Spam'a Hayır ( Yani Hırsızlığa Hayır )

• Kullanıcı ahmettt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Show yaptığım yok. kötü söz de kullanmadım ve niye show yağayım bana bir faydası mı var posy kasmakla da işim olmaz

Ve burası Spam forumu diyen arkadaş bu foruma haksızlık yapmış oluyorsun yapma Ytpara youtube forumlarının en tanınmışı bunu diyemezsin

Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar ben 2 yıldır youtube işiyle uğraşıyorum. Biraz para kazanmıştım -1000in altında- fakat şu an konu bulmakta sıkıntı çekiyorum ve eşleşensiz video bulmakta imkansız gibi artık.
Özgün kanalım var masraflı oldu bana ama o da tutmadı. Yardımcı olmak isteyen varsa özel mesajla veya burdan yazarsa sevinirim

Hırsızlaaar hepinizden tiskiniyorum :D

Zamanlama manidar :D. Durdu durdu spam bitince konuştu adam. Bu güne kadar neden konuşmadı spamla mı meşgüldü acaba?

partner şirketine bu durumu yaz bence içeriğini korusunlar, %90 spam forumunda bunu demen ilginç olmuş :) ne kadar özgün çalışmasam da youtubeda olmayan videoları yüklüyorum inan onları da çekiyolar yapacak birşey yok fakat senin kanalın özgünse partnerin içerğini korusun bro

Show yaptığım yok. kötü söz de kullanmadım ve niye show yağayım bana bir faydası mı var posy kasmakla da işim olmaz

Ve burası Spam forumu diyen arkadaş bu foruma haksızlık yapmış oluyorsun yapma Ytpara youtube forumlarının en tanınmışı bunu diyemezsin

bu forumu kuran kişinin videolarını izledin mi?

Yani kendi çektiğimiz, haırladığımız hakları tamamen bize ait olan videolar
Gerçekten özgün çalışıp çalışmadığını nerden anlayacağız ver bakalım kanal linkini :D Delikanlılık yapıp posta koymuşsun madem öyle link vermekte zor olmaz ama tabi kanalın içine girilmiş halde olsun sonra başkasının kanal linkini falan verirsin sıkıntı olmassın

Spamda mı yapılıyor bu forum da.
İlginç :confused: Başka duyan var mı?

şuan bu Arkadaş Forum'mu Resmen Trollüyor ...:) konu kilit lütfen

Kim demiş onu bu forumun tamamı özgündür.

Konulara hiç gözgezdirdiniz mi ? Kurucusundan , adminine , modlarından en son üyesine kadar spamcı bu forum. Siz yanlış geldiniz hocam .

content kurumsal mühürünü taşımayan bütün kanallar spamdır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri