spam çalışma için bu fikir faydalı olurmu

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar,
şimdi ben 2 3 haftadır nicheye başladım, seçtiğim niche kelimeler cep telefonlarıyla alakalı kısacası, şimdi bu seçtiğim cep telefonlarıyla alakalı kelimeler için video falan arıyorum, kaç gündür doğru dürüst kanal bulamadım,
youtubda böyle binlerce kanal var yani sürüyle belki milyonlarca kanal var
ancak bu kanalların hepsi yüzde yüz özgün kanallar

şimdi arkadaşlar birkaç gündür ister istemez özgün kanallar kopyalamak durumunda kaldım ve kopyaladımda niche açısından iyi sonuç aldım, bu esnada kanallarım telif yedi ben yenilerini açtım yani devir daim yaptım

şimdi diyorum ki arkadaşlar bu kopyaladığım videolara şöyle bir açıklama girsem sizce faydalı olurmu, videoların açıklama kısmına bu video xxx kanala aittir
yada bu videonun orjinal kanalı xxx dir vs şeklinde
gibi şeyler yazsam sizce faydalı olurmu yani faydalı olurmudan kasıt belki videoların sahipleri bu açıklamaları görürde belki telif atmaz

yine telif verirler önce o kişilerle iletişime geçmen daha doğru olabilir

tek söliyeceğim şey youtubede genel anlamada herkes para kazanır oyüzden insanlar video çekerler yada herhangi bir etkinlik yaparlarki videolar hit alsun ve reklamlar tıklansın şimdi sence sen özgün çekdiğin bir videoyu koysan ve o vide sende 100 izlense ve senin dediğin şekilde ben alsam ve bende 10.000 izlense ne olur sence,? o yüzden bence mantıksız birde o aldıgın kişi hesep kesinleşmesinden önce telif atsa hepsi onun hesaba geçer.

1 aydan beri bu işle uğraşıyorum biri gelip benim özgün videolarımı alsa ve açıklamasına bu video şu kişiye ait dese bile ben kabul etmezdim çünkü videolardan benim kazanacağım paraya ortak oluyor derdim.Sanırım herkes böyle düşünür :)

mrb arkadaşlar,
şimdi ben 2 3 haftadır nicheye başladım, seçtiğim niche kelimeler cep telefonlarıyla alakalı kısacası, şimdi bu seçtiğim cep telefonlarıyla alakalı kelimeler için video falan arıyorum, kaç gündür doğru dürüst kanal bulamadım,

şimdi arkadaşlar birkaç gündür ister istemez özgün kanallar kopyalamak durumunda kaldım ve kopyaladımda niche açısından iyi sonuç aldım, bu esnada kanallarım telif yedi ben yenilerini açtım yani devir daim yaptım

şimdi diyorum ki arkadaşlar bu kopyaladığım videolara şöyle bir açıklama girsem sizce faydalı olurmu, videoların açıklama kısmına bu video xxx kanala aittir
gibi şeyler yazsam sizce faydalı olurmu yani faydalı olurmudan kasıt belki videoların sahipleri bu açıklamaları görürde belki telif atmaz

Videolarina neden reklam koyuyosun diye sorarlar o zaman. O videolari paylasan adamlarin amacida para kazanmak sonucta. Kendi emek verip hazirladiklari seyden neden baskasinin para kazanmasina izin versinler? Sen verir misin yani?

birde o aldıgın kişi hesep kesinleşmesinden önce telif atsa hepsi onun hesaba geçer.

diğer söylediklerine eyvallah ama burda bir yanlışlık var kardeşim
bahsettiğin telif normal telif hakkıysa kesinlikle kazandığın para onun hesabına geçmez yani benim bugüne kadar çok kanallarım telif hakkı ihlallerinden kapandı ancak hepsinin parasını aldım

ama teliften kastettiğin eşleşme yani üçüncü tarafsa, videolar 3.taraf eşleşme vermeden önce nekadar kazandırmışsa parasını alırsın, yüklediğin videolar belli bir süre sonra eşleşen verirse, eşleşen verdikleri bu dakikadan itibaren bu videodan çıkan reklamlardan kazanılan para videoların sahiplerine gider

mrb arkadaşlar,

Dostum bu kadar ince düşünmek sana sadece vakit kaybettirir.Ben bu güne dek niche çalışıpta iyi paralar kazanmış, memnun kalmış birini nerdeyse duymadım.Varsa da işin inciğini boncuğunu ezberlemiş olman gerek.Niche konusundaki bu ısrar insanlarda neden var onu da bilmiyorum.Bu konuyla ilgili atılmış abartılı başlıklar buna sebep oluyor sanırım.

Dostum bu kadar ince düşünmek sana sadece vakit kaybettirir.Ben bu güne dek niche çalışıpta iyi paralar kazanmış, memnun kalmış birini nerdeyse duymadım.Varsa da işin inciğini boncuğunu ezberlemiş olman gerek.Niche konusundaki bu ısrar insanlarda neden var onu da bilmiyorum.Bu konuyla ilgili atılmış abartılı başlıklar buna sebep oluyor sanırım.

güzel kardeşim ben ocak 2013te bu işe başladım
bu süre zarfında birçok yöntem denedim, içlerinde bana en çok kazandıranı niche oldu
ve nicheyle alakalı forumda hep şehir efsaneleri var, yok hesabın banlanır vs hep hikaye bunlar
ocak 2013 ocak 2014 ile birlikte tam olarak bir senem doluyor
bu süre zarfında ben youtubda en kolay çalışma şeklinin niche olduğuna karar verdim
nichede çok çok izlenim almana hiç ama hiç gerek yok, günlük 1k izlenim bile yeterli oluyor, hatta kimi zaman oluyor ki günlük 600 500 izlenim bile yeterli oluyor

Forumda serkan abi yani muslera06 nın bizzat dediği bişey vardır
bende aynen katılıyorum
yani yeni başlayanlara kesinlikle bende aynen serkan abi gibi nicheyi tavsiye etmiyorum, bunu serkan abi de birçok kez demiştir
yani yeni başlayanlar hemen direk nicheye başlarlarsa büyük ihtimalle sonunda bu youtub işinden hemen soğurlar
neyse bu konu uzar gider

nicheyle alakalı forumda bir sürü konu var, şu iki konu anlattıklarımı çok iyi özetliyor
http://www.ytpara.com/youtube-niche-calismalari/1185-az-ama-oz-nisan-kazancim-niche-niche.html

http://www.ytpara.com/youtube-niche-calismalari/2093-yeni-niche-calismam.html

neyse arkadaşlar konuyu açıp zamanınızı aldığım için k.bakmayın
kararmımı verdim videoya hiç böyle açıklamalar falan bişey yazmıycam
yazmam durumunda milletin kanallara abone olma olasılığı azalır
neyse kanallar artık gittikleri yere kadar, onlar kapatsın ben yenisini açarım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri