forumda ona bakmayı düşünüyorum.1.paket 2-3 tane almayı düşünüyorum yatırım için.Youtube başka video siteleride bakacam.Aklımda birde anroid oyun programlarla düşüncem var.

Bankacılık sigortacılık bitirdik.Açık öğretim okuyorum 4 yıl tamamlayıp kısa dönem askerliği yapıp gelcem.Sonra işe bakıcaz banka olur sigorta şirketi olur.Ayrıca 10 senedir tiyatro ilgileniyorum.Şehir tiyatrosunda oynuyordum özel sebeblerden dolayı bıraktım.Tiyatro ilgili düşüncelerim var bakıcaz.

Kazanan kazandı şimdi sigortalı işte çalışmak istemyorsanız web sitesi işine girin ama o da 3 ay gibi bir zaman sonra para getirmeye başlıyor yani o 3 ay çalışmak zorunda kalıcaksınız. :)

spam elbet bir gün biticek ama o gün bugün değil, millet forumda konu paylaşılsa da hepimiz faydalansak diye bekliyor da o işler eskidendi, işini bilenler yoluna her türlü devam ediyor ve edecek.

spam elbet bir gün biticek ama o gün bugün değil, millet forumda konu paylaşılsa da hepimiz faydalansak diye bekliyor da o işler eskidendi, işini bilenler yoluna her türlü devam ediyor ve edecek.

Bence artık sorun işini bilip veya bilmemekten çoktan çıktı artık, eğer artık banlanmlar her ay düzenli devam ederce ki bence edicek, bu işini bilenler dediğiniz kişilerde dağılacak, hangi birimiz he ay okadar sunucu parası ödemek isteriz ki boşa hemde karşılığında hiçbişey kazanmadan,

bende aynı düşüncedeyim sanaldan devam etmek en mantıklısı ilerde bide sadece sigorta için güvenlik görevlisi olursun kulubendede çalışırsın işini devam ettirirsin web site ve android düşünüyorum. ayrıca prgramlama dillerine dillerine yogunluk vericem benim için youtube biteli 5 ay oldu elde var 0 inş. bigün başlicam bakalım bu işlere..

Benim için sanal , ek işten ibarettir . Sabit bir işiniz olsun arkadaşlar . Yıllar sonra kafanıza çok vurursunuz . Tecrubeyle sabittir .

Spam, o, bu, su bir yana bu Youtube'a basladigim 3 bucuk seneden beri ögrendiklerimle suan hayata bakis acim bambaska ne ise elimi atsam beceririm gibime geliyor. 2 üniversite bitirsem bu duruma gelebilir miydim acaba?

bence güzel bi fikir bulmalı bunu hayata geçirmeli okusan da kpss en az 70 alamazsan hiç bi halt olamıyorsun ki memurluğun bile nerdeyse hepsi özelleşti artık yani kalmadı devlete sırtını dayamak gibi bi şey tehlikeye girmeyecek bi proje bulmalı yarın öbürgün evleneceksiniz çoluk çocuk derken burdan youtube üzerinden milyar da alsan bi yere kadar güzel bi iş projesi yada güzel bi sanal proje bulmak lazım tek başınıza olmayın bi grup felan oluşturun şirket olun ki sanal artamda daha çok güven kazanasınız

Sanaldan çok iyi paralar kazanılabilir doğru ama kazanamaya da bilirsiniz o yüzden en iyisi bir iş iş sahibi olup yanında bu işlerle ilgilenmek. Ayrıca herşey para da değil 7/24 pc basında zaman geciren insanlar bir süre sonra bir bakarlar çevrelerinde oturup sohbet edecekleri 1 tane adam kalmamıştır. Kısacası maaslı düzenli iş sadece para değil, aynı zamanda sosyal yaşantınızdır bu sebeple sadece parayı düşünerek kararlar vermeyin sonra pişman olabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:45 ----------

bence güzel bi fikir bulmalı bunu hayata geçirmeli okusan da kpss en az 70 alamazsan hiç bi halt olamıyorsun ki memurluğun bile nerdeyse hepsi özelleşti artık yani kalmadı devlete sırtını dayamak gibi bi şey tehlikeye girmeyecek bi proje bulmalı yarın öbürgün evleneceksiniz çoluk çocuk derken burdan youtube üzerinden milyar da alsan bi yere kadar güzel bi iş projesi yada güzel bi sanal proje bulmak lazım tek başınıza olmayın bi grup felan oluşturun şirket olun ki sanal artamda daha çok güven kazanasınız
Keşke 70 le atasalar be hocam :)

Spam, o, bu, su bir yana bu Youtube'a basladigim 3 bucuk seneden beri ögrendiklerimle suan hayata bakis acim bambaska ne ise elimi atsam beceririm gibime geliyor. 2 üniversite bitirsem bu duruma gelebilir miydim acaba?
İşte yt nin milleti aldatan yönü o oldu şimdiye kadar.
Reelde işler yt de olduğu kadar basit değildi. Ama artık yt de de kolay kazanç devri bitti.
Şimdiye kadar millet sadece copy paste yaparak yt den para kazandı.
Ama reelde işler uzmanlaşmadığın bir alan olmadığı sürece mümkün değil.
Birde yapacağın iş ne olursa olsun mücadele etmen gerekiyor.
Yoksa kazanacağın para vasıfsız bir işçinin aldığı asgari ücretten fazla olmuyor.

hakikaten yt sayesinde hayata bakış açım değişti.Aslında hayatta ne milyon dolarlar dönüyormuş onu kavradım. Önceden memur olayım garanti para diyordum ama yt sayesinde değişti bu ta ki quiz 3 gün önce kanalları atana kadar. Bütün elde avuçta ne varsa gitti. Yeni partner bulmak lazım ama 2 ay sıfır geçirmek çok koyacak.

İşte yt nin milleti aldatan yönü o oldu şimdiye kadar.
Reelde işler yt de olduğu kadar basit değildi. Ama artık yt de de kolay kazanç devri bitti.
Şimdiye kadar millet sadece copy paste yaparak yt den para kazandı.
Ama reelde işler uzmanlaşmadığın bir alan olmadığı sürece mümkün değil.
Birde yapacağın iş ne olursa olsun mücadele etmen gerekiyor.
Yoksa kazanacağın para vasıfsız bir işçinin aldığı asgari ücretten fazla olmuyor.

Youtube disinda hep arabalarla ilgilenirdim. En büyük hobimdi. Youtube'dan kazandiklarimla bu hobim ve hayalim gerceklesti. Begendigim arabayi aldim sonra baska aldim ve sonra daha baska.... derken bir baktim ki araba alirken cok iyi arastiriyorum arabalari ucuza aliyorum ve satarken %10-20 karli satiyorum. Alip sattigim araba sayisini suan bilmiyorum. Elimde de suan 7 adet satilacak ve 2 adet kendi kisisel aracim var. Bu arada her zaman daha cok yogunlastigim Youtube'du yoksa simdiye belki galeri acmistim. Herkeste farklidir ama bana Youtube her konuda kazanc getirdi. Bu yaptiklarimin hepsini tek basima ve kisa sürede yaptim. En fazla 4 yil icinde. Cok kötü bir götürüsü de oldu; ne kadar insanlara yardim ettiysem, güvendiysem hep yanildigimi farkettim. Bu yüzden suan kimselere güvenemiyorum. Bu iyi midir kötü müdür kararsizim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri