Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu bir gerçek site veya kanal hangi adsenseye bağlıysa o adsenseye kazandırır.En azından 9 yıldır böyle.
Şu bir gerçek site veya kanal hangi adsenseye bağlıysa o adsenseye kazandırır.En azından 9 yıldır böyle.
hayır hocam telif alan kanalı hemen başka adsenseye atıyoruz. ikinci adsense aslında çöplük gibi birşey. ikinci adsenseye attığımız telifli kanal orda kapanınca eski adsense bu olaydan etkilenmiyor
Antiban yönteminin bundan ne farkı varki sonuçta tek kanal çalışacaksam antiban ile de telif yiyen kanalın bağlı olduğu adsensesiyle yt bağlantısını kaldırıyoruz. O adsense nin yt ile bi alakası kalmıyo
hocam eskiden ayın 1inden 30una kadar olan parayı ayın 29unda taşıyınca yeni adsensede kesinleştirebilyorduk ama olmuyor . hangi gün hangi adsensede kaldıysa o güne ait para o adsensede kesinleşiyor
hocam eskiden ayın 1inden 30una kadar olan parayı ayın 29unda taşıyınca yeni adsensede kesinleştirebilyorduk ama olmuyor . hangi gün hangi adsensede kaldıysa o güne ait para o adsensede kesinleşiyor
7: (eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
neye göre bitmemiş, bir aylık ödeme alıyorsunuz diye mi spam bitmemiş, uzun vadede olaya bakarsanız adsensenin youtube konusunda scam bir şirket haline dönüştüğünü görebilirsiniz
şuanda mantık tamamen şudur
adsenseyi açarsın 2 ay pini beklersin pin 2 ay sonra gelir(ilk ay kesinleşme olur pin yola çıkar sonraki ay gelir)
2. ayda pini girersin adsenseyi aktif edersin
üçüncü ayda ödeme alırsın ve dördüncü ay garanti kapanır ki şuanda bi adsensenin 4 ayı devirdiği görülmemiştir
yani onca çaba emek çalışma sadece bir ay ödeme almak içindir,
sonrasında banlanmalar olur tekrar en başa dönersin
bu şekilde çalışma şekli size uygunsa aynen devam ediniz
taktigin işe yaradıgını Sanmıyorum çünki eski taktiktir ve ben 1 adsensem vardı bu ay 2 tane çöp adsnse açıp kanalları ayın 15 gibi çöp adsenselere taşımıştım ,ve yinede bugun adsensem banlandı.
valla hocam ben kanalı diğer adsenseye atarken hiç telif yok . diğerine atıyrum 10 gün sonra teliften kapanıyor. ikinci adsense patlıyor birinci sapasağlamArkadaşın Anlattığı Mantıklı. Her Halükarda işimiz Şansa Kalmadı mı? Sonuçta Her iki Adsensenin Banlanma Riski Olmasına Rağmen En Azından Bir Adsenseden Para Alma Şansı Doğuyor Böylelikle...
4. ayda hocam benim 2 adsensede
hocam analiz yaparsak durum aynen şundan ibaret değilmi
Birinci ayda adsense açarsın
ikinci ay pin yola çıkar
üçüncü ay pin gelir ve ödeme alırsın, kimi zaman gelmez üçüncü pin istersin bu da sonraki ayda anca olur eder 4 ay
yani şimdi sıfırdan adsense açsan 3 4 ay sonra ödeme alırsın,
sizce 3 4 ayda adsensenin ayakta kalma şansı var mı, pinsiz adsenseler bile banlanıyor
ben artık riske girmek istemiyorum, riski seven arkadaşlar adsense ile çalışabilirler, şimdiden çalışanlara başarılar dilerim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.