Spama yakalanmayanlar nasıl çalışıyor? Beyin Fırtınası

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Spama düşen arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle.Benim de sadece 2 tane boş kanalım patladı.Demek ki spam olayında gmail çok etkili (O iki hesabı ücretli açtırmıştım.) Bir de arkadaşlar bazen düz mantık ve sade çalışmak lazım, ben bazen botla bazen manuel yükleme yapıyorum ama abartmıyorum arkadaşlar.Mesela botum var diye günde 2k-3k video atmıyorum, attığım günde 10-15 tanedir.Youtube to youtube çalışıyorsam özenle etiket ve başlıklarda oynama yaparım, youtube'dan mümkün olduğunca az yükleme yaparım çünkü videonun orijinali kadar tutmuyor "sosyal medya" gibi bir silahınız yoksa.Diğer sitelerden aldığım sıradan videoların izlenme sayısı yönünden beni olumlu yönde şaşırttığı çok olmuştur.

kesinlikle gmail en önemli faktör, açılış şekli, açılış yeri, ip si vs. çok önemli.

arkadaşlar bu 3c.co.uk'tan onayladığımız telefonlardan kaynaklanıyor olabilir mi ?

toplamda kaç kanalınız var acaba? ayrıca tek seferde kaç video atıyorsunuz bir kanala? 100 video ve üzeri attığınız oluyor mu? Hiç Spam sorunu yaşamadım diyorsunuz, o zaman mesele tamamen gerçek telefon onayı ile ilgili hale geliyor.

Hayir sadece gerçek telefonla onaylamak yetmiyor, benim çok kanalim gitti gerçek telefonla onayli. ip yi de kara listeye aliyorlar diyecem, ama ayni ip ile açtigim bazi kanallar duruyor. Bence daha çok yukledigin videolarla ilgili bu spam a düsmek.

yaklaşık 6 aydır spam ile tek kanala video atıyorum ne telif geldi ne ihtar

3c.co.uk dan açmanı hiç tavsiye etmem sıralı ve sanal no olduğundan oradan açılanlarda gidiyor.

Başka yerde yok ki sağlam bişi bilmiyoruz ki ne olacak .

Birde şimdi biz kanal açıp bir daha geriye dönüp kanala bakmıyoruz tabi bu arada 3 adet 3. taraf eşleşen olunca para kazanma devre dışı bırakılıyor 3 adet olup olmadığı da belli değil aslında uzun süre 3.taraf bekletmeyin derim bekletirseniz eğer kabul ederek bekletin yoksa belli bi süre sonra para kazanmayı devre dışı bırakıyorlar. Bunu nerden mi biliyorum bana mail geldi ;

Hesabınızda birden fazla çözülmemiş telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada geçerli Content ID engellemesi bulunduğunu fark ettik. Bu sorunları çözmediğiniz takdirde videolarınızdan para kazanma özelliği devre dışı bırakılabilir. Hesabınızın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmışsa, tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse, geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

-------
Peki kanala telif veya 3. taraf geldiğini veya bu bana gelen mailin nasıl haberdar olacağımızı şu şekilde yapabiliriz, sabit bir mailimiz olsun ve bütün uyarılar vs. bu maile yönlendirelim

http://www.youtube.com/account_notifications

Başka yerde yok ki sağlam bişi bilmiyoruz ki ne olacak .

Birde şimdi biz kanal açıp bir daha geriye dönüp kanala bakmıyoruz tabi bu arada 3 adet 3. taraf eşleşen olunca para kazanma devre dışı bırakılıyor 3 adet olup olmadığı da belli değil aslında uzun süre 3.taraf bekletmeyin derim bekletirseniz eğer kabul ederek bekletin yoksa belli bi süre sonra para kazanmayı devre dışı bırakıyorlar. Bunu nerden mi biliyorum bana mail geldi ;

Hesabınızda birden fazla çözülmemiş telif hakkı ihtarı ve/veya tüm dünyada geçerli Content ID engellemesi bulunduğunu fark ettik. Bu sorunları çözmediğiniz takdirde videolarınızdan para kazanma özelliği devre dışı bırakılabilir. Hesabınızın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmışsa, tekrar para kazanabilmeniz için hesabınızın altı ay süreyle iyi durumda olması gerekir.

Hesabınıza bir telif hakkı ihtarı verilmişse, geri çekilmesini sağlamaya çalışabilir veya gereken tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz karşı bildirimde bulunabilirsiniz; bu talebin işleme alınması 10 iş günü sürebilir.

Bir videoyla ilgili olarak tüm dünyada Content ID engellemesi almışsanız ancak gerekli tüm haklara sahip olduğunuzdan eminseniz hak talebine itirazda bulunabilirsiniz. Engellenen videoları sildiğiniz halde hesabın para kazanma işlevi devre dışı olarak kalmaya devam edebilir.

Hesap geçmişinizle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Hesap Ayarları veya Telif Hakkı Bildirimleri'ni, ticari kullanım haklarıyla ilgili daha fazla bilgi için ise Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

-------
Peki kanala telif veya 3. taraf geldiğini veya bu bana gelen mailin nasıl haberdar olacağımızı şu şekilde yapabiliriz, sabit bir mailimiz olsun ve bütün uyarılar vs. bu maile yönlendirelim

http://www.youtube.com/account_notifications

2 ay önce bi kanal açmıştım 2 günde 1k-1k şeklinde video atmıştım.Geçen aklıma geldi girdim kanala telif spam hiç bişe yok tertemiz kanal.

Ve içinde tam olara 300-400 tane 3.taraf video vardı sildim sonra hepsini.2 aydır 300-400 arası eşleşen videoyla kanal kapanmıyorsa bilemiyorum artık :)

2 ay önce bi kanal açmıştım 2 günde 1k-1k şeklinde video atmıştım.Geçen aklıma geldi girdim kanala telif spam hiç bişe yok tertemiz kanal.

Ve içinde tam olara 300-400 tane 3.taraf video vardı sildim sonra hepsini.2 aydır 300-400 arası eşleşen videoyla kanal kapanmıyorsa bilemiyorum artık :)

Öncesinde öyledi yeni ama şimdi google çalışanları bu işi gerçekten çok ciddiye alıyorlar ve çok detaylı inceliyorlar ve o 3.taraflarda şöyle oluyor sanırım sonuçta adam diyor ki video yükleyen kişiye aitse zaten 3.taraf vermez değilse verir ve bu neticede bi süre verir o süreç içerisinde video silinmese veya kabul edilmese para kazanma devre dışı bırakılıyor.

Öncesinde öyledi yeni ama şimdi google çalışanları bu işi gerçekten çok ciddiye alıyorlar ve çok detaylı inceliyorlar ve o 3.taraflarda şöyle oluyor sanırım sonuçta adam diyor ki video yükleyen kişiye aitse zaten 3.taraf vermez değilse verir ve bu neticede bi süre verir o süreç içerisinde video silinmese veya kabul edilmese para kazanma devre dışı bırakılıyor.

Orası zaten öle eğer 300 eşleşen video olan kanal varsa ya gözden kaçnıştır yada bi boşlukta kalmıştır bilemicem orasını.

Gerçek tel. ile 5-10 kanal yapmayı düşünüyorum bakalım gene sonuç aynı mı olucak...

internet kafe safarisi yapmışlarır belki 15 dk onayını da gerçek telefon :P

youtube kanalını indirip, kendi kanalımıza yüklemek problem oluyor mu?

itiraf etmeliyim ki bu işi farkında olmadan çözmüşüm, şöyle
indirilmiş 200 adet videom var,
1 - her gün 1 ay boyunca 2 defa farklı kanala yükeleme yapıyorum, aynı açıklama, aynı etiket ama farklı başlık.
200*2= 400
2 kanal günde 400 video yüklemesi
30*400 = 12000 yapar :))
hiçbiri patlamadı ???? neden olabilir :)
ip değiştirmiyorum, modeme reset yok, çerezleri silmiyorum ??? ve videoların hepsi spam...
kesinlikle tel onayıda yapmıyorum daha ne olsun...
tecrübeyle sabittir? tek sebebi doğal yollarla yüklüyorum, açıyorum tarayıcıyı yükle diyorum seçiyorum 200 videoyu ortalama 4 saatte yüklüyor olay budur arkadaşlar

farklı programlarla denedim, aynı videoları programlarla yükledim hehsaplar güm... olay bu kadar basit...

doğal yollarla yükleyin hiç bir program kullanmayın yavaş yüklesin ama geç yüklesin, emin olun hesapların hiçbiri patlamıyor.... 2 aydır uyguluyorum !!!

neden böyle yapıyorum?? cpa+ppd+adsense çalışıyorum en çok kazandıran videoları seçtim, günlük ortalama toplamda fazla olmasada 15-20 usd kazandırıyor...

2 günde 1 gmail açın .. 1 gün sonra kanal oluşturun . ve 10- 15 gün demlenmesini bekleyin.... 20 video atın 5 gün bekleyin. 5. gün adsense ile ilişkilendirin :) Bunları yapın bişeyciği kalmaz ... Biraz uzun oldu biliyorum ama kanallarınızın saçma nedenlerden dolayı kapanmaması için ya 1 tane özgün kanal açacaksınız yada bu dediğim uygulamayı yapacaksınız başka yolu yoktur. Burası daha önemlidir. [Ha birde buda spam yapan arkadaşlar için ayın 15'inden gelecek ayın 12' sine kadar videoları yükleyin. Para kazanmasını açın Ayın 13'ünde kanalları adsense ile ilişkilendirin .. ]

enteresans insan başına gelmeyince bilmiyor tabi partnerli kanalda da aynı sorunu yaşayan var mı?

Benden size bir çözüm yolu arkadaslar sıkıysa yakala adlı bir film var orada harika bir dolandırıcının hikayesi anlatılıyor belki o filmi izleyerek aklınıza iyi bir fikir gelir spam konusunda. o Film benim işime yaradı 2 yıl önce sahte bir belge cıkardım kendime ve bir güvenlik şirketine girdim :D

kanallarının neden kapatıldığından şikayetçi olanlar boşuna olmasınlar. youtube nin kuralları açıktır. 1 kere kanalınız kapandıysa bir daha hesap açmak yasaktır. boşuna spamla filan uğraşmayın. youtube daha önce kanalınızın kapandığını fark ederse anında gider hesabınız.

Üç defa telif hakkı ihtarı alırsanız, hesabınız askıya alınır ve hesabınıza yüklediğiniz tüm videolar kaldırılır. Hesapları askıya alınmış kullanıcıların yeni hesap oluşturması yasaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri