Spama Düşen Adsense (Tek Konu)

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban & Politikalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normal çalışıp spama düşenler yazarsa daha sağlıklı istatistik tutacağım da millet quize kanal basar gibi adsenseye basıyor sonra neden spama düştük diyor. bu arkadaşlar herhalde geçen yıl milletin adsense'den kaçıp quiz'e neden yığıldığını bilmiyor herhalde. adsense en sakin olduğu dönem de bile bas bas mantığından huylanırken şimdi gördüğünü indirir vaziyette bas bas şeklinde çalışanın hesabı bir ayı görmemesi normaldir.

10 gün sonra herşey belli olucak,3. pin isteyip onaylıcam.Eğer para yatarsa hala bir umut var demektir

hayır öyle değil. ayın 15 inden sonra ödeme gününe kadar her geçen gün artarak korkunç bir ban dalgası yaşanacak çünkü kasımın başında 3 aydır yaptığı şekilde hesapları spama attı. onları bırakmaz öyle.

biz ne zaman adsensenin düzeldiğini anlayacağız biliyor musun ? 30 kasım - 1 aralık tarihinde anlayacağız çünkü 3 aydır bu olayın peşindeyim ve problemin hesapların spama düşmesiyle başladığının kanısına vardım. o halde sorun burdaysa eğer bu işin bitmesi de hesapların kitlesel halde spama düşmesiyle bitecek. kitlesel halde spama düşme olayı 3 aydır her ayın son gününde ve her ayın ilk gününde yaşanıyor. eğer 30 kasım - 1 aralık tarihinde kitlesel bir spama düşme olayı yaşanmazsa tamamdır düzelmiştir.

10 gün sonra herşey belli olucak,3. pin isteyip onaylıcam.Eğer para yatarsa hala bir umut var demektir

selamünaleyküm
beyler benim adsense hesabında anormallikler başladı.Birçok arkadaşımız gibi spam çalışıp video ortası reklam sayısını yüksek tutarak 3 5 bir şeyler getirmeye çalışıyordum.Fakat son 1 aydır önceden oluşturdum kanalları adsenseye bağladığımda 1 hafta geçmeden askıya alındı maili alıyorum sizce ne yapmalıyım adsense yi bi süre nadasa bıraksam spamdan kurtulur mu ?

hesabın spama düşmemiş ama çalışma şeklin spama düşürmüş

selamünaleyküm
beyler benim adsense hesabında anormallikler başladı.Birçok arkadaşımız gibi spam çalışıp video ortası reklam sayısını yüksek tutarak 3 5 bir şeyler getirmeye çalışıyordum.Fakat son 1 aydır önceden oluşturdum kanalları adsenseye bağladığımda 1 hafta geçmeden askıya alındı maili alıyorum sizce ne yapmalıyım adsense yi bi süre nadasa bıraksam spamdan kurtulur mu ?

hayır öyle değil. ayın 15 inden sonra ödeme gününe kadar her geçen gün artarak korkunç bir ban dalgası yaşanacak çünkü kasımın başında 3 aydır yaptığı şekilde hesapları spama attı. onları bırakmaz öyle.

biz ne zaman adsensenin düzeldiğini anlayacağız biliyor musun ? 30 kasım - 1 aralık tarihinde anlayacağız çünkü 3 aydır bu olayın peşindeyim ve problemin hesapların spama düşmesiyle başladığının kanısına vardım. o halde sorun burdaysa eğer bu işin bitmesi de hesapların kitlesel halde spama düşmesiyle bitecek. kitlesel halde spama düşme olayı 3 aydır her ayın son gününde ve her ayın ilk gününde yaşanıyor. eğer 30 kasım - 1 aralık tarihinde kitlesel bir spama düşme olayı yaşanmazsa tamamdır düzelmiştir.
İlyas hocam ay basinda adsenye bagli bir kanal kapatildi. Diger kanallar ayakta kesinlesmede oldu.simdi senin yorumuna gore adsense 15 den sonra banlanacak. Yanlis mi anliyorum.

kanal kapanabilir ama hesap spama düştüyse kesin banlanacak, kurtuluşu yok. unut..

İlyas hocam ay basinda adsenye bagli bir kanal kapatildi. Diger kanallar ayakta kesinlesmede oldu.simdi senin yorumuna gore adsense 15 den sonra banlanacak. Yanlis mi anliyorum.

spam a düşüpte ödeme alan yokmu hic . fesih işe yaramıyor mu

3 aydır spama düşüp ödeme alanını ne gördüm ne duydum. eylül ayında ödemeden önce hesabını fesih edenler olmuş ama ödeme alamadıklarını söylediler.

spam a düşüpte ödeme alan yokmu hic . fesih işe yaramıyor mu

3 aydır spama düşüp ödeme alanını ne gördüm ne duydum. eylül ayında ödemeden önce hesabını fesih edenler olmuş ama ödeme alamadıklarını söylediler.

ilyas bey son günlerde spama düşme olayı oldukça azaldı,sizce rahat bırakcaklar mı bizi?

bana kalırsa bitti. ay başında spama düşürdüklerini ödeme gününden önce banlar sonra belli politikaya göre hesapları ya spama atar yada banlar.
yeni politikaları ortaya çıkmaya başladı. adamlar spamı önemli bir ölçüde disipline etmiş zaten bu saatten sonra sebebsiz spama atmalar hesap kapatmalar kendisine zarar verir.

ama yinede yılbaşına kadar beklemekte fayda var.

ilyas bey son günlerde spama düşme olayı oldukça azaldı,sizce rahat bırakcaklar mı bizi?

adsense maili ile giriş yapılamıyor. Ancak maile hiç birşey gelmedi. Yeniden o maille üye olmayı denedim olmadı. Ve adsense ödeme yöntemi bilgileriniz değiştirildi diye bir mail geldi yeniden üye olmayı deneyince. nedir anlamadım. spamdan uçtumu başkası giriş yapıp yöneticiyimi değiştirdi anlamadım gitti

hardcore spam devri kapandı. bu çoluk çocuğun yapacağı iş değil artık. ciddi sabır ve emek istiyor.

Son 2 aydır bu günlerde toplu ban dalgası başlardı. Şu an ciddi bir hareketlenme yok.

- İlk olarak belirledikleri filtreyi aşan hesaplar banlandı.
- Sonraki ay bu banlanan hesap sahiplerinin daha sert saldırmalarını engellemek için aynı şekilde filtreyi çalıştırdılar.
- Bu ay bir hareket yok.

Olası ihtimaller;
- Ya gerekli spam / gelir dengesine ulaşıldı, uzun süre rahat edeceğiz.
- Ya hedefledikleri spam / gelir dengesine yaklaştık ancak henüz aşmadık, yakın zamanda tekrar algoritmayı çalıştıracaklar.
- Ya da çıkardığımız sonuşlar doğrultusunda istedikleri şekilde spam yapıyoruz.

1. ve 3. seçenek çok iç açıcı. Ancak 2. seçenek gerçekleşirse, hem bu filtrenin kriterlerini bulmamız zorlaşacak, hem de sabır limitleri çoğu kişiyi pes ettirecek.

yapabileceğin bir şey yok. zevk almaya bak.

bakalim ortalik duzelsin yedek hesaba calismaya baslayam dedigin gibi zevk almaya bakacaz bi yerde ssk li is degil bugun var yarin yok tekrar tesekkurler. iyi gecerler ytpara ailesi.

arkadaş harika bir analiz yaptı ancak ben 1 kasımda spama düşürdüklerini ödeme gününden önce paket edeceklerini düşünüyorum. bandan ziyade hesapların spama düşmesi durunca stabil hale gelir sistem.

Son 2 aydır bu günlerde toplu ban dalgası başlardı. Şu an ciddi bir hareketlenme yok.

- İlk olarak belirledikleri filtreyi aşan hesaplar banlandı.
- Sonraki ay bu banlanan hesap sahiplerinin daha sert saldırmalarını engellemek için aynı şekilde filtreyi çalıştırdılar.
- Bu ay bir hareket yok.

Olası ihtimaller;
- Ya gerekli spam / gelir dengesine ulaşıldı, uzun süre rahat edeceğiz.
- Ya hedefledikleri spam / gelir dengesine yaklaştık ancak henüz aşmadık, yakın zamanda tekrar algoritmayı çalıştıracaklar.
- Ya da çıkardığımız sonuşlar doğrultusunda istedikleri şekilde spam yapıyoruz.

1. ve 3. seçenek çok iç açıcı. Ancak 2. seçenek gerçekleşirse, hem bu filtrenin kriterlerini bulmamız zorlaşacak, hem de sabır limitleri çoğu kişiyi pes ettirecek.

hocam 2 adsense spama düştü 1 taneside devre dışı bırakıldı bugün sabah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri