Bize de kategori ve video fikirleri versene![]()
şu tarz yaklaşımlardan hoşlanmıyorum, biz burda çözüm üretme derdindeyken küçük hesaplar peşinde koşanları samimi bulmuyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bize de kategori ve video fikirleri versene![]()
yabancı forum sitesinde gördüm ama resim o kadar küçüktü ki anlayamadım, resimde adım adım anlatılıyor... bu forum sitesi dışarıya kapalı üyelere özel ve herkesi de almıyorlar..o kişiye özelden mesaj attım ama dönmedi, adwords üzerinden youtube onaylı kanal açılıyor ve spama düşmüyor zannedersem ?? bilen var mı bu yöntemi ??
şu tarz yaklaşımlardan hoşlanmıyorum, biz burda çözüm üretme derdindeyken küçük hesaplar peşinde koşanları samimi bulmuyorum
sanki funny-crash tarzı videolar daha çok spama giriyor,ne dersiniz?
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] ne çektin be şu spamdan bırak artık spamı 5 kanal aç onlara kategori belirle günde 5 er video at oh miss
Demin baktım 3 co-uk la onaylattığım 4 kanal daha gitmiş daha da bulaşmam oraya.
şimdiye kadar spam nedir görmedim. Hep merak ediyorum bu spam nasıl oluyo, kanalmı kapanıyo yoksa uyarımı geliyo. benimde kanalıma gelsede anlasam![]()
geçmiş olsun, ben de o sistemi kullanıyorum, benim de kapanıyor kanallar.
Peki onlar gerçek tel numarası değil mi? Ayrıca youtube nasıl bir telefon onayının gerçek telefon mu yoksa online tel sistemi mi olduğunu nasıl anlayabilir ki? Benim de o kafama yatmıyor.
---------- Mesaj saat 14:16:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:04 civarında gönderildi. ----------
youtube to youtube mu çalışıyorsun hocam? Ve çalışma yöntemini anlatabilir misin rica etsek?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.