Spam Bitmemiştir

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
arkadaş 50 adsensiyi mahalelinin ustunemi kaydedeceğiz aile içerisindeki isimlerin hepsini kullanmışız hepsi banlanmış isimler adresler kara listede pin gelmeden banka bilgisi giremeden parayı alamayacağız googleye az para bıraktıkya birde 50 adsense yi da parayla doldurup iyicene paraya boğalım 16 numaralı adamı. hırsızlığın mantığı sistemi dini imanı yok youtubenin patronu 4 numaralı adamdı adamgibi adamdı herkesin hak edişini herkese verirdi lakin 7 8 ay önce 4 gitti 16 geldi oda kafirin önde gideni cıktı youtubeyi aylık 10 milyar dolar gelir artışı sözunu verdi bu parayı bitarafından çıkararak kazandırmayacak bu işin mantığında zaten gelir artışı sadece adwort de olur reklam vereni teşfik etmekten geçer lakin 16 gavuru bunu yapacak kapasitede değil cunku hırsız odemesi gereken parayı ödemiyor buda onlara kar olarak kalıyor. ha bu arada sıpamı bitirmiyorlar sadece taktik değiştiriyorlar cunku kendileride spam yapıyor googleden aldıkları maaşın 10 katını onlarda spamyaparak kazanıyor.

kim 50 adsense dedi ben max 10 adsense dedim . 1 adsensedn 10 tl kazanıyorsanız bu yntemi kullanmayın zaten ben adsense başı en az 100 150 den bahsediyorum.

.

kim 50 adsense dedi ben max 10 adsense dedim . 1 adsensedn 10 tl kazanıyorsanız bu yntemi kullanmayın zaten ben adsense başı en az 100 150 den bahsediyorum.

hocam ne farkedecek 10 yada 50 ;) sonuçta multi uyelikde ban sebebi

hocam ne farkedecek 10 yada 50 ;) sonuçta multi uyelikde ban sebebi

ben şuan 4 adsenseyle çalışyıorum 3 ay atlattım 4 de 4 ayakta. kimseyi ikna etmek zorundada değilim ben yardım etmek bir ümit olduğunu dahada geliştirilebilceni anlatmaya çalıştım. iş tabikide zorlaştı yapmak istemeyen arkadaşlar bırakabilirler uğraşanlar daha fazla kazanırlar çünkü artk çok azaldık

ya deneyen dener işe yaramadığını iddia eden de denemez.. şu son zamanlarda foruma gelen üyeler baltalamaktan başka bir iş yapmıyor. emeğe saygı biraz. işe yaramıyorsa yaramasın kimse bir şey kaybetmez. sırf algı yaratıp kimse öğrenmesin diye post atanlar var..

Eskiden forumda spam deyince başka bir kanalı botlarla kopyalamak anlaşılıyordu, copyright ihlali yapan her kanala spam deniyor şimdilerde, bence bu yanlış. Spam dediğin aynı videoyu yüzlerce kez kopyalamaktır, sadece copyright ihlali yaparak özel kategori çalışan adam zaten sofistike çalışıyordur, engellere karşı çözümler geliştirebilir. Ancak bizim bildiğimiz anlamda spam bitmiştir. Öyle kanallara videoları kopyalayıp doldur at yapanlar boşa kürek çekerler. Emek, para kaybederler üzerine de stres. Bitti o devir çünkü, kalkıp insanlara boş yere ümit vermek çok yanlış.

ben şuan 4 adsenseyle çalışyıorum 3 ay atlattım 4 de 4 ayakta. kimseyi ikna etmek zorundada değilim ben yardım etmek bir ümit olduğunu dahada geliştirilebilceni anlatmaya çalıştım. iş tabikide zorlaştı yapmak istemeyen arkadaşlar bırakabilirler uğraşanlar daha fazla kazanırlar çünkü artk çok azaldık

Hocam senin mantıgınla adsansenin içinde kanal olmazsa adsanse banlanmıyormu demek istiyosun yani?

hocam benim mantığımda adsendeden adsenseye kanal taşımak demek o kanalın sahibinin değişmesi demektir bundan dolayıda taşınan kanal artık eski adsenseye etki etmiyor demek istiyorum olayın özü bu.

tüfekte mermi bitti allahtan yanıma çakı almışın elime aldım çakıyı atladım aslanının üstüne tak tak tak indirdim aslanı
ziyaaa

Bende ilk başta mantıklı bulmuştum fakat biraz artı eksi yönden bakınca zor.

Şimdi risksiz kategori bulmak en mantıklısı + Kaç gün sonra adsenseye ekleyeceğizde para kazanacağız.
Birde Telif yedikten sonra adsenseden adsenseye taşıyacaksak, zaten diğer adsenseye taşıdıktan 1-2 gün sonra Para kazanma uçacak, Tek telifte 1-2 güne para kazanma gidiyor.
Eğer telif yedikten sonra diğer adsenseye bağlarsak vede $ sönerse o kanalı zaten silmemiz lazım.
Diğer adsense her türlü %90 patalayacak.

Birde şu risk var diyelimki Telif yedik ve para kazanma gitmedi, diğer adsensede direkt spamdan vs kapanırsa ikinci adsenseye aktardığımız kanal ilk adsenseden atılırsa ilk adsenseye düşerse oda spamdan uçabilir.

Yani risk budur.
Herkes istediği riski almakta tabiki serbest.

Bende ilk başta mantıklı bulmuştum fakat biraz artı eksi yönden bakınca zor.

Şimdi risksiz kategori bulmak en mantıklısı + Kaç gün sonra adsenseye ekleyeceğizde para kazanacağız.
Birde Telif yedikten sonra adsenseden adsenseye taşıyacaksak, zaten diğer adsenseye taşıdıktan 1-2 gün sonra Para kazanma uçacak, Tek telifte 1-2 güne para kazanma gidiyor.
Eğer telif yedikten sonra diğer adsenseye bağlarsak vede $ sönerse o kanalı zaten silmemiz lazım.
Diğer adsense her türlü %90 patalayacak.

Birde şu risk var diyelimki Telif yedik ve para kazanma gitmedi, diğer adsensede direkt spamdan vs kapanırsa ikinci adsenseye aktardığımız kanal ilk adsenseden atılırsa ilk adsenseye düşerse oda spamdan uçabilir.

Yani risk budur.
Herkes istediği riski almakta tabiki serbest.

hocam onu anlatıyorum kaç defa yazdım. siz bir kanalı diğer adsenseye bağladığğınız zaman artık eski adsenseyle hiçbir alakası kalmıyor. o yüzden çöp adsense isimli bir adsense oluşturdukya. . eski adsenseye etki etmiyor. kanalın sahibi değişmiş oluyor. biz adsense de kendi kanallarımızdan sorumluyuz başka adsenseye geçtiği an o bağlantı kopuyor. kanalı silerseniz bağlantı kopmuş olmuyor .kapanır demişsiniz kapansın diyediğer adsenseye atıyoruz zaten telifli kanalı . 2. adsense bir nevi kara delik orda patlayan dinamit dışarı etki etmiyor.

hocam onu anlatıyorum kaç defa yazdım. siz bir kanalı diğer adsenseye bağladığğınız zaman artık eski adsenseyle hiçbir alakası kalmıyor. o yüzden çöp adsense isimli bir adsense oluşturdukya. . eski adsenseye etki etmiyor. kanalın sahibi değişmiş oluyor. biz adsense de kendi kanallarımızdan sorumluyuz başka adsenseye geçtiği an o bağlantı kopuyor. kanalı silerseniz bağlantı kopmuş olmuyor .kapanır demişsiniz kapansın diyediğer adsenseye atıyoruz zaten telifli kanalı . 2. adsense bir nevi kara delik orda patlayan dinamit dışarı etki etmiyor.

Ben kanal değil adsense kapanırsa dedim.
Diğer adsense kapanırsa ilk adsenseye atma riskide doğuyor kanalda.

hocam adsense kapansada etki etmiyor. iki adsense arasında bağlantı diye bişrey söz konusu değildir. iki adsense 2 farklı kişi demektir. ancak ipden girildiyse o adsenselerin açıldığı yutube kanalları kapanır budan dolayıda adsense spama düşüp kapanır. vds kullandıysan bağlantı kalmadığı için etkilenmez. bende etmedi .
4 adsensede denendi 4ündede kapanamdı .

"6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ."
bu yazdığında sağlam kalan adsense daha üretilmedi. dandik eşleşen yüzünden kaç kanalım kapandı. senin dediğinin yapılması intihar gibi olur.

"6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ."
bu yazdığında sağlam kalan adsense daha üretilmedi. dandik eşleşen yüzünden kaç kanalım kapandı. senin dediğinin yapılması intihar gibi olur.

hocam ilelde silcem diyosan ozaman önce diğer adsenseye geçirip çöp adsensede silersin

tabı bıtmemıstır devam edın ne yukledıgınızı bılmeden youtube u çöp etmeye calisin sakın akıllanmayın tabıkı hepımız spam yapıyoruz ozgun calısıanımız yok malesef ama gunde 100 video yuklemek ne oluyor hepımızın bır kazanc kapısı var neden bu kapıyı kapatmaya ugrasıyosunuz boyle yapmaya devam edersenız daha ne kadar ekmegını yemeyı dusunuyosunuz bu akılla gıdersenız sadece 1 yıl daha sonra ne youtube kalır ne daily

hocam neden orda sileyim? zaten olmuş patates. elimde kalmış.

hocam anlatıyorum ya okumuyorsun ya anlamyorsun. kanalı silmen seni kurtarmıyor. silsende silmesende adsensen gider. kanalı sildiğinde kanal kimn adsensesine balıyken silindi senin . oazaman senin adsenseni etkiliyr. ama çöp adsensenin içine atıp silersen sen bir nevi o kanalı başkasına satmış devretmş olyorsun. ozaman orda ister kapansın ister sen sil eski senin adsensene kesinlikle etki etmiyor. kesinleşen para etlilenirmi kesinti ne kadar olur o başka mevzu

7: (eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)

bu doğruysa çok şey değişir 29 gün çöp adsensede beklet ayın 30unda sağlam adsenseye çek kesinleşince kanalı tekrar çöp bir adsense bağla :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri