Spama yakalanmayanlar nasıl çalışıyor? Beyin Fırtınası

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
geçmiş olsun, ben de o sistemi kullanıyorum, benim de kapanıyor kanallar.

Peki onlar gerçek tel numarası değil mi? Ayrıca youtube nasıl bir telefon onayının gerçek telefon mu yoksa online tel sistemi mi olduğunu nasıl anlayabilir ki? Benim de o kafama yatmıyor.

---------- Mesaj saat 14:16:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:04 civarında gönderildi. ----------

youtube to youtube mu çalışıyorsun hocam? Ve çalışma yöntemini anlatabilir misin rica etsek?

Dostum onlar bildiğim kadarı ile sanal nolar zaten fak etmişindir numaraların sadece son rakamları farklı.Örneğin

05345678901
02
03

Bu şekil sıralı şekilde olunca ben olsam banlarım yani :)

Bu korkuyla yaşanmıyor.Ben zaten 100k face sayfası almayı düşünüyorum bu ara sadece deneme amaçlı spam a devam ediyorum farklı yollar deniyorum sonuç çıkar diye.Bulursak bi yol devam :)

Doğrusu dün kendi bilgisayarımdan 14 15 tane gmail hesabı açtım, tel onaysız. Youtubeda 150 ile 400 video arası kanallar buldum.Her hesaba en az tek seferde 150 video yükledim.Şu anda bi sorun yok.2 3 gün daha geçsin bakalım kapanan kanalım olacak mı ?

7-10 gün arası uçuyor kanallar bakalım ne kadar dayanacak sizinkiler

---------- Mesaj saat 14:25:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:20 civarında gönderildi. ----------

evet youtubeden çalışırım. ve diğer benzeri sitelerden. botlarla veya kendi pcimden çalışırım. her kanalım için farklı gmail veya turalabiyev.com sitemden mail alarak youtube açıyorum. hepsini kendi telefonumla veya aileminkiyle onaylıyorum. uzun zaman oldu şimdiye kadar bir kanalım kapandı ihtardan. ne ihtar aldım nede spamla rastlaştım. tüm yt kanallarımı açarken kendi adım soyadım ülkem bilgilerimle açarım. yt açarken sahte isimler, adresler kullanmayın. spam bi tek benzer video yayinlamaktan olmuyo sahte isim veya benzeri şeylerdende spama sokabiliyorlar. mesela şimdi chrome, firefox ve explorer her birinde bi kanalım açık aynı pc aynı ip :) ama spam felan yok

açtığın tüm kanalları sadece gerçek telefonlar ile mi onaylıyorsun hocam? Tel onay sistemleri kullanmıyor musun hiç?

şuan benim yt -yt yaptığım 4 tane kanal var fakat hepsi 4 aydan fazladır açık alakası varmıdır bilmiyorum. benim şansım mı yine bilmem ama günde 1 2 tane alıyorum ve şuana kadar spamdan hiç kapanmadı kanallar.

Dostum onlar bildiğim kadarı ile sanal nolar zaten fak etmişindir numaraların sadece son rakamları farklı.Örneğin

05345678901
02
03

Bu şekil sıralı şekilde olunca ben olsam banlarım yani :)

Bu korkuyla yaşanmıyor.Ben zaten 100k face sayfası almayı düşünüyorum bu ara sadece deneme amaçlı spam a devam ediyorum farklı yollar deniyorum sonuç çıkar diye.Bulursak bi yol devam :)

gerçek telefon onaylı kanallar, yani telefon onayının sağlam yapılmış olması çözüm gibi duruyor deneyelim Enes, akraba telefonlarına saldırma zamanı :)

yabancı forum sitesinde gördüm ama resim o kadar küçüktü ki anlayamadım, resimde adım adım anlatılıyor... bu forum sitesi dışarıya kapalı üyelere özel ve herkesi de almıyorlar..o kişiye özelden mesaj attım ama dönmedi, adwords üzerinden youtube onaylı kanal açılıyor ve spama düşmüyor zannedersem ?? bilen var mı bu yöntemi ??

merhaba hocam ben bu yontemibiliyorum ama %80 kanali kurtariyo %20 yine gidiyo

7-10 gün arası uçuyor kanallar bakalım ne kadar dayanacak sizinkiler

---------- Mesaj saat 14:25:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:20 civarında gönderildi. ----------

açtığın tüm kanalları sadece gerçek telefonlar ile mi onaylıyorsun hocam? Tel onay sistemleri kullanmıyor musun hiç?

hayir hocam hiç bir zaman kullanmadim. tel onayını youtube neden istiyor? :) adı üstünde robot olmadığını gerçek kişi olduğunu ispat etmek için. o tel onay sistemleri hepsi ytnin kara listesinde bilin bunu. zaten tanıdık çok ve her numarada 4 onay hakkı var. kanal açarken listemden bi numara alır onaylarım adamlarda yt işi yaptığımı biliyo kod gelir gelmez sms atıyorlar bana :D

Uluslar arası araştırmalar yapıyorum sonuçları buraya yazacağım siz de yapın arkadaşlar burda paylaşalım

---------- Mesaj saat 12:32:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:30:23 civarında gönderildi. ----------

şunu bir inceleyin:

https://support.google.com/accounts/answer/1144110?hl=en&ref_topic=2401957

buda türkçesi bunla alakalı değil zaten bu spam olayı son 1ayda faliyet gösterdi ben 2 3 ay önce bi kanala 2 bin 3 bin video atıyodum kapanmıyodu kapanırsa telifden gidiyordu yeni bi sistem galiba bu

https://support.google.com/accounts/answer/1144110?hl=tr&ref_topic=2401957

evet bu şüpheli giriş olayı ile alakalıymış

---------- Mesaj saat 14:31:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:00 civarında gönderildi. ----------

hayir hocam hiç bir zaman kullanmadim. tel onayını youtube neden istiyor? :) adı üstünde robot olmadığını gerçek kişi olduğunu ispat etmek için. o tel onay sistemleri hepsi ytnin kara listesinde bilin bunu. zaten tanıdık çok ve her numarada 4 onay hakkı var. kanal açarken listemden bi numara alır onaylarım adamlarda yt işi yaptığımı biliyo kod gelir gelmez sms atıyorlar bana :D

toplamda kaç kanalınız var acaba? ayrıca tek seferde kaç video atıyorsunuz bir kanala? 100 video ve üzeri attığınız oluyor mu? Hiç Spam sorunu yaşamadım diyorsunuz, o zaman mesele tamamen gerçek telefon onayı ile ilgili hale geliyor.

evet bu şüpheli giriş olayı ile alakalıymış

---------- Mesaj saat 14:31:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:00 civarında gönderildi. ----------

toplamda kaç kanalınız var acaba? ayrıca tek seferde kaç video atıyorsunuz bir kanala? 100 video ve üzeri attığınız oluyor mu? Hiç Spam sorunu yaşamadım diyorsunuz, o zaman mesele tamamen gerçek telefon onayı ile ilgili hale geliyor.

inanin bana benden çok nette olan yok belkide :) günlük onlarca kanal açarım. bir kaç kanalıma bi seferde 100 üzeri video atarım. vds, vps de kullandım. spam için ne gerekirse bende var. mesela müzikleri başka kategoride bile eklerim ama sorun yok. sorun telefon onaydıdadır. bi tel onay servisi söyleyin deneyeyim bakalım spama girebilecekmiyim :D

Mesele gerçek telefon onayı ile ilgiliyse

Gerçek telefon onayı ile SPAM kanalları ayakta tutabiliyorsak

Bu muhteşem olur her türlü gerçek telefon onayı buluruz zamanla

---------- Mesaj saat 14:35:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:15 civarında gönderildi. ----------

inanin bana benden çok nette olan yok belkide :) günlük onlarca kanal açarım. bir kaç kanalıma bi seferde 100 üzeri video atarım. vds, vps de kullandım. spam için ne gerekirse bende var. mesela müzikleri başka kategoride bile eklerim ama sorun yok. sorun telefon onaydıdadır. bi tel onay servisi söyleyin deneyeyim bakalım spama girebilecekmiyim :D

Hocam gerçekten çözümü bulma yönünde umut aşıladınız ve çözüme yaklaştırdınız gibi bizi.

Anlattıklarınıza bakarsak olay %80 telefon onayının gerçek olmasıyla çözülüyor, çok teşekkürler.

Peki eş dost akraba bol bol gerçek telefon onayı bulma yöntemi söyleyebilir misiniz, 1000 kanalımız olacaksa 400 civarı kişi bulmamız yeterli heralde :D

hocam bole konulari ulu ortada paylasmiyorum beni taniyan bir kac kisiye verdim ama sonra pm yagmuruna tutuyonuz

Mesele gerçek telefon onayı ile ilgiliyse

Gerçek telefon onayı ile SPAM kanalları ayakta tutabiliyorsak

Bu muhteşem olur her türlü gerçek telefon onayı buluruz zamanla

---------- Mesaj saat 14:35:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:15 civarında gönderildi. ----------

Hocam gerçekten çözümü bulma yönünde umut aşıladınız ve çözüme yaklaştırdınız gibi bizi.

Anlattıklarınıza bakarsak olay %80 telefon onayının gerçek olmasıyla çözülüyor, çok teşekkürler.

Peki eş dost akraba bol bol gerçek telefon onayı bulma yöntemi söyleyebilir misiniz, 1000 kanalımız olacaksa 400 civarı kişi bulmamız yeterli heralde :D

mesela kanal açarken bi akrabanizin tanıdığınızın numarasını yazın kod gitsin adama sms at kodu iste :) sonraki defa zaten anlar :))) adama anlat böyle böyle diye her kod geldiğinde atsın sana. ben böyle yapıyorum)) bazıları yeterya ne kadar kod felan geliyo ne yapıyorsun sonra suç felan almayalim başımıza. bende anlattim durumu. sonuçta her kes yt kanal felan işini bilmez o yüzden ) spam benim gözümde bu tel onayına göredir. sonuçta şimdiye kadar kanalım kapanmadı.

1 telefon ile:

kaç adet gmail açılabiliyor?

kaç adet YT 15 dakika onayı yapılabiliyor?

Bunu net bilen var mı?

Günlük e-mai açın daha sonra hotspot shield ile 10 kanal daha açın android telefonlardan da 10 kanal daha açın daha sonra kanaları bi 5 6 gün bekletin hepsine aynı gün video yüklemek yerine 5'er kanala günlük videoyu yüklemeyi deneyin ben zamanında böyle yapmıştım 25 kanaldan sadece 1'i spamdan kapatıdı onada 1500 video falan atmıştım

hocam bole konulari ulu ortada paylasmiyorum beni taniyan bir kac kisiye verdim ama sonra pm yagmuruna tutuyonuz

biz hiç bilgimizi esirgemedik başlığımızı açtık anlattık yardımcı olduk Serkan abi zaten yardımseverlik üzerine açtı forumu ve forum konseptine uygun hep yakın olduk birbirimize ve destek olduk senin de böyle yapacağını umuyorum

1 telefon ile:

Bunu net bilen var mı?

6 8 tane falan oluyor olması lazım. İlk başta sms olarak isteyin, hata verince sesli istersiniz.

1 telefon ile:

Bunu net bilen var mı?

Net olarak söylüyorum. bir no ile 4 adet hesap açabilirsin. iki adet kod göndermeyle, iki adette sesli aramayla. 15 dakika değişir tam hatırlamıyorum. bir kaç tane açarsın sonra açamazsın. bir süre sonra yine olur. gmaile yükseltmedede 4 adaet açarsın sonra yine zaman geçmesi lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri