arkadaşlar . sağolun varolun trollüyor felan yazmışsınız. konu başlığına bakın neler yaptığımı anlatıyorum 2 dk bekleyin
Sabırla bekliyoruz hocam umarım dediğiniz gibidir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar . sağolun varolun trollüyor felan yazmışsınız. konu başlığına bakın neler yaptığımı anlatıyorum 2 dk bekleyin
Dostum istersen yaz yoksa 10 kişi yazmış dahasıda gelir kanıt olmadıkçaarkadaşlar . sağolun varolun trollüyor felan yazmışsınız. konu başlığına bakın neler yaptığımı anlatıyorum 2 dk bekleyin
Adam Gerçekten de Çözüp Üstüne Birde Taktiği Paylaşıp Utandırıyor mu Sizi? Bakın Görün O Zaman![]()
hocam mantık farklı şuan herkes saçma sapan yorum yazıyor dalgaya aldılar . bir durulsun konuyu düzenleyip nasıl yaptığımı anlatacağm
Bence yazacağı şey şu, tek kanal tek adsense tek video çalışın![]()
olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın
olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .
aynısını yazdı öyle bir video bulun ki ayda 5 haneli kazansın demeye getiriyor yani olayı![]()
o kanala bişey olsa 2 adsensede banlanır bunu düşündün mü?
olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın
olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .
Telif alıp adsenseyi kirleten kanalı silmeyin bu kirli kanalı temiz adsenseye bağlayın ve bu kanal aylık en az 4 hane falan bıraksın ki başka kanal çalışmayın.
Olay budur dimi doğru anladım yani ?
aynısını yazdı öyle bir video bulun ki ayda 5 haneli kazansın demeye getiriyor yani olayı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.