Başka yerde yok ki sağlam bişi bilmiyoruz ki ne olacak .
Birde şimdi biz kanal açıp bir daha geriye dönüp kanala bakmıyoruz tabi bu arada 3 adet 3. taraf eşleşen olunca para kazanma devre dışı bırakılıyor 3 adet olup olmadığı da belli değil aslında uzun süre 3.taraf bekletmeyin derim bekletirseniz eğer kabul ederek bekletin yoksa belli bi süre sonra para kazanmayı devre dışı bırakıyorlar. Bunu nerden mi biliyorum bana mail geldi ;
Hesabınızda birden fazla çözülmemiş telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada geçerli Content ID engellemesi bulunduğunu fark ettik. Bu sorunları çözmediğiniz takdirde videolarınızdan para kazanma özelliği devre dışı bırakılabilir. Hesabınızın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmışsa, tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.
Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse, geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.
Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.
Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
-------
Peki kanala telif veya 3. taraf geldiğini veya bu bana gelen mailin nasıl haberdar olacağımızı şu şekilde yapabiliriz, sabit bir mailimiz olsun ve bütün uyarılar vs. bu maile yönlendirelim
http://www.youtube.com/account_notifications