Spama yakalanmayanlar nasıl çalışıyor? Beyin Fırtınası

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yabancı forum sitesinde gördüm ama resim o kadar küçüktü ki anlayamadım, resimde adım adım anlatılıyor... bu forum sitesi dışarıya kapalı üyelere özel ve herkesi de almıyorlar..o kişiye özelden mesaj attım ama dönmedi, adwords üzerinden youtube onaylı kanal açılıyor ve spama düşmüyor zannedersem ?? bilen var mı bu yöntemi ??

YT da bazı kanallar görüyorum, adam kanala 800 video atmış aynı gün içinde ve kanal 1 yıldır ayakta bunu nasıl başarıyor hayret edilecek bir olay

---------- Mesaj saat 12:04:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:02:03 civarında gönderildi. ----------

yabancı forum sitesinde gördüm ama resim o kadar küçüktü ki anlayamadım, resimde adım adım anlatılıyor... bu forum sitesi dışarıya kapalı üyelere özel ve herkesi de almıyorlar..o kişiye özelden mesaj attım ama dönmedi, adwords üzerinden youtube onaylı kanal açılıyor ve spama düşmüyor zannedersem ?? bilen var mı bu yöntemi ??

işte altın yaklaşım budur, kesinlikle yabancı youtube sitelerinden bu SPAM hakkında bilgiler almalıyız, mutlaka bu durumu çözenler olmuştur.

YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

ingilizcesi iyi olanlar yukarıdaki siteden spam konusunda araştırma yapabilir mi arkadaşlar?

şu tarz yaklaşımlardan hoşlanmıyorum, biz burda çözüm üretme derdindeyken küçük hesaplar peşinde koşanları samimi bulmuyorum

kolay gelsin o zaman, umarim cozum bulursun da insanliga bir faydan olur

Yabancı bir forumdan :D

Would you? because recently I have seen a bit of success with spamming, I go on a bigger video with related content and ask nicely, granted I get more negative replies than positive but the negative replies aren't about my videos, they're are about my spamming.

Example of a bad one: Stop spamming and advertising your channel, it's pathetic.
Note here that they did not once mention my videos just the fact that they don't like spamming

To be perfectly honest, I don't see why so many people hate spamming, it works. Especially bigger YouTubers, they're already there so what do they care? [ It rhymes :) ]

Example of a good one: I saw your channel advertised on ............'s channel and I really like your videos, you deserve a like and a subscribe.

Proof that spamming works just some people like to moan about it because they think they will get in to the bigger YouTuber's 'good books' but the bigger YouTubers do not give a F***, chances are they won't even see the person moaning about the spammer (if you understand that bit)

I admit I get more negative responses but they are about me spamming, not the quality of my videos, and the good ones are always about the quality of my videos. Look at my "FIFA 13 Online Goals Montage Episode 6" for an example

3 gündür hiç video atmıyodum dün 650 tane birden attım bugün yarın kapanması lazım kapanmazsa eğer günlük video atma limitimizin olduğunu düşünecem

sanki funny-crash tarzı videolar daha çok spama giriyor,ne dersiniz?

neler spama girmiyor ki :D

---------- Mesaj saat 12:20:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:16:43 civarında gönderildi. ----------

yabancı forumda spam ı savunan çocuğu linç etmişler

3 farklı yerden kanal açtım yakın zamanda sonuçları şöyle.

1-evdeki bilgisayardan (kktc internet firması) 2 kanal
2-işyerindeki bilgisayardan (kktc internet firması) 4 kanal
3-vds (ingiltere firması) 1 kanal

toplamda açılan kanal sayısı 7 (xxxx1-xxx2-xxx3 şeklinde açıldı kanallar)
ve hepsi 3C - 21st Century Telecoms sistemi ile sesli telefonla onaylatıldı.

4 aktif kanal kullanıyordum (2 si türkçe içerik, 2 yabancı içerik)

3 kanalda yedekte bekliyordu.

sonuç:kapanan kanallar 6, açık kanal sayısı 1

açık kalan kanal 3-vds (ingiltere firması) 1 kanal diğer ev ve iş yerinden açıtğım kanallar içinde video olsun olmasın hepsi kapandı.

sadece vds den açtığım kapanmadı.

şimdi elimde açık kalan (3-vds (ingiltere firması) 1 kanal ) youtube to youtube çalışıyorum sonucu burdan yazarım.

önceki açtığım kanallarda 1 adet özgün video kanalım vardı oda kapandı

Özgün derken bu yaz karadeniz turuna katıldım kendi cep telefonumla çektiğim videoları yayınlıyordum bu kanalda kapandı.

kapanan kanallarla benzer yanı aynı ip den açılmış olması. ve aynı telefon onaı ile onaylatılmış olması (3C - 21st Century Telecoms)

yükleme manuel yapılmıştı

fileice.net forum sitesinde anlatılıyor ama dediğim gibi hem ingilizcem yok hem resim çok küçük

---------- Mesaj saat 12:44:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:51 civarında gönderildi. ----------

ayrıca gmail hesabı almadan 10 dakikalık emaillerle adwors hesap açıp adwords üzerinden youtube kanal açılabiliyor ve tel onayı istiyor,, denemek gerek :))

Arkadaşlar son 3 haftadır deneyip gördüğüm şey şu oldu.Başlıyorum anlatmaya ; :)

1-Günde 2-3 kanal açtım farklı ıplerden,

2-Açamdan çerez vs. herşeyi temizledim.

3-Mozilla gizli sekmeden AnonymouX adlı eklenti ile ıp değiştim

4-Ip değişince her ıp den sürekili kanal açıladığndan yada başkası kullanmamış olcaığından bazılarından açarken tel. onayı istemedi

5-Tel onayı isteyenleri 3Co-UK bu sistemle onayladım.

6-Hesapları en az 3-4 gün kanal oluşturup beklettim.

SONUÇ: Giden kanal sayısı:2 Kalan kanal sayısı:13

Fark edilen şey:3co-uk la açılan kanallar çok büyük ihtimalle gidiyor.O bakımdan açarken artık kana açılmamış tel onayı istemeyecek ıp bulmaya çalışıyorum.Kanala ne şekilde video yükledin derseniz;

Bekleme süresi geçtikten sonra 150 video

2 gün sonra 300-350 video arası

Daha sonra 600-700 videoya tamamlayıp kanal ile işi bitirmek.Benim gözlemlediklerim bunlar arkadaşlar umarım size faydası olur.

Tabi imkanınız varsa gerçek tel. onayı daha sağlam bi yöntem ama bulsanız ne kadar bulursunuz orası da var .

Hayırlı kazançlar.

Bir kere şu olay kesin arkadaşlar:

SPAM yapan ve kanalı aylardır kapatılmayan, SPAM konusunda başarılı birçok kişi var youtube da.

Youtube sözde tekrarlanan içeriğe karşı olduğunu söylüyor ama herhangi bir videonun başlığını YT da aratın aynı videodan onlarca olduğunu göreceksiniz.

2 tür SPAMCI var Başarılı ve Başarısız.

Başarılı olan, kanallarını ayakta tutabilen SPAMCILAR nasıl hangi yöntemlerle SPAM yapıyorlar, bunu çözmemiz gerekiyor.

Demin baktım 3 co-uk la onaylattığım 4 kanal daha gitmiş daha da bulaşmam oraya.

şimdiye kadar spam nedir görmedim. Hep merak ediyorum bu spam nasıl oluyo, kanalmı kapanıyo yoksa uyarımı geliyo. benimde kanalıma gelsede anlasam :D

Demin baktım 3 co-uk la onaylattığım 4 kanal daha gitmiş daha da bulaşmam oraya.

geçmiş olsun, ben de o sistemi kullanıyorum, benim de kapanıyor kanallar.

Peki onlar gerçek tel numarası değil mi? Ayrıca youtube nasıl bir telefon onayının gerçek telefon mu yoksa online tel sistemi mi olduğunu nasıl anlayabilir ki? Benim de o kafama yatmıyor.

---------- Mesaj saat 14:16:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:04 civarında gönderildi. ----------

şimdiye kadar spam nedir görmedim. Hep merak ediyorum bu spam nasıl oluyo, kanalmı kapanıyo yoksa uyarımı geliyo. benimde kanalıma gelsede anlasam :D

youtube to youtube mu çalışıyorsun hocam? Ve çalışma yöntemini anlatabilir misin rica etsek?

Doğrusu dün kendi bilgisayarımdan 14 15 tane gmail hesabı açtım, tel onaysız. Youtubeda 150 ile 400 video arası kanallar buldum.Her hesaba en az tek seferde 150 video yükledim.Şu anda bi sorun yok.2 3 gün daha geçsin bakalım kapanan kanalım olacak mı ?

geçmiş olsun, ben de o sistemi kullanıyorum, benim de kapanıyor kanallar.

Peki onlar gerçek tel numarası değil mi? Ayrıca youtube nasıl bir telefon onayının gerçek telefon mu yoksa online tel sistemi mi olduğunu nasıl anlayabilir ki? Benim de o kafama yatmıyor.

---------- Mesaj saat 14:16:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:16:04 civarında gönderildi. ----------

youtube to youtube mu çalışıyorsun hocam? Ve çalışma yöntemini anlatabilir misin rica etsek?

evet youtubeden çalışırım. ve diğer benzeri sitelerden. botlarla veya kendi pcimden çalışırım. her kanalım için farklı gmail veya turalabiyev.com sitemden mail alarak youtube açıyorum. hepsini kendi telefonumla veya aileminkiyle onaylıyorum. uzun zaman oldu şimdiye kadar bir kanalım kapandı ihtardan. ne ihtar aldım nede spamla rastlaştım. tüm yt kanallarımı açarken kendi adım soyadım ülkem bilgilerimle açarım. yt açarken sahte isimler, adresler kullanmayın. spam bi tek benzer video yayinlamaktan olmuyo sahte isim veya benzeri şeylerdende spama sokabiliyorlar. mesela şimdi chrome, firefox ve explorer her birinde bi kanalım açık aynı pc aynı ip :) ama spam felan yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri