Spam Olayına Çözüm Bulabilen Oldumu ?

arkadailar heryere yazıyorum yine yazıyım bilmem çare oldumu birilerine spama düştüyseniz kaçarınız yok ip mac falan değiştirmeyin yemezler sisteme takıldığınız anda boş kanal bile kapanır çünkü bunu bilgisayarın yaptığını düşünüyorum programlanmış benim düşüncem tabi..bende de dediğiniz gbi boş kanallar bile patlıyodu hep bende kapanan kanalın birine girdim tel ile onayladım alt tarafta kanalınızın kapanmması gerektiğini düiünüyosanız bize ulaşın diye bi kısım var ordan geri bildirim yolladım 4 hesaba sabah 2 hesap açıldı mail geldi bi sorun olmadığına dair...o günden sonra açtığım kanallar hiç patlamadı şuan bi sorun yok gibi..ha şunu belirtiyim hesabı açarlar ama kanallar açılmıyor haberiniz olsun...sadece spamdan çıkmak için tabi ben çıktım mı daha bilmiyorum dediğim gibi şuan bi sorun yok gibi ama..

arkadailar heryere yazıyorum yine yazıyım bilmem çare oldumu birilerine spama düştüyseniz kaçarınız yok ip mac falan değiştirmeyin yemezler sisteme takıldığınız anda boş kanal bile kapanır çünkü bunu bilgisayarın yaptığını düşünüyorum programlanmış benim düşüncem tabi..bende de dediğiniz gbi boş kanallar bile patlıyodu hep bende kapanan kanalın birine girdim tel ile onayladım alt tarafta kanalınızın kapanmması gerektiğini düiünüyosanız bize ulaşın diye bi kısım var ordan geri bildirim yolladım 4 hesaba sabah 2 hesap açıldı mail geldi bi sorun olmadığına dair...o günden sonra açtığım kanallar hiç patlamadı şuan bi sorun yok gibi..ha şunu belirtiyim hesabı açarlar ama kanallar açılmıyor haberiniz olsun...sadece spamdan çıkmak için tabi ben çıktım mı daha bilmiyorum dediğim gibi şuan bi sorun yok gibi ama..

Kullandığınız tarayıcıya cookie falan bırakmasın google :D Format atıp yeniden deneyin birde.

benimde 100 kanal kapandıydı toplu youtube hesabı kapatmışlar

Beyler bence bunun %100 bir çözümü yok youtube aklına geldikçe kapanıyor hiçbir ihlal yapmadığım halde yine kapattı kapanmayan kanallarda onaylı kanallar zaten yani kapanmalara alışın çok kanal çalışıyorsanız buna mahkumsunuz kafam beynim uyuştu o kadar emek verdik hiçbir hileye hurdaya bulaşmadım adam akıllı hiçbir sebep sunmadan yine kapattı eskiden 1-2 yıllık kanalara imtiyaz tanıdğını kapanmayacağını düşünüyordum 4 gün önce 2 senelik yabancı magazin içerikli müthiş izlenimli bir kanalı da kapattı çare yok çözüm yok kapanmayanların nasıl oluyor bilinmez !!

Beko şunu yap:

Günde en fazla 1 yeni kanal aç.
Diyelim ki 15 kanalın oldu.
Her gün her birine 15 er video at.
Kanal sayın zamanla arttıkça günlük yüklediğin videolar da artacaktır.

Bu şekilde hiç sorun olmayacak

hemen deniyorum hocam bilgiler için çok sağolun

önemli not:
Geçenlerde bir kanalım kapandı. Diğer kanallarımı kontrol edeyim dedim onlarında kapanmıs olduklarını gördüm. Aslında spam gibi şeyler yapmıyordum ve kapanmıs olmalarına anam veremedim. Tarayıcımdaki kayıtlı tüm cookieleri temizleyerek tekrar giriş yaptım ve aslında sadece bir kanalımın kapanmış oldugunu ve sonradan kontrol ettiğim kanallarda bir sorun olmadığını gördüm. Sizde toplu kanal kapanmalarında tarayıcı cookielerini temizleyerek tekrar deneyin derim.

[MENTION=1462]Bekir[/MENTION] Kardeşim Geçmiş olsun

Şuanda Forumda şükür ki bir kişi Ban için konu açıpt Bot yüzünden banladım demedi valla duygulandım :D

ben ban yemedim Neden? çok tuhaf ytkazan kullanıyorum spam yapıyorum nafile Google banlamıyor beni

Aynı anda 2 kanala aynı videoları botla attım kanalın birine :
-----Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı xxxxxx YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py? answer=92486&hl=tr-TR adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.---- mesajı geldi .şimdi yeni kanal açamazmıyım android telefondan açıyordum .

size ait tek ip den tek hesap açarsanız sorun olmayacaktır fakat proxy programlarıyla vs ile açarsanız en fazla proxy sağlam ise 1 ay gider sonrasında topluca kapanır tarafımca denenmiştir ayrıyeten bir kanala bir anda 500 600 video atmanınca spama davetiye çıkardığının kanaatindeyim her gün 1 ip den 1 hesap açıp 150 200 video atıp bırakıyorum 1 haftadır birşey olmadı daha tabi ilerisini bilemeyiz :)

Youtube format atılmasına rağmen,ip değiştirmesine rağmen nasıl oluyorda bizim olduğumuzu anlıyor?

ACABA Chrome sayesinde Hard Disc serialini mi alıyor?O kadar ileriye gitmezler diyorum ama olur mu olur.

Youtube format atılmasına rağmen,ip değiştirmesine rağmen nasıl oluyorda bizim olduğumuzu anlıyor?

ACABA Chrome sayesinde Hard Disc serialini mi alıyor?O kadar ileriye gitmezler diyorum ama olur mu olur.

Hocam kanalını adsenseye bağladığın anda senin olduğunu anlıyor. Mümkünse kanallarına videoları attığında para kazanmayı aç ama kanalları hemen bağlama belirli bir süre geçsin yavas yavas kanalları bağlarsın.

Büyük fırtına yaklaşıyor hissine kapıldım :(

bende öyle.çünkü şu sıralar youtube sayfa ulaşımı baya sıkıntılı çok yavaş çalışıyor veya 500 server cart curt hatası ile beyaz sayfa geliyor ayrıca para kazanma yine aktif olmaz oldu.pasif ediyorum aktif ediyorum nafile,olmuyor.sorun sade bendemi aceba ?

işte aynen öyle oluyor :D
Bundan sonra Firefox kullanmayı düşünüyorum.Chrome çok iyi ama gizlilik konusunda endişelerim var.

Hocam kanalını adsenseye bağladığın anda senin olduğunu anlıyor. Mümkünse kanallarına videoları attığında para kazanmayı aç ama kanalları hemen bağlama belirli bir süre geçsin yavas yavas kanalları bağlarsın.

Hocam kanalların ömür süresi artık eskisi gibi uzun değil.Yani mesela açtın kanalı adsenseye bağlamadan kanalların gümleyebiliyor.

tek bi kanal spama düşse bile sanırım adsense bağlantısından diğer bağlı olan kanallarıda götürüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri