Spam Bitmemiştir

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
12509819_1708832602671555_1260006701955880148_n.jpg

Bence yazacağı şey şu, tek kanal tek adsense tek video çalışın :)

olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7:(eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın

olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .

olay şudur arkadaşlar.
7:(eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.

olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .

o kanala bişey olsa 2 adsensede banlanır bunu düşündün mü?

aynısını yazdı öyle bir video bulun ki ayda 5 haneli kazansın demeye getiriyor yani olayı :D

benziyor tabi hocam ama . esas olay o kanalı silmeden adsenseyle bağlantısını kesmektedir. oda başka adsenseye taşımakla oluyor sadece

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

o kanala bişey olsa 2 adsensede banlanır bunu düşündün mü?

zaten o yüzden taşıyoruz. kanala ne olursa olsun eski adsense etkilenmiyor. taşıyınca bağlantı kesiliyor

youtube-adsense benim için bu saatten sonr scam şirket haline gelmiştir, isteyen devam edebilir, ben şansımı başka mecralarda arayacağım
ilk etapta dm çalışıcam, dm dede işler kötüleşirse özgün kanal işine giricem,

Telif alıp adsenseyi kirleten kanalı silmeyin bu kirli kanalı temiz adsenseye bağlayın ve bu kanal aylık en az 4 hane falan bıraksın ki başka kanal çalışmayın.
Olay budur dimi doğru anladım yani ?

olay şudur arkadaşlar.

Hocam şimdi paylaşımın bir önemi yok içinden yardım etmek gelmiş ve yardımcı olmaya çalışmışsın eyvallah anlarım da spam bitmemiş nedir ya :(

Telif alıp adsenseyi kirleten kanalı silmeyin bu kirli kanalı temiz adsenseye bağlayın ve bu kanal aylık en az 4 hane falan bıraksın ki başka kanal çalışmayın.
Olay budur dimi doğru anladım yani ?

hayır hocam telif alan kanalı hemen başka adsenseye atıyoruz. ikinci adsense aslında çöplük gibi birşey. ikinci adsenseye attığımız telifli kanal orda kapanınca eski adsense bu olaydan etkilenmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri