Spamcılar Yeter Artık!

• Kullanıcı Hamlettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamlettin

Yasaklanmış
Spamında spamını yapanlara sesleniyorum. Yeter artık.

Düğün dernek izle yazıyor 100 tane sonuç hepsi de farklı filmlerin üzerine resim çakmış. Hepsini flaglıyorum teker teker. Başka filmlerde öyle. Hepsine 5-6 hesabımdan ve 5-6 VDS mden ayrı ayrı flag çekiyorum. Çoğunu kapattırıyorum, kapattırmaya ve uğraşamaya da devam edeceğim.

İnsanlara gerçek bir şeyler paylaşarak para kazanın. Bu nedir ya. Sahtekarların hepsinin sonu gelsin.

Bu aç gözlüler yüzünden yakında TR'ye kepenk kapatırsa youtube kimse şaşırmasın!

Bu aç gözlüler yüzünden yakında TR'ye kepenk kapatırsa youtube kimse şaşırmasın!
Sürekli reklamlarına tıklayıp Adsense banı aldırmak daha iyi fikir sanırım. Bunu da deneyeceğim. Yeter artık çok oldu bu spamcılar. Yükle abi partner ile eşleşeni geç yükle kazan. Biz de izleyelim sen de kazan. Nedir aç gözlülük. Nedir bu sahtekarlık. Yabancılarda öyle... Onlarda da çok var.

hocam ben youtubeden film izliyenleri anlamıyorum aslında birsürü film sitesi var altyazılısı var türkçe dublajı var ... :)

Spamında spamını yapanlara sesleniyorum. Yeter artık.

Düğün dernek izle yazıyor 100 tane sonuç hepsi de farklı filmlerin üzerine resim çakmış. Hepsini flaglıyorum teker teker. Başka filmlerde öyle. Hepsine 5-6 hesabımdan ve 5-6 VDS mden ayrı ayrı flag çekiyorum. Çoğunu kapattırıyorum, kapattırmaya ve uğraşamaya da devam edeceğim.

İnsanlara gerçek bir şeyler paylaşarak para kazanın. Bu nedir ya. Sahtekarların hepsinin sonu gelsin.

bunu yapmayan yok hocam yeni birşey değil.

bunu yapmayan yok hocam yeni birşey değil.
Yapanları barındırmamak için elimden geleni yapacağım.

Ben yapmıyorum, eminim birçok kişi yapmıyordur. 100-200 kişi yapıyor diye herkes yapıyor, yapmayan yok demenin manası yok.

Yapanları cezalandırsın diye YouTube'a tek tek özenle şikayet edeceğim ve Adsense banı için elimden geleni yapacağım. Zaten video yükleme işini 2 gündür bıraktım. 1 ay uğraşacağım.

Düğün Dernek
Eyvah Eyvah 3
Patron Mutlu Son İstiyor

gibi filmleri gezeceğim.

Bak güzel kardeşim, [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] ve ilker abi bilir.
Akşam 7 de oturuyorum gece 3'e kadar yükleme yapıyorum.
Herşey on numara,yarın belki de 100k view alacağım.
Kanala bi bakıyorum TOPLULUKTAN gitmiş sabah.

Suçlu kim???

Bu soruyu önceden sorsan beni çekemeyen flagcılar derdim!! ama değil kardeşim asıl suçlu benim,biziz.Bu işte EFENDİ olmak artık işe yaramıyor.Bazı vatandaşlarla başa çıkabilmek için ONLARIN DİLİNDEN konuşmak lazım!!!

Yani kısaca ben adam akıllı işimi yapıp flag yiyorsam.Kusura bakma da sahte filmi atar,flag yerim.En azından üzülmem!!

Ben yapmıyorum, eminim birçok kişi yapmıyordur. 100-200 kişi yapıyor diye herkes yapıyor, yapmayan yok demenin manası yok.

Yapanları cezalandırsın diye YouTube'a tek tek özenle şikayet edeceğim ve Adsense banı için elimden geleni yapacağım. Zaten video yükleme işini 2 gündür bıraktım. 1 ay uğraşacağım.

Düğün Dernek
Eyvah Eyvah 3
Patron Mutlu Son İstiyor

gibi filmleri gezeceğim.

hocam siz youtube işine yeni mi girdiniz siz flag atmaktan bıkarsınız onlar yüklemekten bıkmaz yani büyük bi iş hacmi var bu alandada bence boşverin dediğim gibi gidin başka yerden izleyin..

her youtubede olan yanlışıklarda buraya gelip bizi suçlıycaksanız yandık.Biz diyorum yani spamcılar.

Bak güzel kardeşim, [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] ve ilker abi bilir.
Akşam 7 de oturuyorum gece 3'e kadar yükleme yapıyorum.
Herşey on numara,yarın belki de 100k view alacağım.
Kanala bi bakıyorum TOPLULUKTAN gitmiş sabah.

Suçlu kim???

Bu soruyu önceden sorsan beni çekemeyen flagcılar derdim!! ama değil kardeşim asıl suçlu benim,biziz.Bu işte EFENDİ olmak artık işe yaramıyor.Bazı vatandaşlarla başa çıkabilmek için ONLARIN DİLİNDEN konuşmak lazım!!!

Yani kısaca ben adam akıllı işimi yapıp flag yiyorsam.Kusura bakma da sahte filmi atar,flag yerim.En azından üzülmem!!

acımayana acımıcaksın kardeşim sabah kalkınca topluluktan 1kanalın gidiyosa patlat tüm o sektörü :D

valla ben de öyle çok kanalı şikayet ettim, bu forumdan olan varsa da hiç kusura bakmasın diyorum hatta daha da ağır yazarım ama onlar yüzünden ceza almaya değmez.

çalgı çengi'yi atmışlar, bir resim eklemişler düğün dernek'ten günde 20k izlenim alıyorlar. bir de burdan kaldırıldı şu adrestedir diye video içi yazı eklemişler. üşenmeyip ben de tek tek şikayet ediyorum.

herşeyin edebi, adabı var.

not: bulunduğum şehirde sinemaya gelmediği için internetten izlemeye çalışıyordum. 5 hafta sonra geldi sonunda izledim. :D

Düğün Dernek
Eyvah Eyvah 3
Patron Mutlu Son İstiyor

gibi filmleri gezeceğim.

istediğiniz kadar saldırı yapın bazı kanallar buga girmiştir yani 10 20 kanalla kapatılmaz büyük saldırılar lazım büyük saldırılarada vaktinizden çalarsınız

peki hocam spamcılara kızıyorsunuz eyvallah bu filmi internetten korsan olarak izlemeniz ne oluyor peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri