F
fth
Guest
organık değil diyipte kapatmasın sonra youtube?
Sen imlemeyi kendi sitene yapmıyorsun o yüzden sorun yok. İmleme yapılan site youtube. Sen eğer tutupta yeni açtığın bir siteye bu şekilde imleme kasarsan dediğin olur..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
organık değil diyipte kapatmasın sonra youtube?
Dediklerine katiliyorum ustad bu gercek ve dogru.Ama spamda'da tbm ler yuksekOzgunden guncelden kalir yanida yok hani ama dediklerin aslinda bu iste uygulanmasi greken hepsinin yapmasi gereken bir is [MENTION=3272]fth[/MENTION] ustad'da belirtmis ne oldugunu bu ikinizin dedigi gibi calisilmali esas bu iste ama ugrasmayi sevmiyoruz,sevmedigimiz gibi sorun oluncada isyan ediyoruz.
Ya bunu kabullenip isyan etmeyeceksin kanal patladiginda para kaznama gittiginde,yada sizin dediginiz gibi calisip az ama oz uzun vadeli kazandiracak skeilde calisacaksin.Bu bu isteki en onemli yol ayrimi birini secip,ve hangisi olursa olsun sectiginiz yolda pes etmeden bikmadan sabrederek devam etmeniz gerekiyor.Illaki bir yerde meyvelerini toplarsiniz.
Bir de alınganlıklar çok fazla Türk milleti olarak mizah anlayışımız Avrupa dan geride öylesine söyledim hacım kırdıysak affola.
Yokya ne alakasi var gayetde guzel konu,amac spam cozumu olmasada fikir alisverisi tarisma bilgi edinebilme yada yeni girenlere bir one bilgi gibi birsey.Açtığım konuyu isyeaan olarak algılamamışsındır umarım abi, sadece tartışalım ve önümüzü görelim istedim yoksa kanallar kapandığında ben de üzülmedim beklenen süreçti, varolan riski baştan kabul ederek girdik Spam işine.
Sen imlemeyi kendi sitene yapmıyorsun o yüzden sorun yok. İmleme yapılan site youtube. Sen eğer tutupta yeni açtığın bir siteye bu şekilde imleme kasarsan dediğin olur..
Buda bir yöntem fakat geçici. İmleme kalıcı yöntemdir.şöyle nasıl olur? face sayfası yapıp videoları oraya atıp oradan izletme getiremezmiyiz?
Buda bir yöntem fakat geçici. İmleme kalıcı yöntemdir.
Hiçbir fikrim yok ki. Para kazanmanın kapanmasını bile Alex'e sorup öğrendim. Binden fazla kanal var para kazanmaya kapanan yok.
Bir aralar biz Türkiye'de "Yandım Allah, SPAM'dan 130321293 adet kanalım banlandı." derken 06 çıkıp valla benim hiçbir bilgim fikrim yok diyordu da sinir oluyordum.
Diğer kaliteli spamcılardan farklı olarak tek yaptığım az video yüklemek olsa gerek.
100'ü geçmez.
100'ü geçmez.
100*1000 = 100 bin video eder...Hiç mi teliftir, ücüncü taraftır ugramıyor size ?
Monetization'ı açık olmayan bir sürü kanalım var. Bir tanesinde 23 bin video birikti
Tabiki o kanalım Adsense ile ilişkilendirilmemiş durumda. Ayrıca tabiki video görünürlüğü public değil.
Deli gibi video atmadığım için rahatlıkla kros çek yapabiliyorum.
Günde 50 kuruş getirmez. Bazıları haftada getiriyor o parayı. Kanal sayım şaşırtmasın çok kazanan birisi değilim. Eylül 9 bin TL, Ekim 4500 TL kazandım.
Yani bu kanal sayısına göre çok kazanmıyorum. Premium kazanan ilk on içinde değilimdir Türkiye'de. Daha az kanalla daha fazla kazananlar vardır.
Kasım ayı gelirim ise Ekim'den de düşük gelecek. Anlayamadığım bir şekilde TO sorunum var. Bunu da son üç günde aştım sanırım.
Netice olarak ne yaptığımı bilemiyorum para kazanmaya kapanmaması için kanalların. Az video atarım. Bir de süper düper şekilde kanalların spamdan kapanmasının önüne geçme yollarını bilirim.
Monetization'ı açık olmayan bir sürü kanalım var. Bir tanesinde 23 bin video birikti
Tabiki o kanalım Adsense ile ilişkilendirilmemiş durumda. Ayrıca tabiki video görünürlüğü public değil.
Deli gibi video atmadığım için rahatlıkla kros çek yapabiliyorum.
Günde 50 kuruş getirmez. Bazıları haftada getiriyor o parayı. Kanal sayım şaşırtmasın çok kazanan birisi değilim. Eylül 9 bin TL, Ekim 4500 TL kazandım.
Yani bu kanal sayısına göre çok kazanmıyorum. Premium kazanan ilk on içinde değilimdir Türkiye'de. Daha az kanalla daha fazla kazananlar vardır.
Kasım ayı gelirim ise Ekim'den de düşük gelecek. Anlayamadığım bir şekilde TO sorunum var. Bunu da son üç günde aştım sanırım.
Netice olarak ne yaptığımı bilemiyorum para kazanmaya kapanmaması için kanalların. Az video atarım. Bir de süper düper şekilde kanalların spamdan kapanmasının önüne geçme yollarını bilirim.
İnanmayabilirsin güzel kardeşim. Ben de kendimi mukayese ettiğim zaman çok kazanıyorum demiyorum zaten. Sadece para kazanmaya kapatılmayı yaşamıyorum diyorum.
Ben de kanallardan senin söylediğin kadar para kazanıyorumdur zaten. 3 - 5 dolar. Hatta son ay ortalamam ayda 2 dolar gibi duruyor.
Tam olarak beni yalancılıkla itham ettiğin noktayı söylersen daha rahat anlaşırız.
hocam ben simdiye kadar hic az video atib cok para kazanan birisine rast gelmedim ve dogrusu bunun mumkun olacaginada inanmiyorum neden derseniz kisaca anlatayim.senin bin kanalin olsada her kanala ayda 100 video atsan cok kazanamassin,cunki atdigin videolarin cok izlenmeyeceyi belli cunki yt to yt videolari yani onceden izlenilmis bir video.ben 12 kisilik bir ekiple,kisi basina 30 kanal spamda az videoyla ne kadar kazanmak olur diye 2 aylik calisma yaptik birinci ay her kanala 100 video atdik ve ay sonu her kanaldan 5$ bazilarindan 3$ geldi ilk ayda bu kadar oldu 2-ci ayda 250 video atdik ve sonuc 30$ oldu cunki kanalda toplamda 350 video vardi,yani su mantiga geliyoruz cok video cok parabundan aksini soyleyene aldirmam pek(ustune alinma)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.