Spam Olayına Çözüm Bulabilen Oldumu ?

bu sabah toplam 72 adet kanalım bi anda kapatıldı. geriye 95 adet kanal kaldı. bakalım onlar ne zaman patlayacak

bu sabah toplam 72 adet kanalım bi anda kapatıldı. geriye 95 adet kanal kaldı. bakalım onlar ne zaman patlayacak

Büyük geçmiş olsun, ne kadar aktiftiler acaba ? açılırken ne üzerinden alınmıştı ard ardamıydı seri şeklinde gibi miydi yani.

Büyük geçmiş olsun, ne kadar aktiftiler acaba ? açılırken ne üzerinden alınmıştı ard ardamıydı seri şeklinde gibi miydi yani.

kendim açmıştım. son 1-2 ayda açtığım kanalların bazıları gitti. seri kanallar değildi aynı günde 2-3 kanal açıyordum. 3 farklı pc kullanıyorum ve botla yükleme yapıyorum. özellikle alt kanalların çoğu kapandı.

günlük olarak çok aşırı yükleme yaptıktan sonra spam diye kapanma yaşıyorum. bunu 3. kez yaşıyorum. sanırım bu şekilde kazanmaya alışmamız gerekecek.

geçmiş olsun benimde gece 20 tanesi gitti tuaf olan geriye kalanlar patlamıyor 1 ay önce 100 tane kanaldan 30 40 tanesi kaldı şuanda hala aktif onlar nasıl bir hesap kapama anlayışı var bilmiyorum

geçmiş olsun benimde gece 20 tanesi gitti tuaf olan geriye kalanlar patlamıyor 1 ay önce 100 tane kanaldan 30 40 tanesi kaldı şuanda hala aktif onlar nasıl bir hesap kapama anlayışı var bilmiyorum

toplamda 100den fazla kanal spamdan kapandı. her birine ne yüklediğimi,ne kadar video ne kadar sıklıkta yüklediğimi, nasıl tel onaylattığımı ve nereden kanalları açtığımı inceledim. mantıklı bir sonuç bulamadım. şundan dolayı oluyor diye birşey diyemiyorum.

toplamda 100den fazla kanal spamdan kapandı. her birine ne yüklediğimi,ne kadar video ne kadar sıklıkta yüklediğimi, nasıl tel onaylattığımı ve nereden kanalları açtığımı inceledim. mantıklı bir sonuç bulamadım. şundan dolayı oluyor diye birşey diyemiyorum.

aynen yani en azından neden kapattıklarının sebebini yazsalar keşke :)

2 senedır serı kanal acıyorum ıhtarlar dısında bı kapanma yasamadım.siz yukle koy kenara yapıyosunuz galıba. ben normal ilgilenıyorum. kacak hesap almıyorum telefon onaylamasını elımle yapıyorum bi sorun cıkmadı suana kadar Allaha sukur

2 senedır serı kanal acıyorum ıhtarlar dısında bı kapanma yasamadım.siz yukle koy kenara yapıyosunuz galıba. ben normal ilgilenıyorum. kacak hesap almıyorum telefon onaylamasını elımle yapıyorum bi sorun cıkmadı suana kadar Allaha sukur

çözüm aslında o fakat bu işte iyi kazanmanın sırlarından biride çok fazla video ve kanala sahip olmak. yüzlerce kanala tel onayını kendi telefonumdan yapmam imkansız.

bizim yaptığımız şekilde anlık kazanç sağlayabiliyoruz. kanallar kapatıldığı için sabit kazanç elde edemiyoruz.

yüzlerce kanala tel onayını kendi telefonumdan yapmam imkansız.
ben bole bı ortama gırdıgımde arkadas varsa orda hemen 6 hesap acıyorum 15 dk onaylı)) yanı sızın yaptıgınızda tutunca delı para getırıyoda.siz yıne 100 tane atmısınız ben bı kanala bı anda 617 tane atmıstım.tag gırmeyınce bı işe yaramadı 1 ayda 6 k olmustu.tabı ozamanlar toplu tag yazma yoktu bıde benım vıdeolar karısıktı. arastırıp yolunu bulunca 3 k ızlenmeye 9 dolar neyıne yetmezkı bi kanaldan. partner işi guzel denemek lazım...

aslında tam emin olmamakla birlikte youtube to youtube aşırı yükleme yaptığım anda spam olarak algılıyor. farklı sitelerden günde +1k aktarma yapsamda sıkıntı olmuyor fakat ytube to ytube biraz fazla yüklendiği anda kanallar kapanıyor. bende tek ortak özellik bu spam olaylarında.

aslında tam emin olmamakla birlikte youtube to youtube aşırı yükleme yaptığım anda spam olarak algılıyor. farklı sitelerden günde +1k aktarma yapsamda sıkıntı olmuyor fakat ytube to ytube biraz fazla yüklendiği anda kanallar kapanıyor. bende tek ortak özellik bu spam olaylarında.

1kanala gecen ay yt to yt 14k video attim 4gunde hala duruyo

Benim de izlenimim yt to yt yüklenen videolarda sıkıntı var. Geçen ay yuklediklerim duruyor ama bu ay açtığım kanallar 1 gün dolmadan kapanıyor. Hatta gecen ay vds ye indirdiğim videoları attım dün yeni kanala aynı şekilde kapanmış. Bununla da kalmıyor o tarayıcı da açık olan hesapların tümü kapanıyor. Alt kanallar da dahil.

botla otomatik mi çektiniz yoksa vdsle video yükle kısmından mı attınız?

Rahmetli databilim botuyla cekmistim gun 4+ $ getirisi var ihtar bile gelmedi :-O

---------- Mesaj saat 14:46:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:41:53 civarında gönderildi. ----------

Benim de izlenimim yt to yt yüklenen videolarda sıkıntı var. Geçen ay yuklediklerim duruyor ama bu ay açtığım kanallar 1 gün dolmadan kapanıyor. Hatta gecen ay vds ye indirdiğim videoları attım dün yeni kanala aynı şekilde kapanmış. Bununla da kalmıyor o tarayıcı da açık olan hesapların tümü kapanıyor. Alt kanallar da dahil.

Hocam bu sorunada kesin cozumu verim :-@
mac degistir
ip degistir
cerezleri sil
tor browser indir
tor agina baglan (hamachi gibi)
Kanali ac hic bisi olmuyo %99 basari sagliyo
(bu arada benim forumdaki tbm 0.10$ olmus)

Vds kullanıyorsanız ipiniz kara listeye girmiştir aynısı bende oldu 1 gün geçmeden kanallar kapanıyordu. İp adresinizi temiz bir ip adresiyle değiştirmelerini isteyin. 1-2 Tl gibi bir tutara değiştiriyorlar.

ben pek anlamam spam işinden ama şöyle yapsan: vds alsan herşeyi vds üzerinden yapsan normal bilgisayarından hiçbişey yapmasan? vds varsa da başka bi vds alsanız,ayrıca mac adresi değiştirip,format atsan,olmazsa internet bağlantını değiştirsen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri