Spam bittimi yoksa spam çalışmaya devam eden varmı?

işi bilen parayı götürüyor hala
özellikle şu 2 ayda çok iyi para kaldıranlar olduğunu hissediyorum :D

Çok fazla telif geliyor hem de acayip şekilde bu iş baya zorlaştı..

ağzımı ayrı açayım ama son 3 aydır adsense banlansaı ve kanal kapanmsı çok azaldı bu yüzden millet seviniyor güncelleme bence yakındır aman dikkat çok bel bağlamayın günü yaşayın

İyi kanal ların var ise yerli partner hubları alıyor 5-10-50-60 bin izlenimli kanallarıda ben alan partner göremedim Alan var idi stem digital bunlarda kaç aydır ödeme yapmıyor İ...ler bahane arıyormuş ödeme yapmamak için Şimdi eşleşen geçmek zorlaştı yeni başlayan biri kolay kolay eşleşen geçemez hatta imkansıza yakın diyebılırım Ayni şekilde mail açmak da çok zor Zor ama şimdilik imkansız değil yarın öbür gün ne olur bilemem Bana göre şimdi en iyi tarafı youtube mi önlem aldı F...çılar mı kayboldu bilemiyorum ama rakipler ve aşşalık insanlar kolay kolay kanal kapattıramıyor

ne bitmesi güllük gülistanlık herşey yeni başlamış gibi ben böyle rahat güzel bi zaman görmemiştim :D

eskisinden iyi durumda cidden (bitti kardeş açız :D)

Youtube şu durumda iken bu kadar kolaylık varken ünlem kalkmışken para kazanamayan adam bıraksın zaten.

Eski spam olayı bitti. Fixlenmedik yöntem kalmadı nerdeyse. O yüzden spam konusunda paylaşımlarda bitti gibi... Yoksa genel anlamda spam bitmedi. Yeni yöntemler, yeni teknikler, yeni içerikler vs... şeklinde spam devam ediyor.

Arkadaşların dedği gibi Türkiye şartlarında en iyi iş yine bu iş. Kim nederse desin...

Bugün gözüme çarpan bir paylaşım herşeyi açıklıyor aslında.

88gJAW.png

hocam bunu yt için mi yazdın yoksa diğer patronlar için mi?

konuyu okurken en çok kafama takılan sorulardan biri kim ciddi yazıyor kim espiri yapıyor bunu anlamak en önemlisi galiba

Yaw bitti dien beyler nasil bitti zorlasti dielim..tamm mategorimizi soylemeyiz ekmegimi bolmeyiz tamm:)spam bitti demekte yanlus bitmedi..bitse ben odeme almam.ayrica ozgun tamm super ama iki ozgun kanalim vardi turkce bos okdar abone kazan izlenim al bos para yok.kitle olsa neolur .gunluk milyon izlenmeyn tr kanalindan is cikmaz.oyuzdn spam iyi..gonul ister ingilizce icerikli ozgun yapalim tutsun panik halde aylar gunler gecmesin ama olmuo iste.spam yapioz oyuzden.3 5 gun tuttu tuttu.sonra 3 5 gun alacagimizi aliriz sonra zaten ya kendi gider ya sen silersin..
Kesinti cok oluo o ayri mesele.

Spamcıların %90 ı için bu iş bitti.
Kalan %10 u ise zirveye oynuyor.

Spam hep var ama karşılığında para varmı ?.
Google vergi baskınlarına ugradığında ciddi biçimde eski hesaplar, adsenseler, bazı kanallar sebepsiz yere kapanmaya başlıyor. Sanırımki vergi kaçıran google, Dünya geneli kayıtları silme yöntemini öğrenmiş ;) kapanan hiç birkaydımıza giremiyoruz.

Onun haricinde spam hep var, olurda. Ama sahte şikayetler ve telif hakkını arayan firmalar youtubede çoğaldıkça, 1 ay bekleyip, youtubedeki hesabındaki parayı cebine atmak zorlaşıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri