Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu sabah toplam 72 adet kanalım bi anda kapatıldı. geriye 95 adet kanal kaldı. bakalım onlar ne zaman patlayacak
Büyük geçmiş olsun, ne kadar aktiftiler acaba ? açılırken ne üzerinden alınmıştı ard ardamıydı seri şeklinde gibi miydi yani.
bu sabah toplam 72 adet kanalım bi anda kapatıldı. geriye 95 adet kanal kaldı. bakalım onlar ne zaman patlayacak
geçmiş olsun benimde gece 20 tanesi gitti tuaf olan geriye kalanlar patlamıyor 1 ay önce 100 tane kanaldan 30 40 tanesi kaldı şuanda hala aktif onlar nasıl bir hesap kapama anlayışı var bilmiyorum
toplamda 100den fazla kanal spamdan kapandı. her birine ne yüklediğimi,ne kadar video ne kadar sıklıkta yüklediğimi, nasıl tel onaylattığımı ve nereden kanalları açtığımı inceledim. mantıklı bir sonuç bulamadım. şundan dolayı oluyor diye birşey diyemiyorum.
2 senedır serı kanal acıyorum ıhtarlar dısında bı kapanma yasamadım.siz yukle koy kenara yapıyosunuz galıba. ben normal ilgilenıyorum. kacak hesap almıyorum telefon onaylamasını elımle yapıyorum bi sorun cıkmadı suana kadar Allaha sukur
ben bole bı ortama gırdıgımde arkadas varsa orda hemen 6 hesap acıyorum 15 dk onaylı)) yanı sızın yaptıgınızda tutunca delı para getırıyoda.siz yıne 100 tane atmısınız ben bı kanala bı anda 617 tane atmıstım.tag gırmeyınce bı işe yaramadı 1 ayda 6 k olmustu.tabı ozamanlar toplu tag yazma yoktu bıde benım vıdeolar karısıktı. arastırıp yolunu bulunca 3 k ızlenmeye 9 dolar neyıne yetmezkı bi kanaldan. partner işi guzel denemek lazım...yüzlerce kanala tel onayını kendi telefonumdan yapmam imkansız.
yav hocam kapanır tabi az kanal açmışsın![]()
10 ayda açıldı o kanallar. günlük 1-2 kanal açıyorum ve 3 farklı pc kullanıyorum. kanal açmadan kaynaklanmıyor farklı etkenler var.
neymiş![]()
aslında tam emin olmamakla birlikte youtube to youtube aşırı yükleme yaptığım anda spam olarak algılıyor. farklı sitelerden günde +1k aktarma yapsamda sıkıntı olmuyor fakat ytube to ytube biraz fazla yüklendiği anda kanallar kapanıyor. bende tek ortak özellik bu spam olaylarında.
1kanala gecen ay yt to yt 14k video attim 4gunde hala duruyo
botla otomatik mi çektiniz yoksa vdsle video yükle kısmından mı attınız?
Benim de izlenimim yt to yt yüklenen videolarda sıkıntı var. Geçen ay yuklediklerim duruyor ama bu ay açtığım kanallar 1 gün dolmadan kapanıyor. Hatta gecen ay vds ye indirdiğim videoları attım dün yeni kanala aynı şekilde kapanmış. Bununla da kalmıyor o tarayıcı da açık olan hesapların tümü kapanıyor. Alt kanallar da dahil.
Benim de izlenimim yt to yt yüklenen videolarda sıkıntı var. Geçen ay yuklediklerim duruyor ama bu ay açtığım kanallar 1 gün dolmadan kapanıyor. Hatta gecen ay vds ye indirdiğim videoları attım dün yeni kanala aynı şekilde kapanmış. Bununla da kalmıyor o tarayıcı da açık olan hesapların tümü kapanıyor. Alt kanallar da dahil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.