Özgün kanala yatırım yapın arkadaşlar elinizden gelicek şekilde ileriye dönük.
valla hocam özgun kanal ıcın yanı artık geçmı kaldık gıbıme geliyor çok ıyı bı ekıp lazım ornek Nedir? kanalı gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özgün kanala yatırım yapın arkadaşlar elinizden gelicek şekilde ileriye dönük.
Youtube bir çok kişi için iyi bir fırsattı.Youtube disinda hep arabalarla ilgilenirdim. En büyük hobimdi. Youtube'dan kazandiklarimla bu hobim ve hayalim gerceklesti. Begendigim arabayi aldim sonra baska aldim ve sonra daha baska.... derken bir baktim ki araba alirken cok iyi arastiriyorum arabalari ucuza aliyorum ve satarken %10-20 karli satiyorum. Alip sattigim araba sayisini suan bilmiyorum. Elimde de suan 7 adet satilacak ve 2 adet kendi kisisel aracim var. Bu arada her zaman daha cok yogunlastigim Youtube'du yoksa simdiye belki galeri acmistim. Herkeste farklidir ama bana Youtube her konuda kazanc getirdi. Bu yaptiklarimin hepsini tek basima ve kisa sürede yaptim. En fazla 4 yil icinde. Cok kötü bir götürüsü de oldu; ne kadar insanlara yardim ettiysem, güvendiysem hep yanildigimi farkettim. Bu yüzden suan kimselere güvenemiyorum. Bu iyi midir kötü müdür kararsizim.
Hocam bana göre geç kalma diye bişey yok neden derseniz youtube işinde ne olacağı belli olmaz.Düzenli ve kaliteli video çekim uzun zamanda sana iyi dönüşü olmayan kanal olmaz.Bu işte önemli olan sabır ve kalitedir.Ona göre özgün kanal açarsanız ilerisi için çok iyi olur mesela ayrıca bana göre youtube ile para kazanma vs. olsun website işlerine göre daha kolay.valla hocam özgun kanal ıcın yanı artık geçmı kaldık gıbıme geliyor çok ıyı bı ekıp lazım ornek Nedir? kanalı gibi
Youtube Açık olduğu sürece spam bitmez
Biraz zorlaşır sıkıntı olur ama bitmez..
o partnerlerin hiçbiri işe yaramaz.1) Google dünyanın en büyük şirketlerinden biri , içinde dünyanın en iyi mühendisleri var neyi ne yapması gerektiğini gayet iyi biliyorlar , bitirmek isteseler zaten bitirirler bundan emin olun
2) Spam bitti mi? , diye soranlara kimine göre bitti kimine göre bitmedi , bittiyse niye o zaman bir çok partner açılıyor şuan bu formda spam kanal alan partner en az 5-6 tane var . Sadece kaliteli spam istiyor . Biri video atmış oo izlenmiş hemen çekeyim dersens kazanamazsın kanal kapanır direk topluluktan . Adamın biri 1 tane video atıyor izleniyor 2-3 gün sonra aynı videodan 15-20 tane olmuş.
3)Şuan maşallah formdaki spam partnerler düzenli bir şekilde ödeme alıyor madem bitti spam kanaldan nasıl ödeme alıyorsun acaba ?
4) kazanan arkadaşlarım dostlarım daha da var hepsiyle sohbet ederim konuşurum , onların dediği bana "öldürmeyen şey insanı süründürür" sistem hata istemiyor düzenli çalışma istiyor anladığım bu
5) Madem spam bitti diyorsunuz özgün kanal açıp üstüne biraz yatırım yapıp kazanabilirsiniz , gerek facebook gruplarında gerek başka sanal alemde kanal yada videolarını paylaşabilirsiniz, youtubeye ücretli reklam verebilirsiniz
Spamın bu kadar zorlaşması yada bitme aşamasına gelmesinin en büyük nedenleri ;
Onlarca adsense açılması
Youtube botları (kopyala geç yapmak)
Kanala sahte telif atmak yada flag atmak
Allah sonumuzu hayır etsin , allah utandırmasın , rabbim verdiğimiz emeklerini karşılığı almızı nasip etsin inşallah .
o partnerlerin hiçbiri işe yaramaz.
Bir zamanlar şu forumda oturaklı gelir getiren web işleri var ya hah işte o web işlerinde de durum farksızdı. İnternette kopyala-yapıştır içerik girerek siteler hitlendiriliyor ve Adsense üzerinden gelir elde ediliyordu. Ben tabi ki o furyada daha neyin ne olduğunu anlamaya çalışan bilgisayarda kendimi yeni yeni geliştirmeye çalışan biriydim ancak "Web Spam" döneminde evini, arabasını alan işini kuran birçok kişi olduğunu gördüm. Sonraları Google arama motorlarına çeşitli algoritmalar getirdi ve kural ihlali yapan arkadaşların Adsense hesabını birer birer banladı. Daha sonrasında Adsense hesabı alma işi oldukça zorlaştı. Kopya içerik ile beslenilmiş bir sitede reklam yayınlamak bile neredeyse yasak hale geldi vb. vb. işte o zamanlar da şu sorular çok soruldu;
Bazı soruları halen Türkçe webmaster forumlarında sorulduğunu görüyorum. Bizim burada aradığımız soruların aynısı o zamanda soruldu. Peki sonuç olarak ne oldu biliyor musunuz? Şuanda çoğunluk artık web işinde spam yapılarak bir yere gelinemeyeceğini, Kopya içerik ile sıralama alınamayacağını veya alınsa bile çok kısa süreli olacağını, adsense kadar kaliteli bir CPC reklam firmasının neredeyse bulunmadığını vb. kabullendi. Şu çokça söylenilen "işi bilen" arkadaşlar çok yakında YouTube için yeni bir adsense hesabı açmanın oldukça zorlaşacağı ve kanallarını bağlayabilecek bir partner firması bittiğinde artık spamın bittiği kabullenecek sanırım.
- Spam bitti mi?
- Kopya içerik ban sebebi mi?
- Adsense kadar kazandıran alternatif?
Çok doğru söylüyorsun.Google bazı işleri kendine göre kolaylaştırıyor, eskiden siteleri news'e sokmak ölümdü fakat 1-2 yıldır rahatlıkla news'e sokabiliyoruz, fakat onlara da önem aldılar şuan news siteleri atıyorlar ve yeni siteleri direk news'e sokmuyorlar. Şuan news sayesinde spamla aylık 5 haneli kazanan bir çok arkadaşım var ve inanın news biter başka bir açık gelir, ben yıllardır bu işteyim spamla evini arabasını düzen ve düzmeye devam edenlerin sayısı hala çok.
Youtube konusuna gelecek olursak, denemeler yapmamız gerekiyor yoksa spam bizim için bitmiş olur. Deneme yapanlar bu işte devam edecekler ben öyle inanıyorum. İllaki bir açık vardır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.